Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Грчко знаме и подоле на сликата српско знаме кое пишува куманово (n)(n)(n)
без коментар !!
Добро забележуваш. Знаме на браќа и пријатели, и подоле знаме на екипа од Куманово составена од Срби кои бодрат Српски тим :)

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Добро забележуваш. Знаме на браќа и пријатели, и подоле знаме на екипа од Куманово составена од Срби кои бодрат Српски тим :)
има и македонци кои го бодрат , имам таков другар ! :D
њивни проблем е , што е туј си е , па и ја сум од куманово па не навивам за ниеден српски тим :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
има и македонци кои го бодрат , имам таков другар ! :D
њивни проблем е , што е туј си е , па и ја сум од куманово па не навивам за ниеден српски тим :)
Каква врска има сеа ова што го кажа дека си бил од Куманово и не навиваш? :D Ја не реков дека у Куманово сите навиваат за српски тим, ти кажав за КУЦЗ конкретно. Другар ти е ваљда само симпатизер не иде редовно.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
И најглуп ми е муабетот со кој се среќавам по нетов многу а тој е:„Не го плукајте Бајковиќ, он да не беше немаше да сетигнеме до тука.“ Демек се мисли на пеналот со Омонија што го фатил. И што дека го фатил?! Па тоа му е работа он е голман и треба да фаќа пенали, ако го фатил пеналот не значи дека сеа треба да се глеа низ прсти на некои глупи грешки. Исто како Касалица на пример да дадеше гол со Омонија, идеме даље, и сеа ако промаши празен гол од два метри, да кажеме као:„нема везе, он да не беше бла бла бла....“ Е тоа го направи Бајко, промаши празен гол од два метра на некој начин. И имам респект ја за него ама не смее никој да ми каже дека не треба да му бидам лут, бар денес, утре ќе ми помине.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Дај бе баталете ги овие античкиве, не се вредни за да се замарате со нив, но што се деси оваа ноќ е болно за нас, како ја усра Бајко и Максимовиќ мораа ли баш сега!
Ја искрено не ја гледав ,видов дека води 0-1,си доаѓам дома глеам изгубиле 3-2,и тоа со црвен примиле два гола:tapp:,овја биле бетер од нашиве екипе.А баш се надевам дека можат да го пројдат бордо,што реално со овја состав сепак би било успех,ама ајде се надевам дека ќе дојдат подобри времиња за клубов.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Искрено, ќе ми беше мило да влезите, да рипне ранкингот на српскиот фудбал, заинтересираноста, да се полнат стадионите секој Четврток, јаки противници во Белград... Ама јбг...

Настрана заебанциите, ќе бидат и тие, и тоа е дел... Пуно пати сум се чувствувал вака, како вие денес и знам како е... Не посакувам на никој такво чувство...

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Искрено, ќе ми беше мило да влезите, да рипне ранкингот на српскиот фудбал, заинтересираноста, да се полнат стадионите секој Четврток, јаки противници во Белград... Ама јбг...

Настрана заебанциите, ќе бидат и тие, и тоа е дел... Пуно пати сум се чувствувал вака, како вие денес и знам како е... Не посакувам на никој такво чувство...
Искрено вечерва и јас сакав Партизан да пројде, сепак кога играат во европа сум наклонет према нив, иако вака ви посакувам секогаш тежок пораз!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Искрено вечерва и јас сакав Партизан да пројде, сепак кога играат во европа сум наклонет према нив, иако вака ви посакувам секогаш тежок пораз!
Секогаш е така... Ако пројдат ќе ми биде мило, искрено... Ама ако не пројдат, па ќе имам кој да зезам :P

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
Искрено, мене ми е сеедно дали Партизан ќе иде даље или не, битно ми е само дали ние ќе се пласираме или не. Али, секако дека ќе беше добро Србија да има два претставника во ЛЕ.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Пропуштивме голема шанса да влеземе во ЛЕ. Една работа не ми е јасна, зошто по израмнувачкиот гол Звезда немаше 9-10 играчи во својот шеснаесетник туку Бордо успеа да направи акција што резултираше со грешка на ЕДИНСТВЕНИОТ играч кој се најде во одбраната? Да не тргнаа на победа можеби? Зарем не можеа да се одбранат во преостанатите 3 минути со класичен бункер и рогање топки? Тоа го знае и третокласна селска екипа а не една Звезда! Многу наивно го испуштија тешко стекнатото.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Таа 93 минута ни е малерозна со стразбур со баерн сега со бордо, али јбг сега сите знаеме како требало што требало, али бидна работата, па ке се повторам као и вчера подобро ваков пораз него онаков као со рен кога не понижија.
И најглуп ми е муабетот со кој се среќавам по нетов многу а тој е:„Не го плукајте Бајковиќ, он да не беше немаше да сетигнеме до тука.“ Демек се мисли на пеналот со Омонија што го фатил. И што дека го фатил?! Па тоа му е работа он е голман и треба да фаќа пенали, ако го фатил пеналот не значи дека сеа треба да се глеа низ прсти на некои глупи грешки. Исто како Касалица на пример да дадеше гол со Омонија, идеме даље, и сеа ако промаши празен гол од два метри, да кажеме као:„нема везе, он да не беше бла бла бла....“ Е тоа го направи Бајко, промаши празен гол од два метра на некој начин. И имам респект ја за него ама не смее никој да ми каже дека не треба да му бидам лут, бар денес, утре ќе ми помине.
Грешки сме луге правеме:), па секој има своја слабост ко може еден Валдес во Барса да се изглупира може и Бајко, ко може една одбрана на Барса да прави кардинални грешки кој ги чинеше многу може и нашава, така да не чинеше многу тоа нас но да плукаме сега не е време.
Да плукавме против нафтан али имаше зашто 90мин бедно се играше, сега не ајде бидете искрени ко ни се падна бордо што се не се пиша она ова али на крај испадна обратно ЗВЕЗДА на маракана беше за нијанса подобра вчера исто одигра одлично, зборам за игра не за резултат, иако она второто е поважно али белки некад ке се скрши и тој наш малер.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Грешки сме луге правеме:), па секој има своја слабост ко може еден Валдес во Барса да се изглупира може и Бајко, ко може една одбрана на Барса да прави кардинални грешки кој ги чинеше многу може и нашава, така да не чинеше многу тоа нас но да плукаме сега не е време.
Да плукавме против нафтан али имаше зашто 90мин бедно се играше, сега не ајде бидете искрени ко ни се падна бордо што се не се пиша она ова али на крај испадна обратно ЗВЕЗДА на маракана беше за нијанса подобра вчера исто одигра одлично, зборам за игра не за резултат, иако она второто е поважно али белки некад ке се скрши и тој наш малер.
И јас тоа го викам, се дешаваат грешки, ете наведе многу поголеми имиња кои грешеле. Ама само викам дека не значи тоа дека не треба да се искритикува кога критиката си е на место.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Најбитно од се е да во недела се даде огромна подршка, враќање после она вчера нема назад, но то незначи дек сега треба да попуштиме и во борбата за титулата во домашното првенство, толку поике не би коментирал околу вчерашниот меч, иако никад нема да го заборавам .
Му посакам све најдобро на Милијаш се надевам дек ке даде све од себе, а зато и дојде:), денес ако не се лажам е последен рок и можност да се довде оште некој појачување.

Kajgana Shop

На врв Bottom