прекрасни акции и прекрасни голови
--- надополнето: 23 јули 2012 во 03:04 ---
За наредната година првиот состав
.................................Стек.....................................
(???).............(???)..........Кастан............(???)
........Пјанич.............Таксидис........Де Роси.......
Ламела....................Тоти...........................Кркич
Роси и Ангел треба сместа да се продадат
еве вториот како би требало да изгледа
................................Лобонт.................................
(?)....(Ромањоли/Нико).....Хајнце....(Тадеи/Додо)
........Флорензи..........Бредли.......Маркињо...........
Нико Лопез...............Освалдо..................Дестро(?)
Значи ни фалат два десни бека, едниот треба да биде екстра квалитетен, се зборуваат некој Пирис од Коринтијанс и Јунг од Франкфурт, плус немаме ни асален лев бек, Тадеи денеска беше добар но неможеме да него да се ослониме цела сезона, Додо сеуште не сум го видел како игра ...
Таксидис го ставив прва оти едноставно човекот ме импресионираше, јас подобро деби до сега немам видено, доколку е толку квалитетен алал му вера, за нападот ич не му ја секирам и да не дојде Дестро имаме одлични напаѓачи, Нико Лопез ќе биде одлично засилување за наредната година, средниот ред со Таксидис, Бредли и Флорензи изгледа помоќен, за таксидис кажав, а за Бредли по она што го гледав е солиден како Гаго, како и да е Флорензи многу добар и мислам дека на него многу ќе се смета оваа година, навистина добар играч, дури бољи и од Бредли ми стои, да потсетам само, го прогласија за најдобар млад играч оваа сезона во Сериа Б, игра средина а постигна 12-13 гола за својот тим
Уште еднаш ќе кажам многу пријатно сум изненаден од играта, не паметам кога вака последен пат сме играле па макар и на пријателска, ефектот на Земан започна да се осеќа