Фан Клуб: Тетекс - Тетово

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
P.S posle natrprevarot od stadion do centar imalo golema frka so specialcite, i golem broj ballisti bile apseni taka da muabetive ballisti gi cuva policija i slicno ne drzat voda
Па ако сте фрлале со камења неможе да очекувате џандарите да ви се прават мутави! Зошто еднаш неможете да бидете нормални и да поминете еден натпревар без скандали, без кршење врати, без провокации за мујо, без заканување на судии, без фрлање камења по куќи околу стадионот.... еднаш барем, докажите дека барем малку имате нешто човечко(цивилизирано) во вас! (зборам за тие најбесните, нормално и кај вас ваљда има некој што иде на стадион за да гледа и ужива)
 
Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Моабетот за навивањето,инцидентите нека продолжи во темата Навивачки групи..нема потреба овде да се објаснуемо што и како било:)
Сетинов дефинитивно изненадуе доста позитивно..коај видов дека ги нема Клечка и Аце у прв тим прво на што помислив е дека ќе се изрежира некоја тешка местенка,за среќа ме разубедија доста расположените Идризи и Жика(y)Манчевски денеска без грешка..невидено сигурен:)децава Трајчевски и Бејтулаи феноменални со оглед на тоа колку години имаат.Инаку Нено после ваѓањето на крстот се изгуби начисто:pos:Марко се тресеше..Пеев плачеше ко некое пичкиче,одличен притисок им напраевмо од наша страна...се изгубија начисто:)
 

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Хах треба да те насмее тоа што лупнаа 200 денари за карта и тоа позади гол!
За тоа да, стварно безобразно e 200 денара за Тетекс - Шкендија (1 МФЛ).
Али нормално, клубот сакал да си извади што е можно појќе пари... На крајот му ја скршија вратата... Од тука можеби и некоја квази-правичност - око за око - врата за алчност.

Инаку карти знаеме како се делат: за мене и пријателов де, за мене и синов, за овој за оној... две по две по две... се под рака, за тие што се знаат со претставниците на клубовите...
 
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.499
Поени од реакции
2.782
A тоа плачкото Елмазовски и љепотанот Ерсен Сали што глумеа лудило на крај ... не планираа да изгубат денес па тешко им падна или што :D !!!
--- надополнето: Oct 15, 2011 6:25 PM ---
Ова на све личи ама на цивилизиран човек не чини .... fsda.png
 
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.258
Поени од реакции
3.286
Aло комшие извините ама остајтене да си уживамо у наши муабети и во славењето...Вистински срам прикажавте...Па на што личеше судијата ?? Ја незнам само ете ви дадоја шанса да го извадите гзот ама не успеавте ... Требаше службени 3:0 aма и ваке е супер да не речете после службено...Црвени картони требаше уште 1-2 ама ајде со жолт пројдовте срамот да не ви биде поголем па да не изгубите и со 4 или 5 гола ;) Ништо човечко не покажавте тоа факт несакам да навлагам да отварам муабети,затоа чао пријатно ! ТЕТЕКС ГОРДОСТА НА ТЕТОВО !!!
--- надополнето: Oct 15, 2011 6:56 PM ---
http://sportefe.com/1mfl/teteks-go-preslusha-shampionot СРЦЕ НА ТЕРЕН ОСТАВИЈА МОМЦИТЕ СЕКОЈА ЧЕСТ!!!
 
B

Beck's

Гостин
a zasto pcuete po Ilir, neli on makedonec bil :icon_lol:
--- надополнето: Oct 15, 2011 7:31 PM ---
go pokaza ova u belgrad, i deneska
 

Vojvodi_Te

Војводи Тетово
Член од
31 март 2009
Мислења
122
Поени од реакции
5
И Илир и Сали знаеш што са? Тија са неедуцирани планинци и талибанци. Нивното IQ е негативно ....
 
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.620
Поени од реакции
1.134
Морам да го пофалим Сетинов, кој има муда до под, когај една ваква утакмица почнува со 17-годишен играч :cuc:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom