Море ти или си глуп или тренираш ти кажаа дека е од Амир напишано на ФБ ја само го копирав и сеа шо треба муабет повеќе.Pa ima makedonsko znacenje zborot sporthall ne sme u anglija pa ajde sea
Па ако не се лажам ЦПБ се оформени истата оваа година кога е клипот(може се лажам).А пред тоа кој навивал за Работнички незнам...A postoele li cpb togas, oti komentatorot vika "komitite dojdoa posle natprevarot na vardar so cementarnica, da go bodrat svojot kosarkarki klub godel rabotnicki"
ni ako sme nemale kosarkarski tim, vi ste nemale navivacka grupa,![]()
![]()
![]()
Е шо беше неспортски Џејмс си куца и овој оде под него и шо требе да праве Џејмс кај да оде а овој можеше да се тргне инаку имате ногу јаки играчиња ѓоа од африка дојдени.:pos2:11 разлика , добра игра , можеше Овче Поле и да победи ако прва петорка не беа Т.Ивковиќ, Караџов, Стојанов , Струков и Шубалик. Во 2 полувреме ве стигнавме , али да не беа прво тие 5 пак ќе спомнам ќе беше густо. Бев во Кавадарци , Лозари ги немаше , крајно неспортски од Џејмс врз Караџов кога заби. Поздрав ! :smir:
Озбилно ? :pos2:Оризот пак ке се враќал у Фени :kesa::nesum:
Така се лафе :uvo:Озбилно ? :pos2:
Чекај сега нешто тука на мене не ми е јасно, за каде се засилувате толку?Така се лафе :uvo:
Ако дојде Оризот и ке му пишам парола " Купи го Димо Сељакот" за впечатокот да биде комплетен![]()
БИБЛ ќе го напаѓаме :baeh:Чекај сега нешто тука на мене не ми е јасно, за каде се засилувате толку?