Фан Клуб: Тетекс - Тетово

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Морам да го пофалим Сетинов, кој има муда до под, когај една ваква утакмица почнува со 17-годишен играч :cuc:
Договорени беа со Фергусон денеска да изненадат со почетните состави на дербињата:pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
a zasto pcuete po Ilir, neli on makedonec bil :icon_lol:
--- надополнето: Oct 15, 2011 7:31 PM ---
go pokaza ova u belgrad, i deneska
Со такво понашање, ако сака и брат нека ми биде ќе го пцуем! Па добро бе, на што личеше понашањето на Илир и на Сали??? Па да имаше барем причина за све тоа, ама без потреба???? Не ме заебавај, бидите барем еднаш фер и достоинствени и кажите дека вашите играчи згрешиле. Аце ем го удреа, ем детето доби црвен затоа што изеде шамар! На што личи тоа?? Толку ли не се навикнавте и кога губите, да губите достоинствено (како актуелни шампиони нели?). Срамота, само тоа ќе кажем. На Столевски ногата му ја скршија, едвај жут му даде. Незнам што да кажем, судењето денеска беше срамно у најмала рака!

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Тетекс - шкендија 2:0 Огромна победа за Тетекс победа на дербито Инаку денеска бевмо многу а исто така на трибината видов многу од постарата екипа на Војводи убоо е и тија да се активираат за дербиво за навивањето слабо и од двете страни но мислам дека Војводи беа подобро во навивањето имавме и мотив да навиваме бидејќи тетекс водеше... за знамето незнаем што сакате знамето ВОЈВОДИ беше што значи имавмо ударен транспарент на трибина на врата запленети 50 димни, кореографија,и знамето Форца Шкендија ни го зедоја на крај на утакмицата го вратија Инаку за играта на Тетекс сварно се изненадив нашите момци одлично се претставија...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
на трибина на врата запленети 50 димни,
За димните и боље што ви ги заплениле.Бар според мене нешто убедливо најружно на трибина што може да се има.Ај бакљи ок,али димни.............

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
А бе честита некој победа од фановите на Шкендија?

П.С Респект за Али Паша

Војводи1988

Војводи 1988
Член од
15 август 2011
Мислења
22
Поени од реакции
11
ФК ТЕТЕКС - пк шкендија 2:0 Огромна победа за ТЕТЕКС и огромни 3 бода што не држат некаде на средината на табелата :)

Војводи вчера 450 - 500 Кореографија,Димнијада извадена парола за играчите што го напуштија ТЕТЕКС и преминаја во шкендија и 90 мин навивање...исто така да напоменеме дека од полицијата ни беа запленети над 70 димни а беа внесени само околу 20 колку што можеше да се внесе...исто така запленета кореографија... и не ни беше дозволено да ги внесеме албанските запленети знамиња... за разлика од другата страна каде што се им беше дозволено... Но тоа е тоа Што е најважно нашиот ТЕТЕКС ни покажа добра игра и храбра БРАВО МОМЦИ !!!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.177
Ццц тешка работа ејјјјјј. Како може ова да испровоцира и да створи тензија, а срамната кореографија, у која се слави убиство на чуек (ејјј они славеа убиство на чуек) не ? Ај појасните ми, не разбирам.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ццц тешка работа ејјјјјј. Како може ова да испровоцира и да створи тензија, а срамната кореографија, у која се слави убиство на чуек (ејјј они славеа убиство на чуек) не ? Ај појасните ми, не разбирам.
Очигледно некој од цајканите на врата, албанци нормално...ги боли вистината па не дозволи да се внесе. Ама ако, победата е тоа што ќе се памти подолго време.

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.863
Поени од реакции
2.731
Граѓани од втор ред,ете тоа сме,до тоа ниво стигнавме.Ќе слават за нечие убиство,полицијата ќе ги пушта со секакви кореографии,а ако дојде ред за Македонците,поточно Војводиве да извадат нешто свое,одма се одзема.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Доо когаа ќе го пушишш шкендијаааа...
Верував у тимов, знаев дека ќе тепаме, а и пред да падне првиот гол имав некое такво чувство дека ќе падне гол, уште кога се тргна од центарот...:)
Браво, скоро сите изиграја со срце, од кои највише одбраната (y).
Нено и Мики се надеам дека им дојде памет, не беше ни чудо што после 30-та минута Нено излезе од игра. А и Марко кој за малку ќе заплачеше кога го пцуевме на сите можни начини, посебно кога му викавме ш..... искрено жал ми падна за него. Ама ако му е ! Ако примети некој на крај дури и онаке искрен аплауз ни даде за победата.
Цули војвода.. :D
Комшииве викаа први 10 минути биле у бојкот, ја све си мислим дека цела утакмица беа у бојкот :D

Пак лоша организација на трибина, треба да се смени тоа... Исто и многу манекени. Има многу работе ама ај да не пишуам на форум за тоа...
Но ипак се навиваше 90 минути и тотално ги уништивме комшииве, кој се виде дека и при наше не толку добро навивање ги надвикавмо, тотална мизерија се... и btw многу ги реметевмо што е најважно... :D

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Демири многу ми направи кеф. Каква борба, какво позиционирање, каков осет за игра, каква фудбалска интелигенција. Фантастичен играч. Големо засилување, без дилема.

Kajgana Shop

На врв Bottom