Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
10-1-0...гол разлика 19:2...
Нема што да се каже друго, само криво ми е што против Напредак примија на крај гол, ќе имавме сега 100% ефект :)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честито нека е победата вака нека се и продолжи досега све иде како што треба наредно коло играме со моментално најслабиот тим чукарички но нетреба да има опуштање и нормално после дерби.

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
оле оле олееееееееееееееее Звеездо волим те!!! Звездо волим тее!!! ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕЕ!!

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Dejan Lekic e povikan vo reprezentacijata na Srbija za dvete prestojni prijatelski sredbi so Juzna Koreja i Severna Irska.
http://sportal.rs/news.php?id=13744
Среќно Лека.
Иначе, да се претставу, ја сам страствен навивач на Звезду. Претпостављате откуде сам. :helou:
Чудно ми е што на овуј тему не су Кумановци у најголем број, али кд ги разгледа и други теме, сфати дека овија од наш град и неќев кајгану много.:vozbud: Стварно има много Кумановци што су ватрени навивачи на најголем клуб на Балкан. Ипак, похвале и за браќа Тетовци и Скопјани.
Пуно људи од наш град идев на утакмице, а имамо и групу КУЦЗ. Цело Ку е испишано с`с: Правда за Уроша, Делије Север, КУЦЗ, Звездини грбови итд. Ако сте за идење на утакмице, обратите се на њима, ќе ги најдете на фејсбук КУЦЗ. Мислу, знаемо какву репутацију има Ку у Мкд. :icon_lol:
Иначе, свака част на вас људи што га одржуете звездашки култ и у нашу Македонију.
Виду дека добро сте запознаени с`с стање у клуб, али ја ипак ќе ви препоручу да се прикључите и биднете активни на најбољи Звездин форум, онј на redstarbelgrade.com. Момци су стварно закон, много упутени људи има, информације од прву руку, заебанцие, што ти више не. Ја сам тамо скоро две године и свакодневно сам на форум. Ретко има Македонци, па ајде чекам ве.
A, и још нешто. Ај да ве замолу да не пишуете ЛекиЧ, БогдановиЧ, пошто они су Лекиќ и Богдановиќ. Хвала вам на разумевању.

Друже, ако си ти у уредници смени, ако не кази ги да сменив:
ДЕЛИЈЕ, а не ДЕЛИЕ!!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Стефан Ристовски на проба во Црвена Ѕвезда

11.11.2009
Стефан Ристовски
Еден од најталентираните македонски фудбалери, 17 годишниот Стефан Ристовски ќе замине на проба во белградска Црвена Ѕвезда.
Младиот Ристовски кој игра на сите позиции по десната страна во редовите на Вардар, уште на 16 години го имаше своето деби за првиот тим на Вардар, а оваа сезона веќе има осум настапи и постигнато еден гол.
Со неговите одлични настапи за првиот тим на Вардар дојде и повикот за репрезентацијата до 21 година, но тој го привлече и вниманието на неколку странски клубови.
Најголем интерес за Ристовски изрази поранешниот европски и светски првак Црвена Ѕвезда и во наредниот период се очекува тој да замине на проба во Белград.
Доколку го задоволи вкусот на тренерот Владимир Петровиќ Пижон, се очекува да потпише четиригодишен договор, а договорот околу обесштетувањето за ФК Вардар нема да биде проблем заради големите проблеми во кои се наоѓа клубот.
Најтрофејниот македонски фудбалски клуб за жал моментален излез од кризата ќе најде во продажба на своите таленти.
http://www.a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=116137

Многу добар играч, се гледа дека мислат и за во иднина :) Нинков зимава би требало да замине, па од наредна година би требало барем резерва да биде (нормално ако му се допадне на Пижон, а ја не сумњам у тоа).

btw, и Субашиќ се врати назад:

http://crvenazvezdafk.com/subasic-se-vratio-2603-c10-video.htm

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Субашиќ одличен напаѓач добро е што се врати да се зацврсти поиќе нападот па нек му е со среќа.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Људи, ја не прату македонску лигу.
Ај кој га е гледаја да пише нешто повише за њега, карактеристике, јаки, слаби стране итд.
Фала.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.636
Поени од реакции
1.218
Xaxax znaci koj degen e ovoj Dzomba nemozem da veruvam...:tapp:

http://www.sportal.rs/news.php?id=13878

Среќно Лека.
Иначе, да се претставу, ја сам страствен навивач на Звезду. Претпостављате откуде сам. :helou:
Чудно ми е што на овуј тему не су Кумановци у најголем број, али кд ги разгледа и други теме, сфати дека овија од наш град и неќев кајгану много.:vozbud: Стварно има много Кумановци што су ватрени навивачи на најголем клуб на Балкан. Ипак, похвале и за браќа Тетовци и Скопјани.
Пуно људи од наш град идев на утакмице, а имамо и групу КУЦЗ. Цело Ку е испишано с`с: Правда за Уроша, Делије Север, КУЦЗ, Звездини грбови итд. Ако сте за идење на утакмице, обратите се на њима, ќе ги најдете на фејсбук КУЦЗ. Мислу, знаемо какву репутацију има Ку у Мкд. :icon_lol:
Иначе, свака част на вас људи што га одржуете звездашки култ и у нашу Македонију.
Виду дека добро сте запознаени с`с стање у клуб, али ја ипак ќе ви препоручу да се прикључите и биднете активни на најбољи Звездин форум, онј на redstarbelgrade.com. Момци су стварно закон, много упутени људи има, информације од прву руку, заебанцие, што ти више не. Ја сам тамо скоро две године и свакодневно сам на форум. Ретко има Македонци, па ајде чекам ве.
A, и још нешто. Ај да ве замолу да не пишуете ЛекиЧ, БогдановиЧ, пошто они су Лекиќ и Богдановиќ. Хвала вам на разумевању.
Dobro dosol Kumanovac...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Нека тужи тоа ке биде повод повеке и мотивација за нареден меч со хајдук поиќе за него да се пее хахахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom