Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
Есеноска кога не совлдавте со 2:0 на крајот на натпреварот ни се ситевте со "до кога ќе го пушиш вардаре???". Епа драги и почитивани легионерчиња еве ви го одговорот од нашата младинска црвено-црна фаланга!!!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Есеноска кога не совлдавте со 2:0 на крајот на натпреварот ни се ситевте со "до кога ќе го пушиш вардаре???". Епа драги и почитивани легионерчиња еве ви го одговорот од нашата младинска црвено-црна фаланга!!!
:icon_lol:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
а што има врска ова со Реал?

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Од како дојде Хуан де Рамос Реал направи 10 победи по ред.Само мислам дека направи една грешка кога не го зеде на Клас за ЛШ.Ласс Диара е екстра но средина имаме(Гути.Гаго,Ван дер Ваарт,Шнајдер)ни требаше класичен напаѓач како што е Хунтелар.

Па игравме со таа средина у прва полусоезона, голови ни даваше кој ќе стигне, Гаго не може да ја држи средината сам, а овие другите не нудат ништо у дефанзива, со еден пивот се игра само со М. Диара, он е права ѕверотиња и уопште не му пречи да гази на теренот.
Лас го неаме видено како ќе се снајде у партнерство со Гути/Снајдер/ВДВ, на место си е одлуката он да биде пријавен.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Од како дојде Хуан де Рамос Реал направи 10 победи по ред.Само мислам дека направи една грешка кога не го зеде на Клас за ЛШ.Ласс Диара е екстра но средина имаме(Гути.Гаго,Ван дер Ваарт,Шнајдер)ни требаше класичен напаѓач како што е Хунтелар.
ja mislam deka huande ramos ne e trener da vode golema ekipa kako real barsa itn.tuku toj e za pomali ekipi kako totenhem sevila itn.
msilam deka slabo se snaogja vo golemite ekipi

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ja mislam deka huande ramos ne e trener da vode golema ekipa kako real barsa itn.tuku toj e za pomali ekipi kako totenhem sevila itn.
А што му фали на Хуанде? Од кога е во Реал, 13 победи и 2 загубени и 1 нерешена утакмица. Што сакате повеќе од тоа?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Зар Барса во големите екипи ја ставаш ? :toe:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Како прво уште не е се решено доколку испадне од ЛШ ке видите што ќе ви направи.Како второ редно е веќе и Барса да земе титула Реал две години по ред е шампион.:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom