Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Битно е Џобе да не фати да продава утакмице на крај на сезона (=

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Битно е Џобе да не фати да продава утакмице на крај на сезона (=

У кој век живиш бе? Си слушнал за Брацо? А си слушнал дека Џобе не е више сопственик на Тетекс? Хххх, немој бе еј, што збориш? :):):) Ај сигурно си се збунил малку :)

btw, денеска беше топ на Македонија, кој беше знае како пројдовмо! :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
У кој век живиш бе? Си слушнал за Брацо? А си слушнал дека Џобе не е више сопственик на Тетекс? Хххх, немој бе еј, што збориш? :):):) Ај сигурно си се збунил малку :)

btw, денеска беше топ на Македонија, кој беше знае како пројдовмо! :)
За Брацо знаев ама дека Џобе више не е сопственик не знаев. (= Значи Брацо е сопственик на Тетекс?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
Spored neoficijalni informacii Caplic se vraka u teteks ..... ke bide jako u zimskiot del......

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
До прошла сезона играше за Тетекс, годинава игра за Шкендија. Да сум јас, нема враќање назад, сакаа пари ете нека иде сега и нека зема пари, и ако згреши нека го пцуат шиптарине...

Член од
28 ноември 2008
Мислења
97
Поени од реакции
2
Од неофицијални извори што сум дознал дека А.Јовков е на чекор пред потпис со Чукарички од Србија,а И.Радониќ ќе оди на проба во Рад-Белград од Србија.
Ако знае некој нешто новост за ФК.Тетекс нека пише,и дали ке се одигра некоја пријателска неделава?

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Од неофицијални извори што сум дознал дека А.Јовков е на чекор пред потпис со Чукарички од Србија,а И.Радониќ ќе оди на проба во Рад-Белград од Србија.
Ако знае некој нешто новост за ФК.Тетекс нека пише,и дали ке се одигра некоја пријателска неделава?
jovkov ako zamine nema da bide nisto strasno zos moze kasper da igra mesto nego, ama iko radonjic ne bi trebalo da go pusta, ipak talent golem e i ke ni treba za na prolet i za u 1 liga.

p.s. znae nekoj za kolku pari jovkov ili i.radonjic bi zaminale?

Член од
15 декември 2008
Мислења
56
Поени од реакции
0
jovkov ako zamine nema da bide nisto strasno zos moze kasper da igra mesto nego, ama iko radonjic ne bi trebalo da go pusta, ipak talent golem e i ke ni treba za na prolet i za u 1 liga.

p.s. znae nekoj za kolku pari jovkov ili i.radonjic bi zaminale?

Pa dobro ama ne bi bilo pozelno i Jovkov da zamine za da imamo na sekoja pozicija barem po 2 igraca od povrede i od kartoni.A za I.Radonjic sezonava i ne igrase kojznae kolku mislim deka se povredi koj slavevmo 20 godine pri kraj ama ipak golem talent e ima i za kadetska reprezentacija igrano kolku sto znam ja take da ne bi trebalo da go pusta ipak moze da ni pomogne mnogu na prolet.Sum razbral deka i Caplic od Skendija ke dojde i toa e uboo da imamo kvalitetni stoperi pokraj Srecko i ovja od Jovanovski.I imam slusnato deka tetek e u pregovori so 3-4 prvoligaski igraci kolku ke se osvari ova i ako ne sa samo spekulaciie ke bide uboo bi trebalo da go gledamo Teteks u 1 liga mada i so ovoj sostav ne e tolku loso ipak vtori smo

p.s i ako doznae nekoj nesto novo neka pise

Abe ne igrajte kurot sea go prasav iko vika igra kurot nekoj za u Rad a za Jovkov mi rece deka svarno trebal da ide na proba u Cukarecki ama ne znae so naprael,i deka svarno pregovaraa so nekoj igraci ama ne znae za iminja

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе дај Брацо нека искористи ситуацијава со Вардар, итака гледам играчиве сакаат да идат од Вардар, нека земе некој кој би бил добар за втора лига...па за наредна год. ќе се гледа за други. Мада и вардаровциве не се нешто посебно, се уверивме сезонава...ама за во втора лига ќе ги биде :):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom