Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Па баш и не е така. На пример двете утакмици против Партизан во полуфинале ги одигра одлично. На првата даде гоп само што ја чепна топката, а у реваншот беше најагилен и највише претрча од сите, иако не даде гол. Пак ќе повторам, точно е дека нема некоја завидна техника, ама дека е подобар напаѓач од Калуѓеровиќ тоа е сигурно:)
Aј кд викаш такој нека биде такој, ама ја мислу дека Андрија е поквалитетан !

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Сакам да кажам дека дечкото под притисок игра послабо, имал вакви изданија и порано нему е првпат само неми текнуваше со кого беше, инаку лани наебавме од Французи кога неможевме да ги стигнеме никако, а оваа година Бордо се каде каде поквалитетни од Рен, така да господ нека ни е на помош со овој противник и играта што ја иаме!
Па не играме со тој тим што игравме против рен па да судиме, сега ги мешаме работите еднаш велиме ок се погодија појачувањата сега со ова испага дек тој тим ни бил подобар, од овој сега.
Значи проблемот против нафтат беше во нас се виде се корегираа грешки, и јас критикував не дека не, но сега се виде дек оди на подобро полека полека си легнуваат работите, делуваме тимски многу посигурно, сега јасно дек Евандро ни игра далеку од очекуваното, но ете ке има шанса се надевам дек ке се врати во форма зш од него многу зависиме.
Една замерка само имам што постојано читам Бабаљ не е спремен па мајкаму стара, до нова година ли ке го спремаме, сакам да ги видам и неговите квалитети да видиме дали ја ебавме работата со него или сме направиле добра работа.
До 23ти има време јас лично верувам дек ке извадиме добар резултат на Маракана најпрвин, и против омонија на кипар имав некое позитивно мислење дек ке поминеме и сега се чуствувам така--------------------- НЕМА ПРЕДАВАЊЕ

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Па не играме со тој тим што игравме против рен па да судиме, сега ги мешаме работите еднаш велиме ок се погодија појачувањата сега со ова испага дек тој тим ни бил подобар, од овој сега.
Значи проблемот против нафтат беше во нас се виде се корегираа грешки, и јас критикував не дека не, но сега се виде дек оди на подобро полека полека си легнуваат работите, делуваме тимски многу посигурно, сега јасно дек Евандро ни игра далеку од очекуваното, но ете ке има шанса се надевам дек ке се врати во форма зш од него многу зависиме.
Една замерка само имам што постојано читам Бабаљ не е спремен па мајкаму стара, до нова година ли ке го спремаме, сакам да ги видам и неговите квалитети да видиме дали ја ебавме работата со него или сме направиле добра работа.
До 23ти има време јас лично верувам дек ке извадиме добар резултат на Маракана најпрвин, и против омонија на кипар имав некое позитивно мислење дек ке поминеме и сега се чуствувам така--------------------- НЕМА ПРЕДАВАЊЕ
Сакав да кажам дека Бордо е каде каде поквалитетен од Рен, а за нашата игра кажав и претходно, со ова што го покажавме досега тешко да дојдеме до групи со далеку понеквалитетен противник од Бордо, да бидеме реални, али во исто време и да се надеваме дека ке го подигнат нивото на игра и ке дојдеме до тие толку посакувани групи!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Добар ли е тој Алију или некој остаток од Челзи е?

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Добар не добар ке видиме, не ми е јасно само едно, а гледам и голем број други навијачи то го прашуваат, како е можно некој денес дошол, а можно е да заигра на 23ти, а некој пред скоро 2 месеци сеуште не е спремен за тој меч. Па некој од100 кила да го доведеа за то време 20 кила ке изгубеше.
А ова ме насмеа :), Ovo je dobra prilika da zaigram u veoma kvalitetnoj ligi - rekao je 20-godišnji Đalo koji igra na sredini terena.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ovo je dobra prilika da zaigram u veoma kvalitetnoj ligi - rekao je 20-godišnji Đalo koji igra na sredini terena. :pos:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ке се изнаигра овој во квалитетна лига:).
Инаку по 100ти пат го доведуваат Милијаш, сега пак демек ке се врател на Маракана, па до кога ај до 101:).

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Момци на кој му се иде на Звезда - Бордо нека ме исконтактира по ПП ќе има организиран превоз! И да не сакате вие прашајте другари што мислите дека би сакале!
--- надополнето: 16 август 2012 во 14:56 ---
https://www.facebook.com/events/254979261271106/?context=create

Еве ви евент само што се направи. Тука имате сите информации можете само за подетално нешто ако ве занима да ми пишете.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Браво за Доњи Срем! Ете ни шанса, еднаш у живот да тепаме прво коло да си почнеме ко први они нас да не бркаат а не ние нив! Само јако утре!

СИСАЈ РАДЕ!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Браво за Доњи Срем! Ете ни шанса, еднаш у живот да тепаме прво коло да си почнеме ко први они нас да не бркаат а не ние нив! Само јако утре!

СИСАЈ РАДЕ!
И лани изгубивме второ коло, па на крај пак истата песна :P

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ипак да си гледаме ние за нас, факт е дека ни одговара нивниот кикс али треба то да се искористува, вечерва имаме шанса и треба да ја искористиме, малер сме си ние тие први кола, али ајде белки ке се скрши денес тој малер.
Прва тв нема да пренесува гледам, ртс се знае, ке има ли нешто линкче ?
Инаку мене ми се утнаа сите планови за одење во четврток у последен момент:mad:.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Џабе што изгубија партизаните кога ние изигравме едвај 2-2 со Рад и тоа со играч повеќе :facepalm:
Немаше пренос (ти е*ам турски серии), па не ни ја гледав утакмицата за да знам како сме играле. Ги видов само головите. Двата што ги примивме беа по грешка на Крнета. Кај првиот гол го забрае својот играч, а кај вториот лошо интервенираше.
Ако е млад, ама до сега кога и да играл он сме примале гол.

Kajgana Shop

На врв Bottom