Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
абе добро шо му е на управата вака шо се брука и ни го срами клубот. 55 мил. евра за играч кој блеснал една сезона и се загуби во следната.и горан славкоски беше огромен талент ама сите знаеме до кај стаса.за агуеро 28 мил+ 15% зголемување на платата год се премија за негов калибар.:toe:

плус малиот ќе земал 250.000 фунти неделно.
е ај не пијај сега

В

Вори

Гостин
Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
sleden vo spisokot na chelsea i na anceloti e Patoo koj sporet nekoj izbori e porealno i poastvarlivo i za suma od 58 milion moze da se preseli vo chelsea vo januari a milan so tie pari ke go kupi dzeko (30 milion ) i sporet mene koga togas PATO ke igra za chelsea ako en vo januari vo juni daa :d

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Аман бе што се случуе со Агуеро..
Игра к*рот,еден ден вика доаѓам а наредниот ден вика не доаѓам..

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/11/27/1651948/atletico-madrid-star-sergio-aguero-agrees-to-chelsea

Еднаш ова..

Нареден ден ова..

http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/11/28/1652839/i-am-not-leaving-atletico-madrid-sergio-aguero

Може да се ебе комотно..сакал дошол сакал не.

Иначе за парите не знам што се замарате..
Вие ли ги давате од џеб
?
абе од една страна си во право ама од друга страна ние како навивачи гледаме шо е најдобро за клубот и верувај ми 55 милиони евра - не е баш супер инвестиција:salut:

В

Вори

Гостин
Абе така е..ама гледате дека Абрамович е решен да даде толку пари за него..
Иако и јас како вас,викам дека не вреди за толку пари..35 милиони највеќе за него..појше ни фунта.
Како што рече некој погоре Хулк и уште еден земаме за 50 милиони..Хамшик на пример..

В

Вори

Гостин
Овој па ич не го сакам..а и не ни треба.Нека си седи во Баерн таму..
Сеа за Агуеро не даваме толку пари,за овој ќе даваме..ем Агуеро помлад ем ни треба напаѓач.

F

fantomX

Гостин
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2009/11/27/1651948/atletico-madrid-star-sergio-aguero-agrees-to-chelsea
Иначе за парите не знам што се замарате..
Вие ли ги давате од џеб?
Ако еден Кур зема околу 200000 фунти неделно, Тери, Лампард, Балак, Есиен и Дрогба со секое право можат да бараат 250000 фунти неделно. Не ни треба еден килавко ко Тевез, тешко му било, се заситил, на 25 години. Дебил.
Трансфер-сумата, ако платиш 50 милиони фунти за вакво килаво лигле-кеже за кое никој не гарантира дека ќе заигра ко шо треба покрај копачите какви ги има во Премиер Лигата, тогаш зошто Астон Вила не би барала барем 40 милиони за еден Јанг (само пример, играч со кој исто така бевме поврзувани)? Или Евертон 30 милиони за Родвел?

:pos2:
Бланко значи празен чек, сами да напишат цена. Ама ај, не замерувам на Спортденес. :icon_mrgr

Сеа за Агуеро не даваме толку пари,за овој ќе даваме..ем Агуеро помлад ем ни треба напаѓач.
Аман де, помлад та помлад. Тевез е помлад пет години, па Шмуљо наш го „јади“ неколку години. Агуеро иди од Шпанија, каде и најсилните тимови физички не се претерано снажни физички, пред се во одбраната.
Пато на пример, одличен е во лига која исто така, има касапи. Него би го зел, ама Милан се изјасни, исто и Пато, па нема за што да зборуваме тука. :toe:

Chelsea's Premier League and Opta stats
Fewest goals conceded - 8
Most clean sheets - 8
Most shots (player) - Didier Drogba 59
Most shots (club) - 230
Most accurate passer - Michael Essien 88%
Most successful passes (club) - 5,582

В

Вори

Гостин
Ја не знам зашто по Хулк не тргнеме.
Брз,опасен,корпулентен..згора на се и Бразилец..

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Абе така е..ама гледате дека Абрамович е решен да даде толку пари за него..
Иако и јас како вас,викам дека не вреди за толку пари..35 милиони највеќе за него..појше ни фунта.
Како што рече некој погоре Хулк и уште еден земаме за 50 милиони..Хамшик на пример..
Ја го постирав тоа. 50 милиони е сума со која се купуваат 2-3 квалитетни играчи, докажани играчи.
А не некојси исфорсиран талент.
Да е за Пато, донекаде разумно би било ајде, се случува и тоа.
Ама па и 200.000неделна плата?
Ако е спремен на Тери/Балак/Дрогба/Есиен/Кол/Чех да им даде по 300.000 тогаш ок.

Рече Фантом не ги даваме тие 50м од џеб.
Точно, али ако се истрошат 50м на еден играч, тешко дека ќе има друго засилување :smir:

http://videos.sapo.pt/5H6FUKjPQ0650qivBjHh

Колку би сакал само да се повтори резултатот.:wink:
Кој нејќе :) :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom