Фан Клуб: Рома

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
брат значи или треба друг човек да го купи тимот или тој треба да се откаже од Спартак па тој да биде на чело... било кој од овие две варијанти се потег повеќе, а од такви потези повеќе ми е преку глава како оваа сложена продажба за Рома, не велам дека не го сакам овој човек да биде власник на Рома, само малку сум нервозен!!!!
Не биди нервозен, те разбирам ама мислам дека мислењето ти оди во премногу офцијални работи... Слушај занчи ако сака да ја преземе Рома, нели треба да се откаже од Спартак, тогаш ок. Ти велам ќе си постави некој човек од негоата близина кој фигуративно или пак ако сака нека му го предаде раководството на клубот, ( овде зборувам за Спартак значи за откажувањето од таа функција) но што е најважно за тие работи е дека негвото име нема да стои како претседател на клубот, со тоа и завршува приказната. А инаку тој беше првен само спонзор на Спартак од Москва.

Н

'Никола'

Гостин
Дечки да пишеме и тука за тие што планираат да идат утре на заедничко гледање на натпреварот :

Извстување за сите фанови на Баерн кои планираат да дојдат на утрешниот фансобир за промена на локацијата и времето на одржување. Новата локација е Trinity caffe - На Кеј до Миднајт (поранешно "Инсомниа" и екс "Рич") Време на собирање 20:00h

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
росела ја заеба цела работа со продажбата.... можеше да ја продаде рома да си земе пари и сите среќни и задоволни (и волкот сит и овците на број)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
росела ја заеба цела работа со продажбата.... можеше да ја продаде рома да си земе пари и сите среќни и задоволни (и волкот сит и овците на број)
хахаха абе Васе не е така лесно тоа, еве на пример доколку лани Рома беше продадена, Росела ќе земеше помалку пари бидејќи клубот заврши 6-то место и акциите имаа помала вредност, паметно си направи Росела го даде оваа година кога клубот му се качија акциите поради 2-то место во калчото и финале во купот... гледам секој ден се менува вредноста на акциите, еве денска имаше рекорден пораст за цели 10% што е рекорд оваа година, тоа е поради интересот на русинот и плус дуелот со Баерн, како што ќе има повеќе сериозно заинтересирани за купување на Рома така и акциите ќе се зголемуваат, нормално зависи и од резултатите на тимот, затоа Уникредит тактизираат.... со еден збор се ти е бизнис и парите го вртат светот!!!

П

Паган-др

Гостин
Очигледно фанови од Рома нема да има. Да не зборам од памет ама никој се нема пријавено да оди, а покрај 20-30 фанови и повеќе на Баерн Минхен не оди јас и уште двајца другари да бидеме за Рома...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Очигледно фанови од Рома нема да има. Да не зборам од памет ама никој се нема пријавено да оди, а покрај 20-30 фанови и повеќе на Баерн Минхен не оди јас и уште двајца другари да бидеме за Рома...
кажав жалам што не можам да дојдам... јбг

и немој да се жалиш ти барем имаш некои другари со кој можеш заедно да гледаш, јас немам такви, барем не такви со кој би можел да седнам и вистински да разговарам за Рома :)

П

Паган-др

Гостин
Пупоне, не се секирај. Никого не обвинувам, едноставно така излезе. Плус никогаш не сме се собирале фанови на Рома, па на сите им дојде чудно сега. :)

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
абе и јас многу сакам да сум таму ама да тргнам од Битола до Скопје за да ја гледам Рома е малку чудно нели :) ... ајде белким за финалето лигаа шампиони ке дојдам да ја гледам РОМА :)))))

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
оваа изјава не е карактеристична за Раниеи: “We are Roma and we’re looking for a result in Munich. Bayern are very strong, but so are we and Roma can do well anywhere. We must fear nobody"-така треба малку охрабрувачи изјави

а овој Ван Фал ќе си го повлече зборот :) Louis Van Gaal told newspapers he was unimpressed with Roma captain Francesco Totti

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
оваа изјава не е карактеристична за Раниеи: “We are Roma and we’re looking for a result in Munich. Bayern are very strong, but so are we and Roma can do well anywhere. We must fear nobody"-така треба малку охрабрувачи изјави

а овој Ван Фал ќе си го повлече зборот :) Louis Van Gaal told newspapers he was unimpressed with Roma captain Francesco Totti
А Раниери го бива да ја извлече некоја филозофска... А Ван Гал ќе биде "unimpressed" од Тоти кога ќе им збрца еден гол.
Само да не се посрамотиме и овде, само тоа го сакам.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Ле пробабили формазиони :)
ROMA: Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Juan, Rosi; De Rossi, Pizarro, Brighi, Perrotta; Totti, Borriello. A disposizione: Lobont, Cicinho, Simplicio, Greco, Burdisso, Menez, Adriano

не е лошо оваа без Менез да ја започнеме, валјда Перота ќе игра поофанзивно и ќе утрчува на топки кои Тоти ќе се враќа да ги прима и ќе проба да го пронајде Бориело или Перота од втор план, другото во врска со тактиката е се дефанзива :)

ајде вечер да прикажеме добра партија, па и малку и ние среќа да имаме!!

Jockata

Рапериште
Член од
13 август 2009
Мислења
158
Поени од реакции
7
Формација е очајна некако не ме фаќа око значи дека ќе се браниме и Хитлер повторно во составот и мислам дека ќе ја посере до крај денеска. Перота веќе не ми дава надеж, а Бриги па ич значи се ќе се чека на Тоти да ја реши со некој одличен потег како што сме навикнати .Сисињо ни е резерва неможам да бидам нормален па воа е веќе некоја друга политика во клубот скроз на скроз сме измрдани значи нема да биде и чудо ако неистепаат и денеска како што гледам и коефициент ни расте и се е некако натаму оди работава .

Вој Баерн ако не го тепаме срамота мислам дека е најслабиот баерн до сега плус не им играат ни Робен ни Рибери, друг не гледам кој може да не реши .Ја си ја уплаќам вечер за РОМА па шо сака нека биде време е да се тепа веќе, не сме до толку очајни нели ...

За идење во Скопје идејата ви е одлична ама тоа е кој може супер кој не некој нареден пат .
ФОРЦА РОМА И вечер сите да бидеме насмеани може ли ????????

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Формација е очајна некако не ме фаќа око значи дека ќе се браниме и Хитлер повторно во составот и мислам дека ќе ја посере до крај денеска. Перота веќе не ми дава надеж, а Бриги па ич значи се ќе се чека на Тоти да ја реши со некој одличен потег како што сме навикнати .Сисињо ни е резерва неможам да бидам нормален па воа е веќе некоја друга политика во клубот скроз на скроз сме измрдани значи нема да биде и чудо ако неистепаат и денеска како што гледам и коефициент ни расте и се е некако натаму оди работава .

Вој Баерн ако не го тепаме срамота мислам дека е најслабиот баерн до сега плус не им играат ни Робен ни Рибери, друг не гледам кој може да не реши .Ја си ја уплаќам вечер за РОМА па шо сака нека биде време е да се тепа веќе, не сме до толку очајни нели ...

За идење во Скопје идејата ви е одлична ама тоа е кој може супер кој не некој нареден пат .
ФОРЦА РОМА И вечер сите да бидеме насмеани може ли ????????
Може брат може, еве го делам твојот оптимизам, ќе видиме вечерва до кај ќе не ондесе истиот.

--- надополнето ---

izvini mozda ne sum u tek brat , ali sho se deshava so Mexes go nema u formacijava ?
Официјално - повреден, неофицијално - лоши односи.

Kajgana Shop

На врв Bottom