Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
25 март 2009
Мислења
32
Поени од реакции
1
dobro e dobro e podobro slavija nego valensija aek ili pak benfika so igra kako taa od vcera moze da se tepa i dosta pojaki ekipe od slavija

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Пижн кој цар сношти еј , тој го бутна и право му рипна цела армија од клупата :pos2::pos2::pos2::pos2:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.725
Добар противник се падна. Добар тим е Славија, но во споредба со другите што можеа да се падна, ова е премија. Како само тој играчот од Партизан што беше гостин на Еуроспорт се разочара :pos2:
А за вчерашнава утакмица... но комент... една од највозбудливите годинава, после голот за 5-2 скокав до таван :pipi:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Добар противник се падна. Добар тим е Славија, но во споредба со другите што можеа да се падна, ова е премија. Како само тој играчот од Партизан што беше гостин на Еуроспорт се разочара :pos2:
А за вчерашнава утакмица... но комент... една од највозбудливите годинава, после голот за 5-2 скокав до таван :pipi:
Кој се разочарал бе,знаеш ти што збориш или само тресеш зелени без врска...:tapp:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.725
Па виде како заќуте одкога виде дека на Ѕвезда им се падна Славија, а не Валенсија или Бенфика како што тој се надеваше.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Па виде како заќуте одкога виде дека на Ѕвезда им се падна Славија, а не Валенсија или Бенфика како што тој се надеваше.
И викаш затоа се разочарал...браво браво...:toe::nesvest:

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Брана Илиќ се посра и кога се паднаа со Жилина и кога Славија Прага ја доби Звезда за противник.Очекуваше партизан да игра со тие бедашите Баки , а на Звезда да и се падне Бенфика/Валенсија. Не знам зашто негодуваш ако го имаш гледано ждребот.

Иначе , Славија Прага не се баш во форма, испаднаа од молдавски Шериф ако памтите, а и после 2 одиграни кола во лигата имаат само 1 бод. И највише ме радува што реваншот се игра на Маракана.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Брана Илиќ се посра и кога се паднаа со Жилина и кога Славија Прага ја доби Звезда за противник.Очекуваше партизан да игра со тие бедашите Баки , а на Звезда да и се падне Бенфика/Валенсија. Не знам зашто негодуваш ако го имаш гледано ждребот.

Иначе , Славија Прага не се баш во форма, испаднаа од молдавски Шериф ако памтите, а и после 2 одиграни кола во лигата имаат само 1 бод. И највише ме радува што реваншот се игра на Маракана.
Abe brat i Brana Ilic i sve dr od nivni tabor se isposrani po zavrsetak na mec so apoel premnogu bea ubedeni dek ke se plasiraat vo liga na sampioni.Kade im e kleo toj saka da igra vo liga na sampioni pa eve nek igra.Edno e so kogo sakas da igras dr e realnosta koj ti se padni. Slavija tocno e to dek sega vo domasno prvensto ne im ide bas ko sto treba ali to e dr i igrane na evopski mec e dr.Zvezda ima dovolno vreme da se uigra sepak 80% od igracite se novijlii na momenti se pokazaa nekoj slabosti, greski poradi koj bevme kazneti no imase i momenti koga se igrase so srce,borbeno.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Nema sto car e nemam zborovi me iznasmea ovoj klip sekoja cest majstore najprvin ko gledav utakmicata pomisliv deka onaka go e turnal pa pcuev po toj gruziecot ali posle ko vidov sto kako me fati smea.NEMA ZEZANJE SEKOJA SEKUNDA BESE VAZNA PIZON MAJSTORE

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Nema sto car e nemam zborovi me iznasmea ovoj klip sekoja cest majstore najprvin ko gledav utakmicata pomisliv deka onaka go e turnal pa pcuev po toj gruziecot ali posle ko vidov sto kako me fati smea.NEMA ZEZANJE SEKOJA SEKUNDA BESE VAZNA PIZON MAJSTORE
Погледни само како цела клупа му рипа на тој гадот.:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom