Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Дек ке се гледе?Да се приклучам и јас?Секавате се как изиграјааме последнио пат ко гледааме заедно нели ?:vozbud:
На старото место. Слободно приклучи се, или ќе паљаме маалта или ќе се крииме негде. Ќе му земаме арсенало на ,,еден член,, :icon_lol: т.н. ќе му го проваљаме музејо и јако ќе биде. :wink:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
хаха... абе хунтелар.. др година ЛШ...ипак ке кажам.. ако ги имавме и лас и хунтелар за у ЛШ ке бевме премн јаки... зашо сеа неаме солидна замена за касиљас и игуаин.. кој савиола ли ??? али добро.. ако нешто не тргне не е крај свет.. не е изгубена ни сезоната ни ништо ОДиме понатаму !!!... иначе... мое мислење
---Рамос---------Пепе------Кана-----све само не хајнце !!!
-------------------ЛАС-------Гаго-----------------
---Робен-----------------------------Марсело-----
-------------Раул--------- Игуаин
би го играл пре салгадо со некој измени да се напраат него ХАЈНЦЕ !!!!
Абе заебанција беше тоа за Хунти, ај нема врска :)))

Иначе ја би одел со Снајд десно место Марсело, знам дека формата на Марсело оди во нагорна линија ама мислам дека е време Снајд да заигра, не мора како класичнo крило да делува, нека поврзува игра помеѓу средина и напад, нека се позиционира поцентрално, неговиот добар удар од дистанца и центар шутеви секогаш може да се најдат.

Робен пак мислам дека не смее да се ограничи само на десната страна, и онака има многу слобода во играта па нека мења страни ако не му оди, и мора да почне да додава, секако ќе навлекува минимум два играчи на себе, мора да е малку попродуктивен за тимот.
И да, Гути што подалеку од теренот.

Факт е дека Ливерпул е фаворит, се што им останува на нашиве пулени e да дадат максимум и добро да го испотат Бенитез, па ако успееме да анулираме предност супер, ако не секогаш е тука фамозната следна година.

П.С.
:D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Според мене:

--- Касиљас ---
--- Рамос --- Кана --- Пепе --- Хајнце ---
--- Гаго --- Ласс ---
--- Игуаин --- Снајдер --- Робен ---
--- Раул ---

Нека го игра Снајдер нека не се заебава, не сакам на лето да го изгубиме ако продолжи вака да седи на клупа.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Секоја година имав надеж, оваа немам :(. Знам дека отпаѓаме. Изгубено е се.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Не се знае друже, мора да имаме барем малку надеж, и истата може и да се оствари

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
ахам.. коа го изгубивме дуелот у мадрид.. готово реков... си рачунав последен натпревар е ... ама еве полека полека коа ке погледнеме... 1 гол е да го ебам.. колку и да биде тешко колку и да не верувам... 1 гол е ... не е ова спортинг па у гости 5 да бркаме.. 1 е .. а реал се да го ебам МОжат да дадат гол.. само овие да не ми доат формација 11 вс 11..најавуваат поофанзивна... у мадрид беа 10-0-0 сега 9-1-0.. добро е :)КУЛ!

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
На старото место. Слободно приклучи се, или ќе паљаме маалта или ќе се крииме негде. Ќе му земаме арсенало на ,,еден член,, :icon_lol: т.н. ќе му го проваљаме музејо и јако ќе биде. :wink:
:pos2::pos2:Ај се гледаме утре у тај случај,па се надевам ке има потреба да га употребуваме муницијата како лани на Реал - Леванте :vozbud::vozbud:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Исто и јас, во ЛШ веќе додека не го скршиме овој е*ен малер немам надеж!
Во примера доколку продолжиме со одличните резултати титулата е наша... ама во ЛШ кога ќе ми текне дека отпаднавме од Рома и Лион одма губам надеж за победа на Ливерпул во гости кој што игра одлично во ЛШ.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
треба да тргнеме похрабро од почеток еден од деструктивците треба да седне на клупа(Гаго според мене) да почнеме со 2 офанзивни крила плус играч кој знае да додаде во вистински момент(снејдер) напред со раул и игуаин едноставно да не знаат од каде доаѓа поголема опасност треба похрабро да се тргне во овој дуел и така и така тие пак ќе си ја играат нивната глупа игра ние треба да смениме нешто ако сакаме да минеме понатака

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Исто и јас, во ЛШ веќе додека не го скршиме овој е*ен малер немам надеж!
Во примера доколку продолжиме со одличните резултати титулата е наша... ама во ЛШ кога ќе ми текне дека отпаднавме од Рома и Лион одма губам надеж за победа на Ливерпул во гости кој што игра одлично во ЛШ.
Немате одпаднато од Лион во ЛШ:toe:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
ајде ајде вечер одиме на победа против лузерпул и да им покажеме вистински фудбал на КОП зошто таков немаат гледано бајаги време :vozbud:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
вечер... мора да се оди на победа.. ама МОРА.. гледав едно интервју имаше на еуроспорт мислам не се лажам... робен нешо зборел поголеми мотиви од овој натпревар никогаш во живот не сум имал ке видат кој е вистинскиот реал... ке играме тимска игра едноставно ветувам победа ... така нешто зборел ми кажуваа...САМО ДА НЕ СЕБИЧИ!!! ајде вечер VAMOS REAAAALLL!!!!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Денеска мора да се надмине малерот.Не личи веќе ова на Кралски клуб.Но мора да веруваме и да бидеме оптимисти.Само што го изиграв 2 со 2.80 коефициент.Составот негде ќе биде изјавен околу 19.00 часот кој ќе го дознае побргу нека го напише(не од некоја македонска страна).

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
http://goal.com/en/match/28901/liverpool-vs-real-madrid/preview тие се најавени за двата тима веројатно до вечер ќе има некој измени ама во 7 часот составите на двата тима ќе бидат комплетни , торес се опораи по повредата така да ќе биде јако вечер ќе ве глеам секако ви држам среќа иако се мразиме во примера:):smir:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па зашто не го реди во игра на Ласс Диара кога веќе го пријави за ЛШ.Да го пријавеше Хунтелар можеше Хигуаин да угра на местото на Марсело а Клас напред ама што е тоа,тоа е.Идеме вечерва на победа на Енфилд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom