Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Brate se e ok..Samo mene me plasi so doagjanjevo na Destro da ne prodadat od momentalnive napagjaci ??? Zosto Malaga e zainteresirana za Osvaldo...A baegji napagjaci imame
Ova so sredniov red me iznenadi so grkov ...Mislis deka ke igra pred Markinjo,Bredli i Pizzaro ?? Od Genova dojde ovoj grkov ?? Kolku ne kostase ???
Inace odbranata nie katastrofa mislam na krilata....Kako sto rece neznaeme sto igrac e Dodo i kakvi perfomansi ima...Kako i da e desen i lev bek mora da se zema...Se povrzuvavme so Bosingwa,sto se sluci so nego ? Ne e loso i centralen defanzivec tamu sme tenki...Zosto so povredi i kartoni ke treba DDR da go stavaat centralen defanzivec...
Koga sme kaj golmanite veruvam deka Stekelenburg ke bide broj 1...Neznam dedo Zeman sto misli so negovata glava ,ama so izjavete me plasi...
http://en.wikipedia.org/wiki/Panagiotis_TachtsidisКој е овој Таксидис, кој по ваше мислење, треба да биде во прв состав? Реално, прв пат слушам за играчот.
Кој е овој Таксидис, кој по ваше мислење, треба да биде во прв состав? Реално, прв пат слушам за играчот.
Натпреварот со Ливерпул е ноќта во среда спрема четврток од 00:30.Ноќеска од 00:30 часот играме пријателска со Ливерпул, вистински тест да видиме до каде сме дојдени со подготовките, јас сум задоволен сега за сега од припремите![]()
Натпреварот со Ливерпул е ноќта во среда спрема четврток од 00:30.![]()
Ќе има на Спорт Клуб.Ќе има ли пренос на некоја програма ? На пример Спорт Клуб или слична некоја програма?
Ќе има ли пренос на некоја програма ? На пример Спорт Клуб или слична некоја програма?
Два поста над тебе имашеЧетврток во 00.30 на Спорт Клуб. Вистински тест за двата тима. И секако напаѓачки фудбал![]()