- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 3.518
- Поени од реакции
- 5.385
Карсдорп во Аталанта за 7 милиони. Фазио заминува исто и бира меѓу 4 клуба.
ЖЖ заминува во Џенова.
Фенербахче со понуда за Пероти, кој веројатно ќе ја прифати.
Коларов во Интер.
Флоренци по сѐ изгледа ќе оди во Евертон.
Шик во Леверкузен за над 25 милиони.
За сантон и олсен засега нема шпекулации.
Се надевам дека побрзо ќе се ослободиме од овие фудбалери и ќе направат некој влезен трансфер.
Потребни ни се најмалку тројца централни бекови. Се надевам еден од нив ќе биде Смолинг. Заинтересирани биле за некој од Атлетико Мадрид.
За голманската позиција сѐ уште енигма.
На лев бек сме покриени со Спинацола и Калафиори. Мило ми е што на малиов ќе му дадат шанса.
На десен бек останавме само со Бруно Перез кој може да добие бразилско куроболие на сред сезона и да се чудиме.
Средината ќе има измени. Верету мислам дека ќе остане, а исто така Кристанте, Пелегрини и Вилар. За Диавара не сум сигурен. Како и да е и тука ќе ни требаат 1-2 играчи. Би било добро да се земи нешто искусно и технички добро потковано.
На десно крило ги имаме Перез и Заниоло. Ундер ќе си оди.
Лево ги имаме Мики и Педро.
Шпиц ќе треба, ако си оди Џексон, а исто и замена.
ЖЖ заминува во Џенова.
Фенербахче со понуда за Пероти, кој веројатно ќе ја прифати.
Коларов во Интер.
Флоренци по сѐ изгледа ќе оди во Евертон.
Шик во Леверкузен за над 25 милиони.
За сантон и олсен засега нема шпекулации.
Се надевам дека побрзо ќе се ослободиме од овие фудбалери и ќе направат некој влезен трансфер.
Потребни ни се најмалку тројца централни бекови. Се надевам еден од нив ќе биде Смолинг. Заинтересирани биле за некој од Атлетико Мадрид.
За голманската позиција сѐ уште енигма.
На лев бек сме покриени со Спинацола и Калафиори. Мило ми е што на малиов ќе му дадат шанса.
На десен бек останавме само со Бруно Перез кој може да добие бразилско куроболие на сред сезона и да се чудиме.
Средината ќе има измени. Верету мислам дека ќе остане, а исто така Кристанте, Пелегрини и Вилар. За Диавара не сум сигурен. Како и да е и тука ќе ни требаат 1-2 играчи. Би било добро да се земи нешто искусно и технички добро потковано.
На десно крило ги имаме Перез и Заниоло. Ундер ќе си оди.
Лево ги имаме Мики и Педро.
Шпиц ќе треба, ако си оди Џексон, а исто и замена.