jovanovski
Motherfucker Jones
- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 3.789
- Поени од реакции
- 1.294
фет бој слим хахахахха апаш колку го зеде дресот сакам и јас да си земам таман сега ќе има и попусти хахаха
Брат бројот 6 е повлечен од страна на Рома никој нема да го носи повеќе.. Му припаѓаше на Алдаир како што рече, меѓутоа по неговото повлекување и во негова чест, тој број беше повлечен. ( нешто како што ќе биде со 10 најверојатно)Абе дресот го зедов 80 евра точно само по човек кој беше таму директно во Рим , политиката и со маркетингот и со веб страната на Рома му е крајно очајна па за доставка до Македонија и општо до Источна Европа чини 70 евра за било што ....... така да јас најдов некој кој беше во Рим и од Рома стор го купи дресот за 80 Евра ... пошто е 2010/2011 инаку има многу поефтини и плус доплатив за името и бројот назад , и шал од Рома еден се на се 100 евра ме чинеше.
а Jiggy ми е прекарот така ме викат, а 6 број незнам зошто ... на Алдаир е тој број ама ајде реков барем моментално да го нема а и не е толку битно.
Организирано гледање на Баерн Минхен - Рома на 15ти.
Кои се сигурни? Ако имате другари/другарки фанови на Рома викнете ги, да се собереме во поголем број. Јас и уште 2ца изгорени по Рома сме сигурни. Други кои ќе доаѓаат? Да се знае од прилика некоја бројка. Место, најверојатно Ајриш Паб на кеј.
Forza Roma!
Се спремаш за в среда? Што направивте, колку се собравте?Кој кур одам у фан шоп ништо од Рома немаат. :nesum:
де бре, јас од таму го земав на Де Роси дресот, имаше уште на Панучи мислам и Тоти нормално, но тоа пред 2год.Кој кур одам у фан шоп ништо од Рома немаат. :nesum:
Спремен сум ја од дамна, само малце принова.Се спремаш за в среда? Што направивте, колку се собравте?
седи бе ти кај што си, немој да си помислил на враќање...јас не сум тука.... можеби ќе се вратам за втората