Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Не се работи за тежината на групата.. Реал е многу потежок од сите групи.. ова веќе не смее да продолжи..
Какви беа тие информации за враќање на Флорентино Перез?
Вистина ли беше тоа? Оти со Интеров мој бев зафатен слабо пратев што се случуваше кај Реал..
Мислам дека навивачите на Реал треба да му напишат едно писмо него.. извини што те избркавме.. врати се..

Па не знам колку си запознат со скорашните случувања во Мадрид, али на Реал претседателот си даде оставка, на негово место е моментално в.д. претседател кој ќе остане на таа функција до следните избори ќои ќе бидат летово, само точен датум не се знае, ама избори има 100%.

Е сеа по шпанските медиуми на големо се најавува враќање на Перез како претседател, тој засега е еден од најзвучните кандидати (иако уште нема најавено кандидатура официјално), ама според сите околности најверојатна е негова победа и резурекција на Реал Мадрид и враќање таму каде што припаѓа.

П.С. Никој не го избрка Перез, тој сам распиша предвремени избори кои беше сигурен дека ќе ги добие, ама на општо изненадување изгуби, така заврши неговата ера во Реал Мадрид.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Па не знам колку си запознат со скорашните случувања во Мадрид, али на Реал претседателот си даде оставка, на негово место е моментално в.д. претседател кој ќе остане на таа функција до следните избори ќои ќе бидат летово, само точен датум не се знае, ама избори има 100%.

Е сеа по шпанските медиуми на големо се најавува враќање на Перез како претседател, тој засега е еден од најзвучните кандидати (иако уште нема најавено кандидатура официјално), ама според сите околности најверојатна е негова победа и резурекција на Реал Мадрид и враќање таму каде што припаѓа.

П.С. Никој не го избрка Перез, тој сам распиша предвремени избори кои беше сигурен дека ќе ги добие, ама на општо изненадување изгуби, така заврши неговата ера во Реал Мадрид.
Мислев на навивачите кои ако добро памтам последно кога беше Перез пред да си замине му мавтаа со бели марамчиња за време на утакмиците кога губеа дома..
Знам дека има некој нов в.д. претседател, со новиот би требало да си замине и овај Мијатович ако не се лажам? Мислам да дојде Зидан како спортски директор.. колку што пратев.. така нешто се зборуваше.. останува да видиме летово.. ќе биде интересно..

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Мислев на навивачите кои ако добро памтам последно кога беше Перез пред да си замине му мавтаа со бели марамчиња за време на утакмиците кога губеа дома..
Знам дека има некој нов в.д. претседател, со новиот би требало да си замине и овај Мијатович ако не се лажам? Мислам да дојде Зидане како спортски директор.. колку што пратев.. така нешто се зборуваше.. останува да видиме летово.. ќе биде интересно..

Мијатович чудо е како до сега не замина, повеќе од сигурно е дека заврши неговото во Реал Мадрид.

Летово ќе биде напор, предизборни ветувања колку сакаш, секој добар играч ќе биде поврзан со Реал, на форумов ќе има потење :)

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Реал има доста голем буџет, тоа е факт. Само треба правилно да се потрошат парите.. не да се дадат сите за еден, како што се зборуваше за Роналдо, или пак да се даде некоја нереална цена за играчи како Пепе.. мислам дека беа 30 тина милиони евра.. а вреди барем напола од тоа.. на овај претседател едино ми се допадна цената која ја платија за Ван Дер Варт.. мислам дека беше 13 милиони евра.. во Хамбургер беше страшен.. незнам зошто не игра во Реал така.. али муабетот ми беше за цената.. доста малку за таков квалитет.. кажав јас пред некој ден кој три играчи би сакал да ги видам.. а Реал има моќ тоа да го направи.. Лусио, Рибери и Виља. Би играле формација 4-4-2..

Касиљас
Рамос, Лусио, Пепе/Метцелдер, Марсело
Робен, Диара(Диара), Гаго(В.Д.Варт,Снајдер), Рибери
Виља, Раул(Хунтелар,Игуаин)

За трењер мислам дека ем нема некој добар на пазарот, ем ми се смачи да гледам сменување на тренери.. мислам дека треба Рамос да му се даде шанса со овој состав.. па ако не направи ништо тогаш да се донеси некој друг..

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ах боби4е ме изнамачи и морам сега во вој фан клуб да го напишам ова. Не можев да го најдам тоа за Снајдер, се убив од барање. Ама најдов доволно "експертни" постови од тебе.
Твоето експертно мислење дека нема да ја освоите титулата резултираше со убедливо шампионски триумф на чело со Шустер, оној кој според тебе требало да биде трењер на Нумансија.
Сега не ми врти моабет. Тоа што сум мислел ја дека нема да освоиме со Шустер тоа е друго 20. Ти реков да го најдеш постот каде што сум рекол дека Снајдер е катастрофа засилување за Реал, постот каде што пред 2-3 дена сум рекол дека Раул треба да се брка од Реал и каде што сум се радувал како мало дете кога сме дошле на 4 поени, и после Атлетко ме немало нигде. Не ми врти моабет, ја што сум мислел за Шустер е друга работа. Сакам да ти кажем да не трескаш глупости таму колку да се напраеш паметен пред другите. Шустер се виде колку заслужи да е тренер на Реал, затоа еве го уште е во Реал...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не зборувам кој почнал ни кој што освоил...ја зборувам сегашноста т.е и изминатите 5 години за кој зборуваше другар ти фан на Реал поздрав :smir:
Не сум јас видовит па да знам која екипа коку навивачи има во светот,тоа никој и не го знае.Ама јас заклучив по луѓето што ги познавам.Јас сум за Реал ама признавам дека најмногу навивачи имаше Јувентус.Ајде и Манчестер да имаше,ама за Барса никој не беше.Ако знаеш некој друг факт што ќе го смени моево мислење напиши:nenene:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Само што ги гледав листите . Оваа година бевте 10 и сте носители на група само затоа што Милан и Севиља не играат во лига на шампиони иначе они ке беа носители.

Следната година зависи од тоа колку од тимовите што се пред вас нема да влезат во фазата по групи.

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Не сум јас видовит па да знам која екипа коку навивачи има во светот,тоа никој и не го знае.Ама јас заклучив по луѓето што ги познавам.Јас сум за Реал ама признавам дека најмногу навивачи имаше Јувентус.Ајде и Манчестер да имаше,ама за Барса никој не беше.Ако знаеш некој друг факт што ќе го смени моево мислење напиши:nenene:
Tи заедно со Барса го напиша и Манчестер.....ама ајде сеа со поправаш..позз

G

Gray Foxx

Гостин
Сега не ми врти моабет. Тоа што сум мислел ја дека нема да освоиме со Шустер тоа е друго 20. Ти реков да го најдеш постот каде што сум рекол дека Снајдер е катастрофа засилување за Реал, постот каде што пред 2-3 дена сум рекол дека Раул треба да се брка од Реал и каде што сум се радувал како мало дете кога сме дошле на 4 поени, и после Атлетко ме немало нигде. Не ми врти моабет, ја што сум мислел за Шустер е друга работа. Сакам да ти кажем да не трескаш глупости таму колку да се напраеш паметен пред другите. Шустер се виде колку заслужи да е тренер на Реал, затоа еве го уште е во Реал...
100 % сум сигурен дека го имаш речено тоа, ах многу е голема таа пред две години пост да ти барам. Како и да е, знаеме колку брзо мењаваш мислење.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ти си заклучил по луѓето што си ги познавал:pos2:,епа АЛАЛ ТИ ВЕРА тогаш, стварно добар заклучок си донел, едноставно ме остави бес зборови.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Реал има доста голем буџет, тоа е факт. Само треба правилно да се потрошат парите.. не да се дадат сите за еден, како што се зборуваше за Роналдо, или пак да се даде некоја нереална цена за играчи како Пепе.. мислам дека беа 30 тина милиони евра.. а вреди барем напола од тоа.. на овај претседател едино ми се допадна цената која ја платија за Ван Дер Варт.. мислам дека беше 13 милиони евра.. во Хамбургер беше страшен.. незнам зошто не игра во Реал така.. али муабетот ми беше за цената.. доста малку за таков квалитет.. кажав јас пред некој ден кој три играчи би сакал да ги видам.. а Реал има моќ тоа да го направи.. Лусио, Рибери и Виља. Би играле формација 4-4-2..

Касиљас
Рамос, Лусио, Пепе/Метцелдер, Марсело
Робен, Диара(Диара), Гаго(В.Д.Варт,Снајдер), Рибери
Виља, Раул(Хунтелар,Игуаин)

За трењер мислам дека ем нема некој добар на пазарот, ем ми се смачи да гледам сменување на тренери.. мислам дека треба Рамос да му се даде шанса со овој состав.. па ако не направи ништо тогаш да се донеси некој друг..
abe se ok ama kaj ti e van nistelrooy?! tesko da bide nesto od ovaa zamisla... zatoa so kako i obicno raul ke bide vo prviot tim pa nekoj od huntelar (ako dojde villa) ili higuain bi bil visak...
iako raul igra odlicno vo poslednite 2 sezoni se dodeka e raul tuka tesko deka nesto moze da se promeni za real... ima premnogu golemo vlijanie vo klubot a toa do nekade e i loso iako covekot igra dobro ama go fakaat godinite pa tesko e za site napagaci koi se tuka i koi doagaat...a za ribery uste od marseille koga bese trebase da se donese ama calderon ne mu teknuvase na toa....
plus toj glupiot guti dobiva mnogu sansi a e epten mrzliv... i ne zasluzuva da igra za real!!!!!
i samo uste nesto nekam pak da slusam za cristiano ronaldo da doaga vo real... se ke bide ok ama toj ke bide najgolema greska mnogu podobro resenie e ribery zatoa so ovoj lugusot ke se pravi zvezda a toa e uste poloso za timot mrazam takvi ligusi... pozz :toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Па што ако не бидете? Менува тоа нешто?
Чисто информативно - менува. При ждрепка екипите се поделени во 4 шешири и нормално тие од првиот се најјаки. Како што изгледаат во моментов работиве: (од германска страна се инфо)

1 FC Liverpool 25 13 24 21 19.....25,316....127,316
2 FC Chelsea 20 13 23 25 16.....25,316....122,316
3 FC Barcelona 13 29 14 25 17.....24,093.....122,093
4 AC Milan 27 21 24 14 12.....20,593.....118,593
5 FC Arsenal 14 27 13 18 15.....25,316.....112,316
6 Manchester United 12 8 22 29 16.....25,316......112,316
7 Sevilla FC 12 25 25 16 8.....24,093.....110,093
8 FC Bayern München 16 14 17 20 19.....17,842 ......103,842
9 Olympique Lyon 20 21 15 12 13.....16,082.....97,082
10 FC Inter Mailand 18 19 13 14 11.....20,593 ......95,593
11 FC Villarreal 18 19 0 13 15.....24,093.....89,093
12 Real Madrid 14 12 14 12 12 ......24,093.....88,093

Што во превод значи за да вие бидете во прв шешир треба 4 од екипите пред вас на таа табела горе да не се пласираат ви ЛШ догодина (што е малку веројатно)

И дека ви треба ремонт ви треба :kesa: само милион пати се изјаснија Хенес и Румениге дека Рибс не мрда никаде ова лето :smir:. Зашто би продале играч кој има уште 2,5 години договор? А за Лусио човекот веројатно ќе си остане ко Зе Роберто што си остана цела кариера и ќе си влезе во легенди.

Ај да се средите догодина зш најубави ми се натпреварите со вас у ЛШ :helou:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
100 % сум сигурен дека го имаш речено тоа, ах многу е голема таа пред две години пост да ти барам. Како и да е, знаеме колку брзо мењаваш мислење.
Дека не сум рекол дека е катастрофа засилување за Реал е 100% сигурно! Ако најдеш каде што сум рекол не постирам недела дена на темава. Можно е да сум рекол дека за некој натпревар изиграл катастрофа, ама дека е катастрофа засилување...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
abe se ok ama kaj ti e van nistelrooy?! tesko da bide nesto od ovaa zamisla... zatoa so kako i obicno raul ke bide vo prviot tim pa nekoj od huntelar (ako dojde villa) ili higuain bi bil visak...
iako raul igra odlicno vo poslednite 2 sezoni se dodeka e raul tuka tesko deka nesto moze da se promeni za real... ima premnogu golemo vlijanie vo klubot a toa do nekade e i loso iako covekot igra dobro ama go fakaat godinite pa tesko e za site napagaci koi se tuka i koi doagaat...a za ribery uste od marseille koga bese trebase da se donese ama calderon ne mu teknuvase na toa....
plus toj glupiot guti dobiva mnogu sansi a e epten mrzliv... i ne zasluzuva da igra za real!!!!!
i samo uste nesto nekam pak da slusam za cristiano ronaldo da doaga vo real... se ke bide ok ama toj ke bide najgolema greska mnogu podobro resenie e ribery zatoa so ovoj lugusot ke se pravi zvezda a toa e uste poloso za timot mrazam takvi ligusi... pozz :toe:
абе ако го стаи хунтелар на клупа веке никад нема да се замарам со трансвери .. зашто тогаш го земале ??? за да се уништи и да грее клупа ??? тој мора да игра!!! једино ако го вадат игуаин раул или ван нистелрој ( шо нема шанса сите да ги извади тројцата) па тек тогаш да бараме бензема и таму уше шо планираат .. и дека рибери ке дошол тогаш шо ке праат марсело вдв снајдер гути и компанија ... незнам... ЛОША ПОЛИТИКА ми се чини

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ќе тепате вечер Атлетик Билбао 0 -:- 3 Реал Мадрид не му се секирајте :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom