Фан Клуб: Рома

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Акси е звер,се пали дека Лацио ке ни одземе некој бод за Рома да биде шампион:tapp:Ако утре не тепа Интер ја се одјавувам од кајгана за секогаш:toe:
Шансите се 0.00001% за победа на Лацио.Но пази што имаш речено,да бидеш човек од збор.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Кире само да ти кажам друже.Ти ќе си бидеш уште долго присутен на форумов,а за утре ќе победиме.Повеќе од сигурен сум!!!!!!!!
Па нормално бе брат,знам на што се кладам ја:toe:

:pos2::pos2::pos2: Кире брат ти ако се откажеш од фурумот, јас ке го сечам на сред плоштад...:helou:
Го знам победникот затоа се кладам :toe:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Стојам на збор бе брат уживај:toe:
па вечерва ќе ги молам сите светци да не те видам повеќе на форумов:tapp::tapp::tapp: ми ги потече од кога виде фан-клуб рома... гледам стана опседнат со форумов па така да тоа ќе значи твое самоубиство или евентуално двоен акаунт

K

KomitaMKD

Гостин
Да даде господ кире интер да се откаже од форумов.

FromSunWithLove

dance or die
Член од
1 февруари 2007
Мислења
524
Поени од реакции
13
може ќе се деси поголемо чудо од тоа нас што ни се се деси минатата недела па вечерва лацио да успее да им извади 1 бод и ние да сме на првата позиција

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
било како било докажавме дека сме достојни да парираме за титулата и успеавме да се вратиме од голем минус... браво за момците

П

Паган-др

Гостин
Нека ни е честита победата. Одлични голови, ме радува тоа што Тоти се врати во голгетерските води. Сите знаеме дека после победа, многу потешко игра. :)

А за овие над мене интерашиве, се правам дека не сум ги прочитал. Со сета почит кон Лацио, барем 1 бод да им земат. :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде момци денес е судниот ден за Кире Интер на форумов, ако тепа Интер (а 100% ке тепа) Кире останува и ке ви мава ремет уште на форумов... а ако изгуби Интер (а нема шанси да изгуби) Кире чао за секогаш од форумов...:helou:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Ајде момци денес е судниот ден за Кире Интер на форумов, ако тепа Интер (а 100% ке тепа) Кире останува и ке ви мава ремет уште на форумов... а ако изгуби Интер (а нема шанси да изгуби) Кире чао за секогаш од форумов...:helou:
Ја дадов збор ако киксне Интер па макар и да изигра нерешено се одјавувам од форумов засекогаш:toe:,али ако тепа ке ме трпат уште:wink:П.С Знам дека ке тепа

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ја дадов збор ако киксне Интер па макар и да изигра нерешено се одјавувам од форумов засекогаш:toe:,али ако тепа ке ме трпат уште:wink:П.С Знам дека ке тепа
И тоа долго време ке те трпат... :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom