- Член од
- 6 мај 2008
- Мислења
- 1.852
- Поени од реакции
- 503
15-20 разлика очекувамУтре конечно долго очекуваното гостување на Вардар Осигурување во Кавадарци осеќам ке биде густо![]()

15-20 разлика очекувамУтре конечно долго очекуваното гостување на Вардар Осигурување во Кавадарци осеќам ке биде густо![]()
Мислам дека Фени ќе тепа едно 20 разлика![]()
Aма а погодив 15 разлика15-20 разлика очекувам![]()
Слаткаристика будалоСимиќ се закачи со обезбедувањето,Грнчаров педерчето првен со полицијата па со публиката.Радулувиќ му налета на Лајф а после му се придружи и Симиќ.Причината беше следна...Џејмс мотивиран од предходната акција играше остра одбрана,Радуловиќ веќе се предаде и почна да си ја скока топката како што е вообичаено за НБА.Џејмс му налета и му ја зема и ојде во контра и ја закуца.Можеби непотребно но ете му удари филмот...После се закачија со Радуловиќ и СИмиќ.Кошаркарите на Вардар тргнаа да се поздравуваат со нивните навивачи и одозгоре почнаа да летаат влаши и чаши.Симиќ и Грнчаров сакаа да се пресметаат со обезбедувањето и полицијата.На излзеот накај соблекувалната Грнчаров испровоциран од навивач замаана накај него но не видов дали го удари...
me bole k*rot mene, sho ne shutirase radulovic 7-8 sekundi imase, kosarka se igra do poslednata sekunda :smir:Interesna utakmica dosta vozbuduvanja,tenzija,provokaciii i tn.I da kazam nesh za posledniot napad na vardar koga lajf mu ja zede topkata na radulovic seto toa bese korektno i si dade posteno kos kako mozea tia na 20 sek do krajot da pravat prekrsoci pri nedostiznoto vodstvo na feni od 12-13 kosa taka i lajf igrase kosarka do poslednata sekunda.Uste edna zabeleska vo makedonija ne postoi nitu eden dobar sudija zatoa nitu edna utakmica ne moze da se odigra bez sudiski propusti:smir:.
браво Стручњак :salut:Interesna utakmica dosta vozbuduvanja,tenzija,provokaciii i tn.I da kazam nesh za posledniot napad na vardar koga lajf mu ja zede topkata na radulovic seto toa bese korektno i si dade posteno kos kako mozea tia na 20 sek do krajot da pravat prekrsoci pri nedostiznoto vodstvo na feni od 12-13 kosa taka i lajf igrase kosarka do poslednata sekunda.Uste edna zabeleska vo makedonija ne postoi nitu eden dobar sudija zatoa nitu edna utakmica ne moze da se odigra bez sudiski propusti:smir:.
Го удри некој Грнчаров?Не видов занм дека он замавна на некој при излегувањето од терен.А мислам дека Грне а еба дгата кога влегуваше во соблекувалната му шибнаа бокс така и му треба да му ебам тоа селакот и на Симиќ треба некој да му го дотера умот.
Инаку за Лајф немам зборови ми направи мерак каа а закуца на крајот.![]()