Фан Клуб: Рома

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
имаме попаметна работа од безделничење на кајгана 1 мај е:zlo::3::cug::pijan::party2::party1:
утакмицава денес ми е во втор план :)
Па коа знаеш дека нема да освоиш нормално дека ке ти биде во 2 план утакмицата:toe:,честито победа:wink:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
не можам ништо да коментирам... не ја гледав сега си дојдов, ако знае некој нешто што како помина утакмицата... само ги знам стрелците...:toe:

важно нека ни е честита, па утре Интер нека го скршат Лацио....:)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Па коа знаеш дека нема да освоиш нормално дека ке ти биде во 2 план утакмицата:toe:,честито победа:wink:
Знаеш дека денес е 1 мај?:tv:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
не можам ништо да коментирам... не ја гледав сега си дојдов, ако знае некој нешто што како помина утакмицата... само ги знам стрелците...:toe:

важно нека ни е честита, па утре Интер нека го скршат Лацио....:)
Пријателе,натпреварот Парма-Рома беше интересен натпревар.Имаше шанси од двете страни.На моменти Парма напаѓаше повеќе,но Рома си ги искористи своите шанси и дојде до победата.
Честито победа!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
Нашиот капитен во елемент и препознатлив стил...:) браво за Франческо, прекрасен лоб и асистенција

DangerouzZ

Bianconero Till I Die !
Член од
24 август 2009
Мислења
366
Поени од реакции
21
Еден асален пост освен провокација од тебе немам видено на некој од фан клубојве освен интер , чукнија тиквата малце ... извините за офтопик и Честито Победа момци :smir:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
Пријателе,натпреварот Парма-Рома беше интересен натпревар.Имаше шанси од двете страни.На моменти Парма напаѓаше повеќе,но Рома си ги искористи своите шанси и дојде до победата.
Честито победа!

фала Васко :)

и сакам да го замолам другарот Кире Интер да не јаде го*на на овој фан клуб, се што сака нека си се искаже во неговиот фан клуб

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
фала Васко :)

и сакам да го замолам другарот Кире Интер да не јаде го*на на овој фан клуб, се што сака нека си се искаже во неговиот фан клуб
Ок,ја реков да беше Рома прва немаше да ви пишувам али се сменија работите и мораше малце ремет:toe:Позз

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ок,ја реков да беше Рома прва немаше да ви пишувам али се сменија работите и мораше малце ремет:toe:Позз

Како што гледам Рома е прва:toe:Позз

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Да Рома е прва и ќе преспие прва вечерва.Утре Интер е чиста 2-ка.Интер и даде полно шанси но таа веднаш му ја препушти првата позиција.Се гледаше голема желба кај РОма со Сампдорија али тоа е кога немаш среќа.Него нека си соберат сили за в среда и да им платат во купот.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Акси е звер,се пали дека Лацио ке ни одземе некој бод за Рома да биде шампион:tapp:Ако утре не тепа Интер ја се одјавувам од кајгана за секогаш:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom