Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Абе дај Брацо нека искористи ситуацијава со Вардар, итака гледам играчиве сакаат да идат од Вардар, нека земе некој кој би бил добар за втора лига...па за наредна год. ќе се гледа за други. Мада и вардаровциве не се нешто посебно, се уверивме сезонава...ама за во втора лига ќе ги биде :):):)
ja mislim sigurno nekoj od niv ke dojde u teteks, ama i bez niv imamo jaka ekipa za 2 liga i sigurno vlagamo u 1 liga godinava. samo mora nekoi od igracite da si idat od teteks, stvarno so nivnata igra ni u pirok nema da fata mesto a ne u teteks. eve slusam jovkov ke si idel, so sreka neka mu e, krkalinjata isto ne pokazaja nisto za da moze da igraa za teteks, kasper bese u mizerna forma godinava, duri i mu nasteti na teteks so crveniot karton protiv ne znam kogo bese. nekoj zimava sigurno ke leta (moze ke bide i nekoj od ovja pogore sto gi spomnav) od teteks a ke doagaat novi fudbaleri, koi ke mozat da se nosat so prvoligaskite ekipi.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе Каспер не беше како што треба зошто немаше кондиција, се надевам дека ќе се врати како што треба. Многу подобро играше како централен стопер, лев бек неможеше да издржи цела утакмица. Кркалињата треба одма клоцата у гс ама нема кој да го напрае тоа, а и треба нови играчи да се донесат тоа е факт, да има и добра клупа а не само 11 играчи.

btw, нема врска за црвениот што го доби Каспер, со Скопје беше тоа...секако тепавме :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Абе дај Брацо нека искористи ситуацијава со Вардар, итака гледам играчиве сакаат да идат од Вардар, нека земе некој кој би бил добар за втора лига...па за наредна год. ќе се гледа за други. Мада и вардаровциве не се нешто посебно, се уверивме сезонава...ама за во втора лига ќе ги биде :):):)
Одлични играчи се, се покажа тоа додека играа за други екипи, други се проблемите за Вардар. И да, ако земете од нив, тие ќе ви вредат и за прва лига.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Одлични играчи се, се покажа тоа додека играа за други екипи, други се проблемите за Вардар. И да, ако земете од нив, тие ќе ви вредат и за прва лига.

Да да се сложувам, јас зборев за моменталнава форма, која им е мизерна. А инаку имаат квалитет, не се сомневам во тоа.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
zoki jovanovski zamina od teteks u metalurg. na prolet ke bidemo drsaticno poslabi bez nego, ama nema vrska i bez nego idmo u 1 liga.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
zoki jovanovski zamina od teteks u metalurg. na prolet ke bidemo drsaticno poslabi bez nego, ama nema vrska i bez nego idmo u 1 liga.

Ви реков ја уште пред месец и појќе...се знаеше дека ќе иде, Ѓоре му е таму. Ќе земе Брацо одбрана некој, сигурно нема да ја остае одбраната таке. Ама и тоа како ќе бидемо послаби без Зоки, убедливо најдобар дефанзивец у втора лига, а меѓу најдобрите уопште у Македонија. Штета што замина ама тоа е тоа...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.538
Поени од реакции
2.229
браца не е сигурен дека ќе остане не се надевајте многу на него!
Он има удел во 10тина екипи низ европа а и сега му се јави можност да се врати у вардар......

Арамбаша

One name, One love Macedonia
Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
Значи и ОФИЦИЈАЛНО 7-8 души се "избркани" од ФК Тетекс.
На тоа тренерот Кифла мајката да му ја ебем, сељачиште да му ебем ја СРАМ ДА МУ Е...
Значи како што ми кажаја директно од фудбалерите отпуштени се Џекс, Џони, Ико, Мики(ратајски), Мишко, Блашко...и уш 1-2... Со можност за двојна што значи да оди да игра во дивите трети лиги македонски и ќутек да јада... Уште одма Џони и Џекс одбиле таква можност и се надвор од клубот официјално, останува другите да решат.

Значи проблемот е во тренерот да му ја ебем ќерката таа шо ја има мајката сељачка ц ц ц ц ц...Како шо викаа фудбалериве на списокот за бркање биле и кркалињата ама ги извадил он и остануваат во тимот. Колку се само играчите нервозни сеа зборев со џони и жика...ц ц ц ц ц....
Се е ради тоа копилето кифла, ги остае Албанците да играа нашиве ги избрка цел живот што играа...
Значи мора да се гази тоа сељакот :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ах мора да го јаде сељакон, да му го е**м крвот сељачки!!! И тој и кркалињата ќе го јада!!! Еднаш се извлече тоа тренерот мрсен, ама втор пут нема!

Член од
28 ноември 2008
Мислења
97
Поени од реакции
2
на 28.02.2009 Тетекс стартува на гостување со Вардар Декамел

Kajgana Shop

На врв Bottom