- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
јас истово кога го викав 80 % од фан клубов се сврте против мене почнаа да ми викаат зошто навивам за реал требело за барса и што ти не, а јас кога навивав за Реал тие други работи ги интересираа нивабе стварно ... НЕМА ШАНСИ ВАКА НИШТО ДА НАПРАВИМЕ ЕЈЈЈЈ... секоја година нов тренер и минимум 5 нови играчи .. и УШте ке зиаме... што ке правиме со снајдер марсело вдв а размислете м.диара и нистелрој се враќаат на крајов каде ке идеме вака ? и уште најавуваат и одма отпишуваат играчи кој да си идат... после 3-4 лоши утакмици каде што ни најмалку не беа виновни тие вие викате готово игуаин на клупа гаго исто... ЕЈЈЈЈ гаго и игуаин 2 сезона им е у ЛШ никад не играле немаат искуство не се асално воиграни !!и нема да пропуштам да кажам уште еднаш, ЛЕВ БЕК ПОД ИТНО НОВ ДА ДОЈДЕ ХАЈНЦЕ НЕ САКАМ ДА ГО ВИДАМ ВЕКЕ !!!! незнам ..СИТУАЦИЈА no comment
само се мењаат играчи и тренери и нормално е да му треба време на тимот да се уигра, поголемиот дел од сегашниве играчи немаат никакво искуство во лига на шампиони, а тие што имаат големо па се стари и реално едвај се движат.
ќе го земам пример Манчестер и во најголемите кризи и најголемите успеси никогаш не помислија да сменат тренер нити прават купи продај на играчи па затоа сега и се толку успешни
тимов си е Ок со мали измени и да се остават повеќе време заедно ќе може да се надеваме на успеси
толку од мене