Rano e Borce rano e.Imame samo eden poraz.A da ti kazam tabela ne ni gledam...:smir:4 сте у лигата .... мора да запнате
мзт неможе да биде пред фени:nenene:преги видех на а1 даде...
1 фершпед
2 амак
3 мзт
4 фени
Донал Кол не играл воопшто туку одмарал оваа утакмица а под обрачите играле одличните Златко (клештата)Гоцевски и мојот омилен играч Цоко Михајловски кој реализирал 12 поени а Гоцевски дури 22 поена ако сте забележале Гоцевски во последните 3 натпревари постигнува над 20 поени што е знак дека е во добра форма која добро би ни дошла во сабота против Амак:helou:да ти кажам право и мене тоа ме зачуди.може пак не играел многу време...
Гоцевски е многу јак под кош... не беше за џабе МВП кога Струмица беше шампионДонал Кол не играл воопшто туку одмарал оваа утакмица а под обрачите играле одличните Златко (клештата)Гоцевски и мојот омилен играч Цоко Михајловски кој реализирал 12 поени а Гоцевски дури 22 поена ако сте забележале Гоцевски во последните 3 натпревари постигнува над 20 поени што е знак дека е во добра форма која добро би ни дошла во сабота против Амак:helou:
Гоцевски е многу јак под кош... не беше за џабе МВП кога Струмица беше шампион
Нормален си?Златко има 28 години.Ме изненадува..Во залез на кариера а во добра форма
Таман си е он за таквите тимови а за појаките како Работнички го имаме -от Доналд Кол:back:mihajlovski zverot hahahah ne me smej takov igrac samo protiv torus i karpos sokolo moze da dade nad 10 poena a gocevski neso se povampiri ama so slabi timovi protiv rabotnicki so ne izigra kako sto treba poz
Нека не те лажат КФМ, фалсификат е 2 години заради настапи во малдинските селекцииЗлатко има 26 години бра каков залез на кариера