Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Не се напомена дека вчера имаше доста јака екипа на стадион,може 80% беа 19,20 +...да се удревмо само со балистите мислим дека ќе го јадеја на велико:D
Чапла може го пцуев пред 2,3 године највише на свет,ама вчера изигра феноменално..едноставно ги полуде Сали и Куртиши таке да фала му за тоа:)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ако ги гледавте и Балистите на клипот кај што бегаат ќе видите дека повеќето се деца и тоа 15 годишни.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
BRAO tetex! aj sto merak ste mi napraile!!! ali najjak moment so lentite posle 2ot gol...pa,pa,pa,pa,pa,pa...tuka uste 10tina baklji da imalo,partali ke letale!!! toa e toa,taka treba! i brojkata vi bese taman,ali mozete vie da izmknete uste ljudi na stadion(y)

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Ако ги гледавте и Балистите на клипот кај што бегаат ќе видите дека повеќето се деца и тоа 15 годишни.
Тоа е тоа..тоа свите го знаемо.Многу се изненадив кој људи дојдоја вчера со нас на трибина(нормално мислим на постарите Војводи)едноставно имаше такви "будали" :Dшто како едвај да чекаја да се деси некој инцидент и да почнат одма да газа:)
Имате видео од навивањето ?
http://www.facebook.com/photo.php?v=2347487058694
Eве мислим дека ќе можеш да видиш:)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
^ Фала го видов. :)
Брњарчевски е број 10 или некој друг што ептен личи на него ?

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Тоа е тоа..тоа свите го знаемо.Многу се изненадив кој људи дојдоја вчера со нас на трибина(нормално мислим на постарите Војводи)едноставно имаше такви "будали" :Dшто како едвај да чекаја да се деси некој инцидент и да почнат одма да газа:)
vaka li se furate so tie nadvor od tetovo? :pos: interesno, samo nie sogragjanite ja znaeme realnata slika

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
nejkat javno da kazat deka ne se u dobri odnosi.puknala tikvata nekade(oni si znaat kade,a i nekoi drugi znaat;))
na albanija-francija na 2 razlicni tribini stojat...nema tuka koalicija bratce!
На натпреварите на Албанија секогаш сме седеле на различни трибини.

Kajgana Shop

На врв Bottom