Потплатено беше копилето тогаш....намерно за да нема англиски шампион повторно во ЛШ...впрочем и самиот Платини кажа МЕ ЗАГРИЖУВА ФАКТОТ ШТО ИМА 3 АНГЛИСКИ ЕКИПИ ВО ПОЛУФИНАЛЕТО ОД ЛШ..Што му требаше на Супер Френк да го постира ова,пак да се нервирам коа ќе го видам овој ќелав идиот..не знам.
Али клетвите мои ќе го фатат,кога-тогаш,тоа не му бега сигурно:wink:
Потплатено беше копилето тогаш....намерно за да нема англиски шампион повторно во ЛШ...впрочем и самиот Платини кажа МЕ ЗАГРИЖУВА ФАКТОТ ШТО ИМА 3 АНГЛИСКИ ЕКИПИ ВО ПОЛУФИНАЛЕТО ОД ЛШ..
:icon_mrgrThe Chelsea midfielder Frank Lampard was the latest Premiership player to fly all the way to Serbia for a course of treatment with the controversial “placenta” doctor Marijana Kovacevic, but left after just an hour in the clinic.
Frank had heard all the rave reports about her miracle cure and he decided to take a visit. But, as he was a little sceptical, he took along the club doctor Bryan English so he could give his medical opinion of the treatment.
After examining Lampard’s leg, Kovacevic said that he would need the three two-hour sessions spread over three days to effect her cure, but Dr. English and Frank decided to reject her offer, and instead got on the next plane back to England!
Maybe it was the thought of the placenta that put him off!
Со вакво нешто, не гледам како Гурлај да заслужи кредит, и како Арнесен да излези од минусот кај мене. Ова е кражба на која Челзи доброволно се согласува.The £100 million includes the player's salary which will be scaled up to reach nearly £250,000-a-week in the final years of the proposed Chelsea playing contract, the £40 million transfer plus near-£10m add-ons related to Chelsea's success, meaning a near £50 million transfer fee, with added agents' fees.
Аууу колку само сакам вакви головиГолот
Одамна се спремав да го гледам натреваров, арно ама заборавив дека сум на роденден. Како и да е, гледам не сте задоволни од играта (посебно fantomX), па ако може некој да ми каже подетално барем за Жирков, пошто гледам го претрча цел терен за да биде асистент на асистентот.
Сепак подобар е со топката во нозеСо задоцнување честито победа...:helou:
Анчелоти: Многу е важно што го освоивме првото место во групата
Видео: Акон танцува со Дрогба, Ебуе и Калу
Да беше ова Фејсбук ке ти стаев ЛАЈК!Почесен член на тимот фарселона.
Фала,земам за потпис...:helou:Сликава ја најдов низ нетов и мислам дека треба да ја споделам со вас...
E ајде де.Не вреди овој да биде најплатен у Англија бе, уште моча во гашти шо се вика...