Со Билбао играте на гости за две кола.Со Билбао играме дома, имаме и 7 кола во Мадрид што се играа, 5 дома и Гетафе и Рајо у гости, една по друга.
значи 1 и пол месец сме у Мадрид тоа е добро
http://www.betexplorer.com/soccer/spain/spanish-primera-division-2011-2012/teaminfo.php?team=real-madrid&team_id=431281Со Билбао играте на гости за две кола.
Ќе биде некој ден, ќе се врати кралот на тронот.Се би дал да се врати Раул на Бернабе и да го направи истово што го направи Анри вечерва.
Не само тоа, него да добие и достојно збогум....уствари, која е причината што така преку ноќ отиде....барем мене како не фан на клубот ми изгледаше, онака од страна.....ептен на брзинкаСе би дал да се врати Раул на Бернабе и да го направи истово што го направи Анри вечерва.
Исто и ја. Би мењавал титула во Примера за кам бек на Раул во Реал. Ми се напуни срцево гледајќи го Анри како дава гол за Арсенал, а не сум никаков фан на Арсенал. А да се случи истово со Раул во Реал, би бил пресреќен.Се би дал да се врати Раул на Бернабе и да го направи истово што го направи Анри вечерва.