Фан Клуб: Црвена Звезда

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Газииииииии!!!!!!!!!!:vozbud:
На страна еуфоријава, имаше игра со рака пред голот.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Абе само нека издржат второ полувреме! Ајмо Звездо, како во Белград е атмосферата.

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Сваке ночи сањам ја, Бордо Звезда нула двааааа :P

Беше рака, ама како му го закачи секоја чест, се здрвија црните :D
Ајде второ само жустрооооо :sneaky:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Знаете што ме заболе дали имало рака? :D
Нек нас се Европа поново плаши!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.647
Стручниов штаб дан ги помешал нешо играчиве па наместо фудбалерите ги зеле одбојкарите?
И која е логиката на српско знаме да пишеш Куманово, свашта :tapp:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Стручниов штаб дан ги помешал нешо играчиве па наместо фудбалерите ги зеле одбојкарите?
И која е логиката на српско знаме да пишеш Куманово, свашта :tapp:
Те молам да не провоцираш и ни рушиш на сите расположение, утре коа ќе се смириме, ќе ти објаснам и за првото и за заставата :) Фала однапред

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.406
Поени од реакции
16.647
Те молам да не провоцираш и ни рушиш на сите расположение, утре коа ќе се смириме, ќе ти објаснам и за првото и за заставата :) Фала однапред
Провокација?
Која провокација молим те, игра со рака=нерегуларен гол. Исто ко што Анри постигна и Франција се пласираше на СП. Ништо не измислив. А ако не сакате да сте објективни, да тогаш ја провоцирам и измислувам.
Симпатично ми делуваа Ѕвезда на првата утакмица, сакав да поминат ама не на овој начин.

А со знамето, не е ништо поинаку од паролите на грчките навијачки групи, нити од транспарентот на кој границите на Македонија во кои беше оцртано болварското знаме.

М

Мартин`

Гостин
Бордо се преценети се согласувам но денеска ова Ѕвезда што го пропушти е срамота.. при резултат 1-1 Бордо добива црвен картон и пак им даваат гол - ич да не го спомнувам глупиот пенал направен за да им подарат чиста победа.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не УЕФА, како неможете со играч помалу да издржите, сите Балкански екипи исти курац се. 2 гола со црвен примате...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
Плачам, жими мајка плачам, бетер од Роби сум на аватаров што ми е :place:

Kajgana Shop

На врв Bottom