Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Гомна да јаде цел живот овој судија, и он и платини и блатер

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Што му требаше на Супер Френк да го постира ова,пак да се нервирам коа ќе го видам овој ќелав идиот..не знам.
Али клетвите мои ќе го фатат,кога-тогаш,тоа не му бега сигурно:wink:
Потплатено беше копилето тогаш....намерно за да нема англиски шампион повторно во ЛШ...впрочем и самиот Платини кажа МЕ ЗАГРИЖУВА ФАКТОТ ШТО ИМА 3 АНГЛИСКИ ЕКИПИ ВО ПОЛУФИНАЛЕТО ОД ЛШ..

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Потплатено беше копилето тогаш....намерно за да нема англиски шампион повторно во ЛШ...впрочем и самиот Платини кажа МЕ ЗАГРИЖУВА ФАКТОТ ШТО ИМА 3 АНГЛИСКИ ЕКИПИ ВО ПОЛУФИНАЛЕТО ОД ЛШ..

Не ти требаше тоа...:nerv::nerv:само нервози да се полнам пред спиење:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::violent1::violent1::violent1:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Уживајте сезонава пак ќе се бориме за Лш ќе видите и самите само да се надеваме и судиите и среќата ќе бидат на наша страна нешто што до сега ни се нема случено еве примери само
1. Со ливерпоол со тој фамозен гол пак судијата не уништи мамицата негова
2. Со манчестер среќата пак ни го заврте грбот еднаш дрогба ја погоди гредата и пеналот на тери секако.
3.Со барса прошлата година не треба ни да коментирам

Само едно е јасно за влакно ни фали да бидеме на врвот на Европа очекувам годинава тоа да се случи!:helou:

F

fantomX

Гостин
А да остајте завршени работи??

The Chelsea midfielder Frank Lampard was the latest Premiership player to fly all the way to Serbia for a course of treatment with the controversial “placenta” doctor Marijana Kovacevic, but left after just an hour in the clinic.
Frank had heard all the rave reports about her miracle cure and he decided to take a visit. But, as he was a little sceptical, he took along the club doctor Bryan English so he could give his medical opinion of the treatment.
After examining Lampard’s leg, Kovacevic said that he would need the three two-hour sessions spread over three days to effect her cure, but Dr. English and Frank decided to reject her offer, and instead got on the next plane back to England!
Maybe it was the thought of the placenta that put him off!
:icon_mrgr

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Сликава ја најдов низ нетов и мислам дека треба да ја споделам со вас...:)

F

fantomX

Гостин
ESPN е мошне сериозен медиум, веројатно на рамниште на Евроспорт и Скај.

http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=704616&sec=england&cc=5739

The £100 million includes the player's salary which will be scaled up to reach nearly £250,000-a-week in the final years of the proposed Chelsea playing contract, the £40 million transfer plus near-£10m add-ons related to Chelsea's success, meaning a near £50 million transfer fee, with added agents' fees.
Со вакво нешто, не гледам како Гурлај да заслужи кредит, и како Арнесен да излези од минусот кај мене. Ова е кражба на која Челзи доброволно се согласува. :toe:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Голот

Одамна се спремав да го гледам натреваров, арно ама заборавив дека сум на роденден. :) Како и да е, гледам не сте задоволни од играта (посебно fantomX), па ако може некој да ми каже подетално барем за Жирков, пошто гледам го претрча цел терен за да биде асистент на асистентот. :)
Аууу колку само сакам вакви голови :vozbud:
Особено ние кога даваме :icon_mrgr

Сепак подобар е со топката во нозе :)

Почесен член на тимот фарселона.
Да беше ова Фејсбук ке ти стаев ЛАЈК! :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
што ви е бе на вас судија ви бил крив што минатата сезона неиграв ме во финалето,можам да кажам дека судија беше за некои работи крив,но најкрив беше Дрогба што имаше три чисти шанси за гол не искористи ниту една од кои едната беше очи во очи со валдез ,се понашате како само да сте ги гледале најинтересните моменти од натпреварот а не целиот натпревар,дрогба да дадеше еден гол што за напаѓач како него и тоа е минимално што може да се очекува сега никој немаше да ни биде крив,тоа реалноста зошто не игравме во финалето!!!

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Не вреди овој да биде најплатен у Англија бе, уште моча во гашти шо се вика...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Не вреди овој да биде најплатен у Англија бе, уште моча во гашти шо се вика...
E ајде де.
Запнаа за него ко магаре на мост... :tapp:

За тие пари ќе го земеме Хулк и уше 1 друг квалитетен напаѓач, или др тандем од 2ца слични играчи по квалитет.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Абе во ред е со Агуеро,добар,млад...ама многу пари се...:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom