Фан Клуб Фудбалска пресметка КГН

• Креатор на темата Креатор на темата |И.И|
  • Време на започнување Време на започнување
Ние Интерашите или според вас Шинтерашите (незнам зашто ама никад не сум бесел кучиња) :pos: направивме 2 екипи и ке почнеме со подготовки ,, :)

го најдов веќе.само нешо као збунет беше ме прашуваше да му дадам линк од форумов.:toe:

--- надополнето ---

па еве јас,дечково погоре шо е пишан,имам голман асј исто за јуве шо е ми се чини и bianconer hadzi напиша дека е заинтересиран.:smir:
Ако го земете Марјан ќе имате и черлидерка :pos:

Abe JUVE!!!!!!!!! :) imame li ekipa nie daj malce poorganizirano neso mn mn ovie od inter se nafurale :) ajde mal update :))

Значи како што гледам и немора да сме членови на форумов доволно е да сме фанови на тој клуб. А мора да сме членови н официален фан клуб или? Затоа што гледам дека за Арсенал има нешто екипа али како што ми изгледа не е од форумов, а има и некои од форумов заинтересирани па да знаеме дали да се организираме или да не се замараме.

А зошто не го правите да биде само за форумот ?

Мислам кој к.. ќе кажува некој сосем трет што дали знае за Кајгана кој да игра или не.

Епа нема некој од кајгана да се пријави како организатор.:toe: Организираат други момци...
Инаку сигурно дека поинтересно ќе биде против членовите на форумот да се игра..:))

Епа нафатете се и организирајте чим мислите дека е боље идеја, како што ја памтам Ацид се мачеше за да се игра фудбал и од најавени 45 души на крај само 9 дојдоа,не дека не го бива дечкото за организација далеку од тоа но несериозно повекето ја сватија работава.Вака е поефективен начин да се направи добра организација а Кајгана е многу битен фактор во оваа ситуација со самото тоа што дневно по 200-300 души ги посетуваат нивните омилени фан клубови.Така да со Кајгана и плус официјалните фан клубови може да се постигне повеке него ли ако се собира еден по еден,,, мене ми звучеше многу интересно и несекојдневно да играме еден против друг во дресови од тимовите што ги носиме во срце и затоа отворив тема.

Само луѓе од форум еј. :)

Иначе за турнир ко турнир тешко, 2 рандом тима нека се договорат и воала, нека исплешаат една утакмица и нека идат после некаде на пифце, или бољи нека пие гага, свеедно.
А иначе идејата ко идеја за турнир е добра, ама дур да чекате да се организира нешто такво ке дојде лето ...

Здраво,

За да се знае колку точно тимови има пријавено и да се има пободбра организација ќе ве молам секој од тимовите кои сакаат да настапуваат да ја пополнат следната пријава:
Код:
http://www.chelseafc.mk/turnir.doc
и да ми ја достават мене. Пишува во пријавата маил.

Поздрав

Здраво,

За да се знае колку точно тимови има пријавено и да се има пободбра организација ќе ве молам секој од тимовите кои сакаат да настапуваат да ја пополнат следната пријава:
Код:

Поздрав

Jako Jako drugar da se nadevame deka ke ima dovolno prijaveni klubovi :)

Здраво,

Код:

Поздрав

Се е супер само да се знае барем од прилика ден и термин. Бидејќи еве јас ќе најдам тим и ќе пријавам а незнам кога е и може да испадне баш тој ден да неможеме да дојдеме од Х причини. Секој турнир како турнир доколку се организира треба да има време и место, а екипи ќе се пријават сигурно, бидејќи како што гледам не е кајгана фан клуб пресметка тогаш сигурно ќе има тимови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom