Фан Клуб: Рома

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Утре ќе биде напната утакмица. Интер најверојатно без Лусио и Снајдер, две клучни фигури во нивната игра, така да тоа би бил голем плус за Рома.

Него, гледам се кренало галама околу утакмицата во недела. Незнам што толку чудење мавнаа сите, кога друго не може да се очекува од пацерски клуб како Лацио. Како и да беа, пак ќе го јадеа, пошо ни у сон не е можно да ги тепаат Интер.

Едино ме изненадија малце навивачите на Лацио, знаеме дека се сељаци, ама до толку да се радуваат што нивниот тим е 98-мо место во лигата, и да си ги свират играчите кои најдобро играат за тимот, не очекував.

Па и некои ми викаат дека навивачите на Рома би го напраиле истото, али стварно не верувам, не се пацери, како и да е, никад нема да дознаеме :pos:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
зашто ти у последно време само се моташ де по подфорумот на рома де кај лазио и кај сите лижеш гз а у подфорумот на интер јадеш гомна ... ајде метла од тука не ни требаат такви

иначе утре одиме на победа и на двојна круна

АЈ ЕДНАВА ОД КУПОТ Е А ДРУГАВА КОЈА Е ?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
Него, гледам се кренало галама околу утакмицата во недела. Незнам што толку чудење мавнаа сите, кога друго не може да се очекува од пацерски клуб како Лацио. Како и да беа, пак ќе го јадеа, пошо ни у сон не е можно да ги тепаат Интер.

Едино ме изненадија малце навивачите на Лацио, знаеме дека се сељаци, ама до толку да се радуваат што нивниот тим е 98-мо место во лигата, и да си ги свират играчите кои најдобро играат за тимот, не очекував.

Па и некои ми викаат дека навивачите на Рома би го напраиле истото, али стварно не верувам, не се пацери, како и да е, никад нема да дознаеме :pos:
За твоја информација, го направиле во минатото, на меч Рома - Удинезе. :wink:
За жал, тој степен на ривалство дел од нас тука не го разбираат, затоа и ви/ни е чуден овој нивни однос. :helou:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ајде на Олимпико се игра, Интер ќе се подготвува за викендов и финалето во ЛШ, без Лусио, а Снајди е неизвесен, срамота ќе е денес да не се освои.

доволно ќе е само еден ран гол да им стегнеме, и ќе спласнат. Заборавете на Калчото, Самп ни пресуди, не смееше да се усереме така, сеа е 95% работата завршена и сеа све е завртено у нивна полза.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
зашто ти у последно време само се моташ де по подфорумот на рома де кај лазио и кај сите лижеш гз а у подфорумот на интер јадеш гомна ... ајде метла од тука не ни требаат такви

иначе утре одиме на победа и на двојна круна
А ти кепец еден скапан гледај си ја својата работа.....

П

Паган-др

Гостин
Вечер ќе биде интересна утакмица. Очекувам Рома да дадат се од себе, и да се закитиме со десетата купска титула.

Forza Roma! :рома3:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
За жал, тој степен на ривалство дел од нас тука не го разбираат, затоа и ви/ни е чуден овој нивни однос. :helou:
Го направија, али у сосем друг сплет на околности, мислам да беше Рома место Лацио во неделата, немаше да се постават така, барем не до толку да им свират на играчите ако играат добро против тим како Интер. :smir:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
тие го направиле тоа, ама не добивале свирежи од публиката кога го напаѓале противничкиот гол или па публиката не се радувала на примениот гол... прави разлика

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.078
Поени од реакции
45.944
тие го направиле тоа, ама не добивале свирежи од публиката кога го напаѓале противничкиот гол или па публиката не се радувала на примениот гол... прави разлика
Свиреле кон играчите на Рома, повеле во мечот со Удинезе и цел стадион почнал да свири и да упатува навреди кон играчите и потоа почнале да го бодрат тимот од Удине, на крајот мечот завршил нерешено и Фиорентина биле префрлени во Серија Б.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
И 2002 цела публика навиваше за Интер но тогаш Интер загуби и никој не креваше галама сега победи и се разгаламија.Рома сама си е крива доколку не освои скудето Лацио ништо не им е крив.
А еве Рома како подарува скудето на Јуве за да не го зема Лацио со директна наредба на прецедателот на Рома на полувремето кога Рома води 1-0 1973.Бегат играчите на Рома од топката.А и на трибините има радост.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
Свиреле кон играчите на Рома, повеле во мечот со Удинезе и цел стадион почнал да свири и да упатува навреди кон играчите и потоа почнале да го бодрат тимот од Удине, на крајот мечот завршил нерешено и Фиорентина биле префрлени во Серија Б.
за такво нешто јас не сум чул...

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Вечер ја ставам сингл Рома се надевам ќе победи:vozbud:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Со среќа на сите фанови на Рома па нека победи подобриот или посреќниот

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
секако фала исто и на вас :) но секокаш овие натпревари ми биле по не битни некако :/ ќе ми биде мило ако освоиме поготово бидејки играме против интер. едно е сигурно ќе има уште еден натпревар во супер купот и уште една можност:pos2::pos2::pos2::pos2:

ќе биде или ќе заврши со 1 гол разлика или пак со 4-5 :)

Kajgana Shop

На врв Bottom