Фан Клуб: Рома

K

KomitaMKD

Гостин
Не е повреден Де Роси и мислам дека ќе игра на Светското не знам од каде ти е информацијава...

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Не е повреден Де Роси и мислам дека ќе игра на Светското не знам од каде ти е информацијава...
http://www.goal.com/en/news/1863/world-cup-2010/2010/05/02/1905553/world-cup-2010-no-balotelli-cassano-or-miccoli-as-italy

moze da se utepani ovie od goal.com

ama dobro e procitav deka ustvari ke go odmaral poso imate utakmica so inter, ova nekoj trening ke odrabotele drugive igraci :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Како и да е правите преголема работа од ова, се случило многу пати до сега и на светски првенства слични работи на ова! т.е пријателски тимови да си пуштаат!
Па не натпревар со никакво значење (за поразениот) помеѓу такви тимови

Член од
4 март 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Или ментално заостанат или тежок мазохист или пак едноставно невиден КОМПЛЕКСАШ може да се радува на пораз на својот тим на штета на ривал, уште повеќе ако самиот пораз му штети на тимот на "навивачот"...
Мое мислење е дека во овој случај е три во едно и кога го побарав вистинскиот збор во речник за горенаведената дефиниција (т.е. комбинација), ми искочи зборот ЛАЦИАЛЕ.

ПС:

Ќе ми преведе некој што пишува на транспарентите?

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
со еден збор... МИЗЕРИЈА!!!

Lazio 'were affected' by fans
Sunday 2 May, 2010
Lazio assistant manager Giovanni Lopez admits his team “was slightly affected” by their own fans cheering on Inter.
The 2-0 result at the Olimpico pleased home and away supporters alike, as it sends Roma back down to second place.

“Did the behaviour of the fans affect us? It did slightly yes,” confessed the suspended Edy Reja’s replacement.

“We tried during the week to isolate ourselves from that surreal environment, but it was not easy. We started out with the right motivation.

“The staff were focused on what was happening on the pitch, but we also realised that the whole stadium cheered when Walter Samuel scored.

“In the first half we went pretty well, but when conceding the second goal we just collapsed.

“Our plan had been to soak up pressure and go on the counter, but Inter’s goal knocked the wind out of our sails.”

DVX

Член од
22 мај 2009
Мислења
85
Поени од реакции
5
Ќе ми преведе некој што пишува на транспарентите?
Груб превод:
"Живеете за нашите порази
навивате за Интер, а не за Лацио!"

Паролава е извадена на последното дерби. (Лацио - Рома 1:2)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
И шо ? Треба песни да пеат ? Глеј еспањол шо трансови извадија зашо Интер ја тепаше Барса во ЛШ .....А они и ЛШ се магаре и музика ....секоја година за опстанок се борат ....

Тоа ти е брат ....Ривалитет од исти град ..... Они си знаат ..... Ние џабе збориме ....

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
Или ментално заостанат или тежок мазохист или пак едноставно невиден КОМПЛЕКСАШ може да се радува на пораз на својот тим на штета на ривал, уште повеќе ако самиот пораз му штети на тимот на "навивачот"...
Читај ги вашите коментари на претходните страни :tapp:. . Размисли прво малце што пишуваш, не трескај глупости.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
што се случува со тони? те останувам те замиунвам.... а тадеи изгледа конечно ќе замине. дајте некоја страница кај што ќе може да се следат трансферите и шпекулациите :) само да не е гоал.цом:pos2::pos2::pos2:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
ако може некој да ми го најде голот на Окака Мадафака за Фулам против градскиот ривал Вест Хем

Член од
4 март 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Ајде ајде, утре да го Ебеме мурињо и цел интер. Очекувам да крцка олимпико, под 80 000 да не биде... Мој тип 3-0...:smir:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ајде ајде, утре да го Ебеме мурињо и цел интер. Очекувам да крцка олимпико, под 80 000 да не биде... Мој тип 3-0...:smir:
Без вулгарности пријателе.Утре нека победи подобриот тим и тимот кој ќе има повеќе спортска среќа.Поздрав!:vozbud:

FromSunWithLove

dance or die
Член од
1 февруари 2007
Мислења
524
Поени од реакции
13
Без вулгарности пријателе.Утре нека победи подобриот тим и тимот кој ќе има повеќе спортска среќа.Поздрав!:vozbud:
зашто ти у последно време само се моташ де по подфорумот на рома де кај лазио и кај сите лижеш гз а у подфорумот на интер јадеш гомна ... ајде метла од тука не ни требаат такви

иначе утре одиме на победа и на двојна круна

v140

giallorosso
Член од
26 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
5
само безвеза пишува секаде крева репутација :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom