Фан Клуб: Рома

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.941
кога слушнав дека јавно искажа дека навива за милан:nesvest: се ми беше јасно како ден
Да де, во инститиуција каде се лечеле ментално заостанати деца, таму тоа го имаше кажано на прашање на дете ...

Једино фрлањето на дресот и оноа со дресот на Милан му беа катастрофа од потези, другово беше шиткање на букви од страна на goal.com.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Не ја гледав утакмицава, кога пуштив само да видам колку е резултатот, баш го начекав црвениот на Тоти. Незнам шо му беше, ама она не ми личеше на легенда, која треба да знае да пондесе и пораз и победа и да се справи со ситуацијата. Срамота.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Toти ќе биде сакан само од фановите на Рома, вечерва само го потврди гнасотилукот кој го поседува. Го брка 20 метри и директно на нога, а потоа да не остави ништо на случајот, уште еднаш во глава.

Срамота, нема што друго да се каже. Никогаш нема да биде легенда како Малдини, Дел Пиеро или Занети, кои никогаш не се симнале на вакво ниво, на какво што беше денес толку обожаваниот капитен.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ајде де, тоа е тоа, нека се радуваат сеа... им недостигаше снага и виша сила за да го свртат мечот у своја полза, како да не го посакуваа триумфот и трофејот доволно.

околу Тоти, од една страна го оправдувам, бидејќи тешко е да контролираш толкав гнев во себе, но да не заборавиме третиран е и сметан како легенда и не смее ни да помисли на вакво нешто, без разлика какво копиле е Балотели... севкупно земено Малдини и Занети се поголеми спортсмени реално гледано.

DVX

Член од
22 мај 2009
Мислења
85
Поени од реакции
5
Натпреварот беше заслужено изгубен. Не е ова Рома што се навикнавме да ја гледаме. А што се однесува до Тоти само ќе кажам дека е срамота тоа што го направи и дека јас да сум тренер не би го ставил никогаш повеќе. Фала му за се, но од повредата па наваму повеќе одмогнал отколку што помогнал.

ПС:

:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.941
Можи превод ?:wink:
Балгодарам однапред
Додека вие правевте О нееее, вашите мајки правеа О даааа ... тој стил би требало да е. :tv:

Н

'Никола'

Гостин
Се знае Тоти колку ќе го казнат?? Ме интересира чисто за споредба со Рибери.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.941
Се знае Тоти колку ќе го казнат?? Ме интересира чисто за споредба со Рибери.
И да го казнат за Куп ке го казнат, не е ни битно, други се стандардите на УЕФА.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
тоти ме изненади,иако рома имаа мн шанси мислам заслужено ке беше 1:1 али тоа е

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Како можете да го споредувате Тоти со Балотели во однесувањето? Балотели е глупав 19 годишен мочко, кој дури и може да се вади на годините за своето однесување. Башка тој провоцира, ама нема никого намерно удрено досега.

Од друга страна Тоти како легенда, не смее вака да се однесува. Си има историја на потези, како плукањето на ЕП 2004 веројатно беше, и слични ситуации, но ова денес беше срамно.

Како и да е, да бев навивач на Рома ќе бев задоволен од сезоната, сепак по ужасниот старт да се биде во финале на куп, и сеуште во игра за титула е одлично.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Додека вие правевте О нееее, вашите мајки правеа О даааа ... тој стил би требало да е. :tv:
Како и да е, многу е тапа.

Она на Лацио беше далеку поболно за фановиве на Рома. :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Добро де секој ден се праат такви работи, сеа Тоти дека е легенда и низ гз ќе му го извадите.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Добро де секој ден се праат такви работи, сеа Тоти дека е легенда и низ гз ќе му го извадите.
Не е истото да го направи Тадеи, Перота, Гроси или Тоти. Последниов важи како фудбалска икона (божем) во цела Италија, а вакви ниски удари со намера, не можат да не се забележат и да се рече: „Ех, секој ден се прави вакво нешто...“

Кога си видел ти нешто вакво Дел Пиеро да направи? Или Буфон?

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Еми саа ако напраи напраи луѓе сме.
Сеа за сеа немаат напраено, ама никад се не зна.
Не знам и јас не го оправдувам Тоти ама многу плукања затоа.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom