- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Ме заболе к*р!
Пролазимо Бордо и јебаћемо Рен!
Пролазимо Бордо и јебаћемо Рен!
За првово никад не сме им се смееле зш нивната ситуација е многу поинаква од нашава, али зш ме заболе она за нив као и до сега не коментирам нивни проблеми, и те бакрачи.Им се смеевме на партизаните, а иста судбина не дочека и нас.
Денот кога ќе заминат од клуб ќе го славам како да сме освоиле ЛШ.
Се сложувам со тебе дек не го покажа она што сите го очекувавме, али зарем неможеше да се разделиме со него ко заврши претходната сезона, па да се најде адекватно појачување, али дебиливе и то што го доведоа неможат со месеци да го извадат на терен не пак сега ке даведуваат појачување.Искрено, може да ме критикувате колку сакате, ама не ми е жал што иде Евандро. Беше доведен како огромно појачање, а само на моменти покажа нешто. Кога беше најпотребен нигде го немаше. Фала му за головите и асистенциите и со среќа понатаму.
Зш бе човек ако си у можност отиди, ова со Роби стварно не разочара али нема предавање, наскоро ке си отидат и тие само разликата е то што овој се раздели ко прав господини за нив незнам.Планирав да одам искрено, станувам понеделник сабајле читам отишо роби, веднаш се предомислив, искрено несум некој оптимист за со Бордо, без главниот играч и без тренерот кој ја создаваше оваа екипа не гледам како би ги тепале Французите кои доаѓаат со 8 победи по ред, така да господ нека ни е на помош само он може да ни помогне!
Да бе брат, ама прави сс татками муабет виками тачан ли си они се бламирав ти ке се вариш у автобус за да гледаш бруку и искрено предомислиме!Малце како глупо ми е ради оставка на Роби да не отидеш на утакмица
Ќе има клима у автобус Се шалам, не вредат да ги гледаш али сеа тоа еДа бе брат, ама прави сс татками муабет виками тачан ли си они се бламирав ти ке се вариш у автобус за да гледаш бруку и искрено предомислиме!
Ова кога ми го кажа против Партизан, тепавме. Ајде да видиме дали пак ќе успее.утре остај го гласот на север и без победа не се враќај