K
KomitaMKD
Гостин
Не е повреден Де Роси и мислам дека ќе игра на Светското не знам од каде ти е информацијава...
http://www.goal.com/en/news/1863/world-cup-2010/2010/05/02/1905553/world-cup-2010-no-balotelli-cassano-or-miccoli-as-italyНе е повреден Де Роси и мислам дека ќе игра на Светското не знам од каде ти е информацијава...
Ќе ми преведе некој што пишува на транспарентите?Или ментално заостанат или тежок мазохист или пак едноставно невиден КОМПЛЕКСАШ може да се радува на пораз на својот тим на штета на ривал, уште повеќе ако самиот пораз му штети на тимот на "навивачот"...
Мое мислење е дека во овој случај е три во едно и кога го побарав вистинскиот збор во речник за горенаведената дефиниција (т.е. комбинација), ми искочи зборот ЛАЦИАЛЕ.
ПС:
![]()
Груб превод:Ќе ми преведе некој што пишува на транспарентите?
А ја те цитирав тебе и у постот ти искажав поддршка , гледам дека не сватисамо себе убијал го цитирав снајдер![]()
Читај ги вашите коментари на претходните страниИли ментално заостанат или тежок мазохист или пак едноставно невиден КОМПЛЕКСАШ може да се радува на пораз на својот тим на штета на ривал, уште повеќе ако самиот пораз му штети на тимот на "навивачот"...
Без вулгарности пријателе.Утре нека победи подобриот тим и тимот кој ќе има повеќе спортска среќа.Поздрав!Ајде ајде, утре да го Ебеме мурињо и цел интер. Очекувам да крцка олимпико, под 80 000 да не биде... Мој тип 3-0...:smir:
зашто ти у последно време само се моташ де по подфорумот на рома де кај лазио и кај сите лижеш гз а у подфорумот на интер јадеш гомна ... ајде метла од тука не ни требаат таквиБез вулгарности пријателе.Утре нека победи подобриот тим и тимот кој ќе има повеќе спортска среќа.Поздрав!![]()