Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279
Zvezda: U toku sastanak Lukić - Prosinečki

Не ми седи ова на добро. Негде веќе се појави информација дека Роби дал оставка, мада не верувам во тоа. Ипак, ако на крај се деси да отиде Роби и тоа пред најважната утакмица, нека се носат у 3 лепе :facepalm:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Не сум ја гледал утакмицата знаеме ради што, али од своја глава сме си страдале поточно од овој дебил од играч Крне, така е кога некој се форсира, а очигледо е дека овој дечко е за трета македонска лига, али кај нас имало такви од секогаш со сила убавина не бидува.
Е тек сад почиње драматургија што би рекол Жика, ова паразитска управа најверојатно денес ке го пади Роби или го е веке шитнала, сите се криви освен тие, му доведуваа неспремни играчи сакаат резултати, а притоа играчи како горе наведениот си играат мајтап на терен.
И што 2-2 Роби е крив, не чека дуел во ЛЕ нас лед ни се крши, кискнавме кикснавме и така то ни е традиција, али ова опција со менување тренер сега не е најдобра.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
По све згледа Роби не е више тренер, сестру дебилну да ги гу ебу и на управу, мења ли се тренер 2 дна пред едну од најважни утакмице у сезону!

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Ај бе нека се гонат у пичке си материне...

Дека Роби поднел оставка туку така, то можат самите да се лажат... Ако некој требаше да замини то беа Лукич, Весич и цела нивна багра. Во цел негов мандат лукич успеа само да се самопрогласи како шеста звездина звезда (заедно со цела екипа) иако неговата функција беше копачки да чисти. Не се бројат скандалите во клубот откако се овие на чело... :sick:

Од друга страна и Роби направи неколку грешки, да бидиме искрено во поголем дел од неговиот мандат, гледавме мизерна игра, на моменти и комплетно промашена тактика...
Но, пак ќе речам, не е Роби крив што ни тие што ги имаше на располагање не беа доисплатени, а камо ли нови играчи да добие.

Сега веќе дефинитивно и најмалата шанса против Бордо ја немаме, ни Мурињо не би ја консолидирал екипата во 2 дена... :notworthy:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279
У пичку матер, отиде Роби. Ај сега јово на ново, нов тренер, нов систем и отиде све у круац.
Искрен да бидам, мене ми делуваше малце неверојатно како издржа до сега. Работеше со лажговци, преваранти и гомна од луѓе или у превод-у моментов не заслужуваме човек како него.

Претерано ми е жал, претерано....Роби фала на све и врати се пак у некои подобри времиња.
--- надополнето: 20 август 2012 во 16:43 ---

Сликава све говори :(

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ој, Роберте нек ти барем
прија, ова љубав од
твојих Делија!
Аој, Роби кад преузмеш
Барсу, позајми нам неке
добре да су. Вратиће се Жути једног
дана, певаће му цела
Маракана.
Са севера стално ће се
чути да желимо да се
врати Жути. За Робија певаћемо песме,
наша љубав гасити се не
сме.
Наша љубав гасити се
неће, вратиће се, ако Бог
да среће....

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Па добро, искрено Роби имаше големи пропусти во играта и во тренирањето на играчите. И ова не би било никаков проблем да знаеме дека ќе дојде добар стручњак.

Ама знаејќи ги можностите на управата се плашам од уште полош. Така да нека ни е Господ на помош, мислам дека сме заслужиле.

Ништо, вие идете, викајте и уживајте на Маракана у четврток, а јас ќе идам трета смена. :tapp:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279
Па добро, искрено Роби имаше големи пропусти во играта и во тренирањето на играчите. И ова не би било никаков проблем да знаеме дека ќе дојде добар стручњак.

Ама знаејќи ги можностите на управата се плашам од уште полош. Така да нека ни е Господ на помош, мислам дека сме заслужиле.

Ништо, вие идете, викајте и уживајте на Маракана у четврток, а јас ќе идам трета смена. :tapp:
Нормално дека имаше грешки. Никој, па ни Роби не е безгрешен само проблемот е она што ти го кажа во вториот пасус, подобар во овој момент неспособните гомна од управа не знаат и не можат да најдат, па ќе мора да се задоволиме со некој тренер од школата на Бата Ѓора.

http://www.pressonline.rs/sr/sport/Fudbal/story/238879/Oni te ne zaslužuju.html

Еве и у текстов Дарјан Недељковиќ објаснува некои работи :cuc:
--- надополнето: 21 август 2012 во 00:25 ---
Спрема последните информации Сале Јанковиќ а.к.а „Српски Мурињо“ е нов тренер. За мене очекувано. Не сум нешто пресреќен, мада е подобро решение него Живадиновиќ и Караси кои се споменуваа.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Е сега е ред и Лукич да си отиде, вистина го презеде клубот во најтешки моменти, но реално со прст не се промени ништо.
Добиваме само лажни ветувања, па кога дојде ред и Роби да се жртвува значи го допревме дното со нивни постапки.
Точно дека и Роби имаше некој пропусти секој греши али даваше максимум па не е тој крив што доведуваат неспремни играчи, што некој не добиваше плата па не му се игра, кога си отидоа играчи на кој тој рачунаше , се гледаше дек со срце ја тренираше екипата, а љубовта спрема клубот се виде на дело и вчера, ко заплака.
Се спремавме за Бордо психички до даске, така да наместо да го патошеме со 4-0 сега мораме со 2-0 да се задоволиме:).

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=08&dd=21&nav_id=636382

Е ова е веќе прав циркус... Ако има некој нормален во управата, јас на првата бандера ќе се обесам... Kaко бре раскинување на договор? :eek: Па тие први се прчеа дека имаме екипа од 35М и дека можиме во секој момент да продадеме играчи за добра пара, еве Евандро најдобар го рачунаат и го пуштаат туку така да си оди!?

И да дојди Мики тешко да биди оној стариот, со оглед на тоа дека Деки, Пикси, Џорџевиќ, итоа како разочараа, ништо чудно и овој да биди само нов во списокот.

Како сме тргнале, титула нема никогаш да видиме... :(

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Арно сум пишал јас вчера дек почиње драматургија не сум погрешил, кој е следен потег на дебиливе незнам али не ке да е на арно, како тргнало овие ке нападат пола прв тим за пред бордо, а ке го остават Крненцето.
Не читам спортски вести наредниве два дена :).

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279
Искрено, може да ме критикувате колку сакате, ама не ми е жал што иде Евандро. Беше доведен како огромно појачање, а само на моменти покажа нешто. Кога беше најпотребен нигде го немаше. Фала му за головите и асистенциите и со среќа понатаму. Е сеа проблем ќе биде тоа што и Каду е повреден, па остануваме со три везњаци Димитријевиќ, Миќко и Миливојевиќ од кои двајца се по вокација задњи везни. Ваљда ќе се донесе некој што поксоро или некој од помладите ќе биде фрлен у оган. Искрено сега не би сакал да дојде Милијаш, затоа што он и Чава у тандем, тоа ќе биде најспориот среден ред. Креативност колку сакаш, али агресивност и брзина 0.

Е сеа еве и официјално Сале е нов тренер, па да видиме што може да очекуваме од него.
Негова предност е тоа што добро ги познава играчите, претежно оние кои дојдоа зимава. Младеновиќ, Миливојевиќ, Милуновиќ дојдоа на негова препорака и се стандардни у млада репрезентација, а Лазовиќ е еден од главните играчи у у-21 репрезентацијата. Од порано го познава и Бајко, а и самиот Бајко вели дека после Роби, најдобро соработувал со Сале.
Нормално дека има и мани. Прошлиот мандат кога беше тренер немаше пораз, ама затоа имаше многу нерешени резултати и слаби игри. Добро, се дешаваше и да ги тепаме партизаните со 4-1, ама исто ни се деси и Лучани. Сега е поискусен па се надевам дека ги исправил грешките.
Исто така маана е тоа што у претходниот пат често му се мешаа околу составот, нешто што кај Роби го немаше т.е го имаше, ама епилогот од тоа го видовме вчера.

Среќно Сале и се најдобро.

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Дека Евандро беше Левандро во поголем дел од утакмиците, особено овие последните кога со Чава беа катастрофа на средината. Кога имаше пари играше, кога немаше... си трчкараше по теренот, преценет, премногу се очекуваше од него... :oops:

Но, на сам почеток на сезона (10 дена до крај на трансфер рок) си заминува тренерот, си заминува еден од тие кои требаа да се носители во играта, уште не е стигнат сертификатот за Бабаљ, избркан Перовиќ на сред подготовки оти побара плата, а од друга страна се бараат резултати од играчите, се бара титула, а немаат скршен денар.
И Лукич изиграва идиот, бил изненаден од оставката на Роби :LOL:

Распад систем...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279
Реалност брат, реалност, каква држава таков клуб. Едвај чекам да му видам грб на тоа лиглето Лукиќ. Еј, он на Роби можел само да му чисти копачки како играч, а сега дојде време да го брка. А тек па тоа другото копиле, кое изиграва советник Весиќ. Заради него се дешаваше тоа што се дешаваше со ККЦЗ, а еве сеа се повторува исто и со ФКЦЗ.

Им се смеевме на партизаните, а иста судбина не дочека и нас.

Денот кога ќе заминат од клуб ќе го славам како да сме освоиле ЛШ.

Kajgana Shop

На врв Bottom