Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Арамбаша

One name, One love Macedonia
Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
Да да, судијата многу ги заебавал едноставно сакал да изгуби Тетекс по секоја цена, и нормално реагирале од Тетекс а овој искористил да ја прекине утакмицата. Е затоа треба да се иде вака, да му дадемо една лекција на судијата мие!
О мајката да му ја ебем на судијата...како не бев и ја у сала...мајку му ебем негова...

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Да да, судијата многу ги заебавал едноставно сакал да изгуби Тетекс по секоја цена, и нормално реагирале од Тетекс а овој искористил да ја прекине утакмицата. Е затоа треба да се иде вака, да му дадемо една лекција на судијата мие!
sudijata jadel cotek od igracite, ama gostite morale da pobedat i sudijata videl dobra moznost u ovaja situacija, samo loso e sto na teteks ke mu odzemat bodovi.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
sudijata jadel cotek od igracite, ama gostite morale da pobedat i sudijata videl dobra moznost u ovaja situacija, samo loso e sto na teteks ke mu odzemat bodovi.

А бш добро почна Тетекс, и мораше да дојде ваков судија да уништи матер да му ебем негова!!! Како не бевмо и мие бе, да види што е ќутек!!! Ајде се надевам од наредна ќе има организирано идење у сала, мора да им се даде и на кошаркариве малку поддршка, не е фер ова барем сега дур е пауза у фудбал да се искористи времето...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
:smir:Ej bez navreda.Abe nema sipoj navivaci na Teteks.:smir:

Таман работа, уште тоа ни фали...

Сабота се игра пријателска со Слога изгледа у Јегуновце, ајде да се соберемо и да идемо, мора против нив! Ќе ви кажем ако дознаем нешто +

Арамбаша

One name, One love Macedonia
Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
Таман работа, уште тоа ни фали...

Сабота се игра пријателска со Слога изгледа у Јегуновце, ајде да се соберемо и да идемо, мора против нив! Ќе ви кажем ако дознаем нешто +
yeaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
E nema.A na so utakmica odite na klipot.Tolku e daleku stadionot?:smir:

Ова е за 20 год. Војводи, пред околу 1 месец. Се играше со Кожуф тогаш. Пиши Војводи на јутуб и имаш повеќе ако сакаш да гледаш.

btw, не е многу далеку стадионот...

Член од
9 август 2008
Мислења
75
Поени од реакции
0
Ова е за 20 год. Војводи, пред околу 1 месец. Се играше со Кожуф тогаш. Пиши Војводи на јутуб и имаш повеќе ако сакаш да гледаш.

btw, не е многу далеку стадионот...
Ok,ke vidam.Ovie me zaentiresiraja Vojvoidte!:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom