Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
ок, држи вода, само не му верувам многу на браца, заш, тој освен у тетекс има уложено многу поголеми пари уште во 20тина и повеќе помали тима низ европа!
Сега му се отвори прилика да се врати у Вардар!
Ако се деси тоа, ќе биде малку мутно, ќе го забатали тетекс, само ќе гура малце дур не си ги врати парете и ќе го остае!
ne be ne se vraca u vardar.....ako se vrati ce go zapala komitive a plus sea nekoj srbin PLANET M ulozue 6ipol miliona u vardar so e solidna cena za makedonski klub i najverojatno u vardar ce go prifata kako nov sponzor.

mene me interesira braco so firmi drzi so vlegva vo tolku kluboj demek sponzorira
pa neznam kako se vikase ama znam deka se bavi so prenosi na utakmici.....ako sum greska popraviteme

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
mene me interesira braco so firmi drzi so vlegva vo tolku kluboj demek sponzorira
toj gi ima firmite sport 5 koja se zanimava so prenosi od sportski nastani, odnosno so TV prava. drugata firma e UFA Media i SV RSA koi se zanimavaat so istata rabota samo ne od sportski nastani, tuku od filmovi i takvi raboti. firmite mu se so sediste vo hamburg, germanija.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
ace toleski napagjac na vetra od litvanija potpisa za teteks. ova treba da ni bide golemo zasiluvanje za 1 liga.

Арамбаша

One name, One love Macedonia
Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
ace toleski napagjac na vetra od litvanija potpisa za teteks. ova treba da ni bide golemo zasiluvanje za 1 liga.
Чекај ти малце не се залетуј уште сме прва лига :helou:..
Шо им знаеш на тија педерите у управа што ќе праа полусезонава може ќе биде како прошливе године..(недај боже)

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Чекај ти малце не се залетуј уште сме прва лига :helou:..
Шо им знаеш на тија педерите у управа што ќе праа полусезонава може ќе биде како прошливе године..(недај боже)
e dA be ke dava braco tolkavi pare za da igra teteks u 2 liga.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе зезаш? Толески?
Озбилно?
Си помешал ти, не ГОЦЕ Толески што игра за Македонија, туку АЦЕ Толески :smir:

Еј Павле дај пастирај го тоа за Толески бе зошто не ми го отвора мене ова.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23

nema drug link, ovoj e. go otvoriv preku postiraniot stoi e tuka i stranata si raboti i se otvara. probaj pak.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе не заебавај, Брацо будала е па ќе фрља паре за Тетекс за џабе. Да не даваше паре, да го држеше само за да мести утакмице ајде, ама зема играчи ова она + играчите кажуаа дека сака он да иде Тетекс у прва лига, само остануе играчите да изиграа ка шо треба втора полусезона и готово.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748

Ааааа... Ок. Ја помислив Гоце.:helou:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
novo zasiluvanje na teteks e dalibor stojkovic od sileks, a u sabota teteks ke igra prijatelski natprevar so rabotnicki najverojatno vo skopje.

Kajgana Shop

На врв Bottom