docekani kako sto zasluzuvaat! heroiite!!! samo edno imam da kazam:
на аеродромот.
--- надополнето: 22 април 2012 во 03:02 ---
најјако
- Кристијано Роналдо никогаш нема да може да ја добие „титулата на ФИФА за најдобар фудбалер„ затоа што не е пример за младите фудбалери кои доаѓаат „на свет„, кој непотребно се дискредитира себе си со лежење, лажење и симулирање повреди. Комплетно непотребно. (од истите причини како што Никогаш таква награда нема да може да добие ниту Пепе, ниту Рамос)
- Моурињо е солиден стручњак, кој знае со квалитетни фудбалери многу да направи, но како личност ја покажува својата „фудбалкска малограѓанштина„. Тука не мислам само на „прстот во око„ и слични работи, но мислам на потценувањето, неетичноста и нефер-плеј играта (која ја наложува и УЕФА и ФИФА) праќајки го Каранка на денешните два ПРЕС-а. Потценување и навреда и кон Пеп и кон Барселона и кон сите навивачи на противничката екипа. Тоа е исто како на Финале во ЛШ, Пеп наместо да излезе на ПРЕС да го пушти Тито, а сите очекуваат одговори на нивните прашања.
- Реал Мадрид освојува титула со парите на Флорентино. Барса ја губи Ла Лига и оди уште на 4 трофеи со 1о првотимци од кантерата. На ред чекаат уште неколкумина од Барса Б. Чекаат и на „конечната одлука на Пеп„. Иднината на Барселона е во расадникот на сопствен кадар, а во Мадрид веќе сега се размислува за нови 120 милиони евра во новата сезона за засилувања од неколку европски екипи. Има разлика нели?
Ете ме...заплакаф после представа,од емоции,од среќа..по шо беше добра.И кога само тон мајсторот ми се намсеа и ми намигна,знаеф дека сме победиле...и плачеф уште појке,преаф колук напред,скокаф урлаф.И се испијанаф,да максимум...и сите викаја за арно за убо,а јас велев за реал,за МАдрид. ХАЛА МАДРИДУф, исто...!
ТИ СИ ЅВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР хахахахахаххах леле кај беше до сега вакви луѓе ни требаат хахахахахаххаNeka mi kaze nekoj kako se stava slika?
--- надополнето: Apr 22, 2012 12:39 AM ---
aaa dobro najdov
--- надополнето: Apr 22, 2012 12:42 AM ---
eve go toa sto ni treba za so Baern
Ццц.....А еве и во Тетово како се славеше победата
https://www.facebook.com/photo.php?v=3641447122198
можда monkey алвес ќе ја добие,али да не навлагамеClassy barca fan good guy Филе.
Кристијано Роналдо уште еднаш покажува дека е најбрзиот фудбалер на светот во трк од 20-25 метри, доволно за да направи предност и финализирање со гол.
- Кристијано Роналдо никогаш нема да може да ја добие „титулата на ФИФА за најдобар фудбалер„ затоа што не е пример за младите фудбалери кои доаѓаат „на свет„, кој непотребно се дискредитира себе си со лежење, лажење и симулирање повреди. Комплетно непотребно. (од истите причини како што Никогаш таква награда нема да може да добие ниту Пепе, ниту Рамос)