Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ме заболе к*р! :D

Пролазимо Бордо и јебаћемо Рен! :D

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
Така тоа иде кога ќе тргне, малер по малер и никако крај :facepalm:
Ако не може да игра у четврток, тоа у превод значи Крнета на терен :cautious:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Им се смеевме на партизаните, а иста судбина не дочека и нас.

Денот кога ќе заминат од клуб ќе го славам како да сме освоиле ЛШ.
За првово никад не сме им се смееле зш нивната ситуација е многу поинаква од нашава, али зш ме заболе она за нив као и до сега не коментирам нивни проблеми, и те бакрачи.
За второво само ке додадам дека исто ко тебе ке го славам денот кога ке си отидат овие дебили, а дојде Џаиќ, , зш реално поике во никој друг не гледам сила дек може да ја извади од оваа ситуација освен во него.
Искрено, може да ме критикувате колку сакате, ама не ми е жал што иде Евандро. Беше доведен како огромно појачање, а само на моменти покажа нешто. Кога беше најпотребен нигде го немаше. Фала му за головите и асистенциите и со среќа понатаму.
Се сложувам со тебе дек не го покажа она што сите го очекувавме, али зарем неможеше да се разделиме со него ко заврши претходната сезона, па да се најде адекватно појачување, али дебиливе и то што го доведоа неможат со месеци да го извадат на терен не пак сега ке даведуваат појачување.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Планирав да одам искрено, станувам понеделник сабајле читам отишо роби, веднаш се предомислив, искрено несум некој оптимист за со Бордо, без главниот играч и без тренерот кој ја создаваше оваа екипа не гледам како би ги тепале Французите кои доаѓаат со 8 победи по ред, така да господ нека ни е на помош само он може да ни помогне!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Планирав да одам искрено, станувам понеделник сабајле читам отишо роби, веднаш се предомислив, искрено несум некој оптимист за со Бордо, без главниот играч и без тренерот кој ја создаваше оваа екипа не гледам како би ги тепале Французите кои доаѓаат со 8 победи по ред, така да господ нека ни е на помош само он може да ни помогне!
Зш бе човек ако си у можност отиди, ова со Роби стварно не разочара али нема предавање, наскоро ке си отидат и тие само разликата е то што овој се раздели ко прав господини за нив незнам.
Ма јебачемо бордо кулирај човек после овие циркузи зар пораз од бордо поике би не изненадил ма не отрпнавме веке.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Малце како глупо ми е ради оставка на Роби да не отидеш на утакмица :D

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Малце како глупо ми е ради оставка на Роби да не отидеш на утакмица :D
Да бе брат, ама прави сс татками муабет виками тачан ли си они се бламирав ти ке се вариш у автобус за да гледаш бруку и искрено предомислиме!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Да бе брат, ама прави сс татками муабет виками тачан ли си они се бламирав ти ке се вариш у автобус за да гледаш бруку и искрено предомислиме!
Ќе има клима у автобус :P Се шалам, не вредат да ги гледаш али сеа тоа е :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
Не, играчите заслужуваат потполна поддршка, али оние од горе заслужуваат да работи мотката. Али, пошто утре е доста битна утакмица не треба да се иде заради бркање на управата, туку заради поддршка на играчите, а за бркање на управата на некои други утакмици. Има да го добијат тоа што го заслужуваат.

Пошто единствен од фан-клубов ќе иде РедСтарФан, ќе ти кажам брат, утре остај го гласот на север и без победа не се враќај :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Овие ни ги делеа во неделата со Рад. Инаку официјалниот став на Делије од врвот значи, во оној момент кога ќе се види дека ја губиме трката за титула односно немаме шанса ќе се бара оставка од управата и можно да се стапи во бојкот.

--- надополнето: 22 август 2012 во 15:41 ---
утре остај го гласот на север и без победа не се враќај :D
Ова кога ми го кажа против Партизан, тепавме. :D Ајде да видиме дали пак ќе успее.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Стримче нешто подитно ми треба, однапред благодарам :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.634
Поени од реакции
1.207
0-0, али ипак ја сум задоволен. Храбро одигран натпревар и на крај имаме и активен резултат и какви-такви шанси за понатаму:)

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Големо браво :)
И покрај сите глупоштини што се случија изминатава недела, дечките одиграа маестрално.
Неверојатно добра утакмица, фалеше гол, ама и со 0-0 сум задоволен.
Можеби требаше да проба Сале во напад со Ели наместо Асамоа, Милуновиќ одигра солидно, но го рушија тие дефанзивците. Чава не беше лош, би рекол просечен заради тие 2-3 безвезни шута, Мириќ дупка очекував Савичевиќ да добие прилика ама нареден пат. Одбраната одлична, освен оној кикс на Младеновиќ кога копилето обраниак излезе еден на еден, се друго одлично затвораа.

Се спомнуваат Милијаш и Луковиќ по незнам кој пат како засилувања овие денови.
Потребни се, но се плашам да не го шитнат Максимовиќ на Јуве :(
Ќе видиме што ќе биди, камо да се протниме некако во ЛЕ кој ко нас после :)

Kajgana Shop

На врв Bottom