5 дена пред тоа ни е првата утакмица во лигата , против Јагодина во гости.:helou:20-ти Август...
Кој се разочарал бе,знаеш ти што збориш или само тресеш зелени без врска...Добар противник се падна. Добар тим е Славија, но во споредба со другите што можеа да се падна, ова е премија. Како само тој играчот од Партизан што беше гостин на Еуроспорт се разочара :pos2:
А за вчерашнава утакмица... но комент... една од највозбудливите годинава, после голот за 5-2 скокав до таван
И викаш затоа се разочарал...браво браво...:nesvest:Па виде како заќуте одкога виде дека на Ѕвезда им се падна Славија, а не Валенсија или Бенфика како што тој се надеваше.
Abe brat i Brana Ilic i sve dr od nivni tabor se isposrani po zavrsetak na mec so apoel premnogu bea ubedeni dek ke se plasiraat vo liga na sampioni.Kade im e kleo toj saka da igra vo liga na sampioni pa eve nek igra.Edno e so kogo sakas da igras dr e realnosta koj ti se padni. Slavija tocno e to dek sega vo domasno prvensto ne im ide bas ko sto treba ali to e dr i igrane na evopski mec e dr.Zvezda ima dovolno vreme da se uigra sepak 80% od igracite se novijlii na momenti se pokazaa nekoj slabosti, greski poradi koj bevme kazneti no imase i momenti koga se igrase so srce,borbeno.Брана Илиќ се посра и кога се паднаа со Жилина и кога Славија Прага ја доби Звезда за противник.Очекуваше партизан да игра со тие бедашите Баки , а на Звезда да и се падне Бенфика/Валенсија. Не знам зашто негодуваш ако го имаш гледано ждребот.
Иначе , Славија Прага не се баш во форма, испаднаа од молдавски Шериф ако памтите, а и после 2 одиграни кола во лигата имаат само 1 бод. И највише ме радува што реваншот се игра на Маракана.
Погледни само како цела клупа му рипа на тој гадот.Nema sto car e nemam zborovi me iznasmea ovoj klip sekoja cest majstore najprvin ko gledav utakmicata pomisliv deka onaka go e turnal pa pcuev po toj gruziecot ali posle ko vidov sto kako me fati smea.NEMA ZEZANJE SEKOJA SEKUNDA BESE VAZNA PIZON MAJSTORE