Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.625
Поени од реакции
14.527
Јас синоќа сонував дека завршило 0 - 2 :vozbud:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Вечерва нема да им посакам среќа затоа што ќе им биде потребно повеќе од тоа. Реал денес треба покаже карактер на психички стабилен, борбен, храбар, тактички организиран, ок треба и малце среќа да не прати(на пример први да дадеме гол:)) :smir: Не треба да се излезе со помисла дека мечот е изгубен.
Пишав и пред првиот меч, пишувам и сега: Верувам во Хуанде, може да им го подигне моралот на играчите на потребното ниво,
ајде момци покажете вечерва дека може и на Енфилд да се пее Halla Madrid.
I still bеlieve :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Против шпанските екипи на Ливерпул и не му оди баш најдобро на Енфилд Роуд, има одиграно 12 меча а има само 2 победи, 6 нерешени и 4 порази....

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ахх пуста желба да се мине тоа осмина финале,па почнаа и на сон да ни се јавуваат Реалци...

Незнам што да кажам,не се надевам многу,па затоа победа на Реал би било големо изненадување за мене...Верував многу во нив,но ме пресече утакмицата во Мадрид.Ке видиме што ке се случи.Со срека:smir:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Тука! 2.000 Мислење.
Многу среќа и вечер сите заедно да се радуваме!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Вечер му е мајката.
Да ја прекинеме таа серија од испаѓања од осмина-финале.
Први да дадеме го л и полесно ќе се дише.Само да не примиме први.:nesum:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Незнам, јас мислам дека токму поради тоа што нашиве играчи имаат премногу желба, и поради тоа што Ливерпул се прогласи за 1/4 финалист уште по победата на Бернабе, мислам дека можеме да направиме нешто. Се може да биде, освен ако не го видиме Ливерпул повторно со 11-0 формација, тогаш ни е џабе и оро да играме.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Мислам дека нема да играат толку затворена варијанта. Сепак играат пред домашна публика, мора малце и да напаѓаат :smir:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Мислам дека нема да играат толку затворена варијанта. Сепак играат пред домашна публика, мора малце и да напаѓаат :smir:
Имаат резултат кој му дозволува да почнат со затворена формација, нешто слично како на Бернабе. Реал е тој што ќе брка од почеток.
Само брз гол на Реал може да го направи натпреварот интересен :smir:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Абе на ХРТ гледам Челзи ке ја дават...Ке има на МТВ?

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Ако успеат да дадат гол први ќе биде многу интересно.Очекувам Реал од почеток да играат напаѓачки, а Ливерпул позатворено и на на брзи контри.
Не навивам за никој само се надевам на добра утакмица и голема борба.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе на ХРТ гледам Челзи ке ја дават...Ке има на МТВ?
Ќе има на МТВ. На ХРТ 2 ќе даваат Јуве - Челзи, јбг. Ќе мора да ги трпиме идиотине од МТВ.

Еве ги стартните 11 за Реал:

Касиљас
Рамос, Кана, Пепе, Хајнце
Робен, Гаго, Лас, Снајдер
Раул и Игуаин

Можеше да се очекува.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Ајде вечерва се надеваме сите на победа мора да бидеме оптимисти...најважно е да постигнеме први гол а ако постигниме мислам дека ке одиме во следната фаза..Позз и СРЕЌНО :smir:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Првите 11 на Лив

Reina, Arbeloa, Aurelio, Carragher, Skrtel, Babel, Kuyt, Alonso, Mascherano, Gerrard, Torres.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom