Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Никој не рече дека неможе да критикувате, ама да го критикуваш Гаго и Игуаин, кои сезонава го држат клубот е малце нелогично.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Никој не рече дека неможе да критикувате, ама да го критикуваш Гаго и Игуаин, кои сезонава го држат клубот е малце нелогично.
Како што кажав, со тој тим играме добро во Примера, а за ЛШ овој тим ни е канта. Се докажаа овие двајца колку се зрели за ЛШ. Кажав и вчера, не им ги оспорувам можностите, имаат талент ама едноставно не се за прв тим. Игуаин најдобро се снаоѓаше до лани кога влагаше од клупа, наредната би требало истото да му се случи.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Вчера сите изиграа лошо, освен Икер. Зар сите не се за прв тим ?

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Игуаин најдобро се снаоѓаше до лани кога влагаше од клупа, наредната би требало истото да му се случи.
Па Хунтелар би требало да има предност пред Игуаин, а и тука е Ван Нистелрој. Догодина и јас не верувам Игуаин да игра во првите 11.

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
и јас велам дека судиите ве уништија!!! нема врска!!!! Ливерпул заслужено си отиде во 4етвртина-финале барем признаејте сии во последните 5 год. реал во лига на шампиони е за пеза:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Па Хунтелар би требало да има предност пред Игуаин, а и тука е Ван Нистелрој. Догодина и јас не верувам Игуаин да игра во првите 11.
Игуаин е далеку покомплетен играч од Хунтелар, и повеќе му одговара на Реал.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Игуаин е далеку покомплетен играч од Хунтелар, и повеќе му одговара на Реал.
Јас мислам дека Хунтелар е многу покреативен во нападот, а Игуаин може добро да делува како крило или полушпиц.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Јас мислам дека Хунтелар е многу покреативен во нападот, а Игуаин може добро да делува како крило или полушпиц.
Лол, Хунтелар нема к од креативен. Гол играч е, за разлика од Игуаин кој може сам да си направи простор за гол. Раул треба да седи повеќе на клупа од следната година, ама тешко.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Лол, Хунтелар нема к од креативен. Гол играч е, за разлика од Игуаин кој може сам да си направи простор за гол. Раул треба да седи повеќе на клупа од следната година, ама тешко.

Зошто бе не креативен, велам за во напад е подобар а Игуаин кога игра чист напаѓач е добар само кога прима топки и знае да се снајде во шеснаесетникот. Многу подобро е кога игра малку поназад кога тој е организатор на играта. Сети се на голот на Хунтелар со Атлетико и на голот на Робен(незнам мислам дека беше против Нумансија), шо значи Игуаин е многу подобар кога игра крило или полушпиц

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Зошто бе не креативен, велам за во напад е подобар а Игуаин кога игра чист напаѓач е добар само кога прима топки и знае да се снајде во шеснаесетникот. Многу подобро е кога игра малку поназад кога тој е организатор на играта. Сети се на голот на Хунтелар со Атлетико и на голот на Робен(незнам мислам дека беше против Нумансија), шо значи Игуаин е многу подобар кога игра крило или полушпиц
Во право си.Мислам дека Игуаин треба да се повлече лево каде што игра Марсело,а во нападот секако дека поснаодлив е Хунтелар.:toe:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
После ќе ми каже некој мадридисти биле. :tapp: И во најтешките моменти Реал во срцето. :smir: Почнаа право да се прават експерти кој требало да си замине, кој не. Цел тим бил катастрофа не ти знам што други глупости. Супер е тимот, не му фали ништо, само замена за Хајнце (тоа е очигледно, нели), ништо повеќе.

Вчера судијата не уништи, и што се замарате за натпреварот?? Биде.. Ајде сега одиме со Атлетик.

EDIT: Некој ќе ми каже ај 2 гола, ама 4? Епа, се е релативно. Ако не веруваш во тоа, голем идиот си.
A шо треба како слепи телиња да викаме леле добри сме ама неаме среќа, факт е дека неаме тим за големи натпревари, шо си макчате очи само, сами се залажувате.

Ако сме фанови на Реал да не не треба да критикуваме кога играат катасторфа, тоа уопште не не прави помали фанови, да не ми беше гајле ич немаши ни да се замарам да пишам.

И шо сите на Хајнце сте му напнале, жртвено јагне е цела сезона, ќе играме лошо и ај Хајнце да си оди, најлесно е така, оти никој не рече ништо за нападот, па ни Н од напад неаме, не е случајно тоа шо не дадовме ни 1 гол во двомечот.

И баш не е нелогично да се критикуваат Гаго и Игуаин, не се дораснати сеуште за ЛШ натпревари, а главни играчи ги напраивме, Гаго го уништија на средината, Игуаин исто во напад, не туку ги правдате на стара слава само, имаат уште многу трева за пасење пред да достигнат ниво достојно за ЛШ.

Од поразов не треба да сме изненадени, за да освоиш ЛШ треба многу коцки да ти се сложат, а нашата сезона почна да оди низбрдо со болницата од играчи што беше нонстоп полна, па административни проблеми, смена на тренер... треба константност во формата цела сезона, не да се темпира истата на месец пред двомечот, се надевам дека кој и да е следниот претседател ќе му даде шанса на Хуанде да продолжи, оти секоја година со нов тренер ништо не правиме, 5 години истата приказна, ми се смачи од “следната година ќе биде подобро“ муабети веќе.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Грешно си сфатил ти. Имаме шампионски тим за во Примера, а за ЛШ сме далеку од шампиони. Со играчи како Игуаин, Гаго, Хајнце и Канаваро не се игра во ЛШ. Првиве двајца немаат поим што значи една ваква утакмица, и дека цел свет очекува од нив во вакви утакмици да се докажат, а не со Нумансија, Гетафе, Ваљадолид и остали. Во вакви утакмици се гледа колку вредат, а денеска и претходната утакмица се виде дека не вредат ништо. Вакви играчи може само на клупа во Реал, и кога ќе се повреди некој од првиот тим овие да влетаат како замена, како освежување. А меѓу први овие двајца...тешко! За вторите двајца (Хајнце и Канаваро)...што очекуваме па и ние бе, да се тркаат со Бабел и Торес? Ги ИЗЕДОА, во буквална смисла на зборот. Пепе имаше само лош ден, а и неможе да чува 4-5 души сам кога Хајнце, Канаваро и Гаго го дрвеа к***т. На средина само Лас се обидуваше нешто да направи, го ораше теренот, а Гаго го користеше тоа и си гледаше како Ливерпул везе по терен. До вчера го молев господ Перез да не дојде, ама после ова денес ми прекипа, и едвај чекам да дојде. И верувам дека ниеден од набројаниве нема да остане во Реал. Добро си знае Перез, од вакви лигуши тим немоеш да напраеш. Овој па Игуаин, можеби има квалитет, не го оспорувам...ама стварно НИКАКВА КОРИСТ од него на големиве утакмици, НИКАКВА!! Се што имаше направено до сега беше со просечни екипи, во ниедна голема утакмица не се докажа како што треба, по што мислам дека од наредна сезона може на клупа (оваа нека ја доигра зошто немаме поасална замена за него, ама да не се продава, нека си седи на клупа наредна сезона). За Робен незнам што да кажем па, најутепан играч денеска. Гледам давал интервју демек бил многу мотивиран, ќе ги рушел. Кој мотивиран бе? Да беше мотивиран ќе трчаше од гол до гол, ќе се трудеше, а не аут линијана му стана најверен другар, не се тргна од аут. Незнам стварно што да кажем, да сум како овој претседателов сега Болуда ли се викаше, им кратим одма 2-3 плате и ич к*р не ми чуе. Ќе ги прашам после дали пак ќе се влече како црв по терен. Секоја чест за Икер и за Марсело, единствени кои денеска се трудеа да направат нешто. РЕСПЕКТ!
Jas bi go dodal i Raul,mozebi ne napravi nisto ama barem se trudese,za razlika od Higuain,Roben i tako dalje...

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Ауууууууууууууууууууууу...КАТАСТРОФА !!!...Колку и да ги сакав онака Реал дека имаа ѕвезди во својот тим...ама денес мислам дека ја изиграа најлошата уткамица во ЛШ....во историјата, освен онаа со НАС на Бернабеу....Реал Мадрид - Арсенал 0-1, Анри 49.....

Позззззззззззззззз

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.530
Ауууууууууууууууууууууу...КАТАСТРОФА !!!...Колку и да ги сакав онака Реал дека имаа ѕвезди во својот тим...ама денес мислам дека ја изиграа најлошата уткамица во ЛШ....во историјата, освен онаа со НАС на Бернабеу....Реал Мадрид - Арсенал 0-1, Анри 49.....

Позззззззззззззззз
Реал колку-толку во своите витрини имаат по некој трофеј од ЛШ. Арсенал сеуште нема такво нешто..:toe:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
абе стварно ... НЕМА ШАНСИ ВАКА НИШТО ДА НАПРАВИМЕ ЕЈЈЈЈ... секоја година нов тренер и минимум 5 нови играчи .. и УШте ке зиаме... што ке правиме со снајдер марсело вдв а размислете м.диара и нистелрој се враќаат на крајов каде ке идеме вака ? и уште најавуваат и одма отпишуваат играчи кој да си идат... после 3-4 лоши утакмици каде што ни најмалку не беа виновни тие вие викате готово игуаин на клупа гаго исто... ЕЈЈЈЈ гаго и игуаин 2 сезона им е у ЛШ никад не играле немаат искуство не се асално воиграни !!и нема да пропуштам да кажам уште еднаш, ЛЕВ БЕК ПОД ИТНО НОВ ДА ДОЈДЕ ХАЈНЦЕ НЕ САКАМ ДА ГО ВИДАМ ВЕКЕ !!!! незнам ..СИТУАЦИЈА no comment

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom