Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе го тужел Пижон затоа што му рекол “ќе испаднете од лига“! :pos2::pos2::pos2::pos2: Значи што нема да видиш на денешницава, очигледно на свите им смета тоа што ЗВЕЗДА се враќа на старите патеки!

ЏОМБА ПУШИ КУР ИСАХУ АВАЛУ!!

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Џомба пуши кару Исаху Авалу!
Џомби Савио у дупе ставио!
Џомба гаји наду, да га јебе Каду!
Савио га даде, Џомби изнад браде!
И стара: Џомба лизе јаја, Ибрахима Гаја!
Кретен, што да се каже, сака публицитет на најглуп начин.
А ќе добие...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Стефан Ристовски на проба во Црвена Ѕвезда

11.11.2009
Стефан Ристовски
Еден од најталентираните македонски фудбалери, 17 годишниот Стефан Ристовски ќе замине на проба во белградска Црвена Ѕвезда.
Младиот Ристовски кој игра на сите позиции по десната страна во редовите на Вардар, уште на 16 години го имаше своето деби за првиот тим на Вардар, а оваа сезона веќе има осум настапи и постигнато еден гол.
Со неговите одлични настапи за првиот тим на Вардар дојде и повикот за репрезентацијата до 21 година, но тој го привлече и вниманието на неколку странски клубови.
Најголем интерес за Ристовски изрази поранешниот европски и светски првак Црвена Ѕвезда и во наредниот период се очекува тој да замине на проба во Белград.
Доколку го задоволи вкусот на тренерот Владимир Петровиќ Пижон, се очекува да потпише четиригодишен договор, а договорот околу обесштетувањето за ФК Вардар нема да биде проблем заради големите проблеми во кои се наоѓа клубот.
Најтрофејниот македонски фудбалски клуб за жал моментален излез од кризата ќе најде во продажба на своите таленти.
http://www.a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=116137

Многу добар играч, се гледа дека мислат и за во иднина :) Нинков зимава би требало да замине, па од наредна година би требало барем резерва да биде (нормално ако му се допадне на Пижон, а ја не сумњам у тоа).

btw, и Субашиќ се врати назад:

http://crvenazvezdafk.com/subasic-se-vratio-2603-c10-video.htm
od fiskulturno,drugarce mi e ,top igrac!!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Го имав гледано неколку утакмици за Вардар, стварно надежен фудбалер. Им пикна гол на Тетекс :)

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Трети у европа! Да го тепавме Напредак први ќе бевме, 100 % учинок :))) Таман бе, втор Панчев, 2011та први у свет, против Реал у финале(од пенали!) :D
На целом свету само ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!!

п.с. Знае некој да каже збор два за малиов? Ја понекад гледам македонски фудбал, али го немам видено.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Аиии еве го и Ристиќ на сликава од Поханг :)

Трети у европа! Да го тепавме Напредак први ќе бевме, 100 % учинок :))) Таман бе, втор Панчев, 2011та први у свет, против Реал у финале(од пенали!) :D
На целом свету само ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!!

п.с. Знае некој да каже збор два за малиов? Ја понекад гледам македонски фудбал, али го немам видено.
Ја колку што го имам гледано (не толку често), ама тие 5-6 утакмици на Вардар што сум ги гледал стварно детево е ѕвер. И лани ми се чини при крај на сезона изигра неколку утакмици, уште на 16 години покажа дека може да се носи со нашиве “играчишта“ од македонска лига. Искрено, мислим дека ќе му фати око на Пижон, само да се покаже како што играше у Вардар.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Аиии еве го и Ристиќ на сликава од Поханг :)

Ја колку што го имам гледано (не толку често), ама тие 5-6 утакмици на Вардар што сум ги гледал стварно детево е ѕвер. И лани ми се чини при крај на сезона изигра неколку утакмици, уште на 16 години покажа дека може да се носи со нашиве “играчишта“ од македонска лига. Искрено, мислим дека ќе му фати око на Пижон, само да се покаже како што играше у Вардар.
Да се надеваме дек ке му се допадне на Пижон тој е во момен нај достоен да кажи кој може да облече ЗВЕЗДИН дрес поштовање за Пижон секоја чест.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Да се надеваме дек ке му се допадне на Пижон тој е во момен нај достоен да кажи кој може да облече ЗВЕЗДИН дрес поштовање за Пижон секоја чест.
Da se nadevame deka ke mu zapadne za oko...:)

Mnogu me nervira koga nekoj ke rece deka Pizon e los trener i deka pobeduvame isklucivo na sreca...Pa daj neka razmislat malu deka ne mu bese voopsto lesno na nemu za nekolku meseci da sostavi edna ekipa koja ke bide prepoznatliva po svojata igra i deka toa bea potpolno novi igraci koi voopsto ne se poznavaa megjusebe...

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
U subotu u 16h igra se prijateljska: Sion - Zvezda u Svajcarsku, kako odbelezuvanje na 100 godisnjicu na Sion. Pa vi vidite koja cast e toj.:smir:
Lekic e s's A reprezentaciju, Perovic i Savic s's U-21, Jevtic e rovit, takoj da sansu ce dobiev Sreckovic, Lazovic, Kadu ili najbolji omladinac nigerijac Igbodo.

Inace Vladan Lukic e bija clan na Sion i istu godinu kd e on bija najbolji strelac na Sion, oni su gu osvoile edinu duplu krunu u istoriju.

Zvezda je zivot, sve drugo su sitnice...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Na kraj kraeva rezultatot e nebiten, ipak e ova prijatelska popovod 100 godini F.K Sion pa najrealno e nereseno....:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom