Среќно Лека.
Иначе, да се претставу, ја сам страствен навивач на Звезду. Претпостављате откуде сам. :helou:
Чудно ми е што на овуј тему не су Кумановци у најголем број, али кд ги разгледа и други теме, сфати дека овија од наш град и неќев кајгану много.
Стварно има много Кумановци што су ватрени навивачи на најголем клуб на Балкан. Ипак, похвале и за браќа Тетовци и Скопјани.
Пуно људи од наш град идев на утакмице, а имамо и групу КУЦЗ. Цело Ку е испишано с`с: Правда за Уроша, Делије Север, КУЦЗ, Звездини грбови итд. Ако сте за идење на утакмице, обратите се на њима, ќе ги најдете на фејсбук КУЦЗ. Мислу, знаемо какву репутацију има Ку у Мкд.
Иначе, свака част на вас људи што га одржуете звездашки култ и у нашу Македонију.
Виду дека добро сте запознаени с`с стање у клуб, али ја ипак ќе ви препоручу да се прикључите и биднете активни на најбољи Звездин форум, онј на redstarbelgrade.com. Момци су стварно закон, много упутени људи има, информације од прву руку, заебанцие, што ти више не. Ја сам тамо скоро две године и свакодневно сам на форум. Ретко има Македонци, па ајде чекам ве.
A, и још нешто. Ај да ве замолу да не пишуете ЛекиЧ, БогдановиЧ, пошто они су Лекиќ и Богдановиќ. Хвала вам на разумевању.