Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Радовановиќ може слободно да му го испуши на Лукиќ а и на све Делије...да му ебем семката!!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Па добро вакви глупави постапки на педерот Радовановиќ и на мн други ко него целта им е да ја нарушат моменталната позитивна атмосфера која владее и добрите резултати али можат само да му го пушат.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Па добро вакви глупави постапки на педерот Радовановиќ и на мн други ко него целта им е да ја нарушат моменталната позитивна атмосфера која владее и добрите резултати али можат само да му го пушат.
Toa e taka...Site znaeme kade bese Zvezda minatite godini,a od koga dojde Lukic situacijata se promeni za 360 stepeni i sega nemozat kako na drug nacin i da ja doprat Zvezda ke naogjaat razni pricini koj se neosnovani samo da se kazni Lukic i Zvezda.Mesto da se zanimava so drugi mnogu pogolemi problemi sto gi ima vo drzavata toj se fatil za Lukic.
MOGU DA TI PUSE LUKICUUUUU LUKICUUUUUUUU :baeh::baeh::baeh:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Браво за Вучиќ, увек фер и искрен...Кажав и претходно, може да му го испуша свите со ред на Лукиќ.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Pobedaaaa, ajde i kosarkarite neka pobedat :vozbud:
Btw, naslusnav deka Djilas od Jagodina ke potpise za Zvezda ama kolku e sigurno neznzam...

Kajgana Shop

На врв Bottom