- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Абе па сеа и ти...Тоа што одговара се брое, тоа што не одговара не е важно. Остај ЛШ ти.а Лига на шампиони?
Абе па сеа и ти...Тоа што одговара се брое, тоа што не одговара не е важно. Остај ЛШ ти.а Лига на шампиони?
A Лига Шампиони во последните 18 год Реал има 3 а Барса 2 титули.а Лига на шампиони?
Па за што друго да се фаќаме ? Просечна големина на пениси ?A Лига Шампиони во последните 18 год Реал има 3 а Барса 2 титули.
Иначе од останатите 6 титули 5 ви се од 1955 до 1959 год. и една 1965.
Нема ништо лошо во тоа само преку к*от од историјата.Невикам да се занемарува ама само за тоа се фаќате.:smir:
Трофеите се бројат или се лажамНема ништо лошо во тоа само преку к*от од историјата.Невикам да се занемарува ама само за тоа се фаќате.:smir:
а последните 10?A Лига Шампиони во последните 18 год Реал има 3 а Барса 2 титули.
Иначе од останатите 6 титули 5 ви се од 1955 до 1959 год. и една 1965.
Нема ништо лошо во тоа само преку к*от од историјата.Невикам да се занемарува ама само за тоа се фаќате.:smir:
Сонувах сношти Ливерпул - Реал 0-2![]()
пица сок десерт ??? океј.. тоа од него.. од мене те носам финалето ЛШ у живо да го глеашАко е точно, утре ка ке га гледаме прао имаш пица, сок и нешто за десерт:smir:
Ke ja davaat ama huntelar nema da igra pozzzabe ke ja davaat li real na 1 ako znae nekoj neka kaze pozz
Дек ке се гледе?Да се приклучам и јас?Секавате се как изиграјааме последнио пат ко гледааме заедно нели ?Ако е точно, утре ка ке га гледаме прао имаш пица, сок и нешто за десерт:smir:
Дек ке се гледе?Да се приклучам и јас?Секавате се как изиграјааме последнио пат ко гледааме заедно нели ?![]()
хаха... абе хунтелар.. др година ЛШ...ипак ке кажам.. ако ги имавме и лас и хунтелар за у ЛШ ке бевме премн јаки... зашо сеа неаме солидна замена за касиљас и игуаин.. кој савиола ли ??? али добро.. ако нешто не тргне не е крај свет.. не е изгубена ни сезоната ни ништо ОДиме понатаму !!!... иначе... мое мислењеKe ja davaat ama huntelar nema da igra pozzz