Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Повикани за утрешниот натпревар против Malaga:

Голмани: Casillas, Adán и Jesús.
Одбрана: Ramos, Marcelo, Varane, Albiol, Pepe, Coentrão и Arbeloa.
Средина: Lass, Khedira, Xabi Alonso, Özil, Callejón, Altintop и Kaká.
Напад: Cristiano Ronaldo, Higuaín и Benzema...

не се повикани Di María поради повреда...Carvalho, Sahin и Granero поради техничка одлука...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Со Билбао играме дома, имаме и 7 кола во Мадрид што се играа, 5 дома и Гетафе и Рајо у гости, една по друга.
значи 1 и пол месец сме у Мадрид тоа е добро
Со Билбао играте на гости за две кола.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.703
Benz играч на колото во примера.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.138
Поени од реакции
25.240
Колку се нервирам вака што не го повикува Сахин без причина. Дечкото има потенцијал да биде премногу добар играч, а многу слаба минутажа добива. Ем гледа дека на Чаби Алонсо му треба одмор, и не ни го повикува. Како што си ги искористува Каљехон минутите што му се дадени, така и овој си ги искористи. И според тоа што го покажа до сега (колку и да беше, сепак малку беше) заслужува во најмал случај да биде повикуван, а и да добива малце повеќе минути.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Се би дал да се врати Раул на Бернабе и да го направи истово што го направи Анри вечерва.
Не само тоа, него да добие и достојно збогум....уствари, која е причината што така преку ноќ отиде....барем мене како не фан на клубот ми изгледаше, онака од страна.....ептен на брзинка (n)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Се би дал да се врати Раул на Бернабе и да го направи истово што го направи Анри вечерва.
Исто и ја. Би мењавал титула во Примера за кам бек на Раул во Реал. Ми се напуни срцево гледајќи го Анри како дава гол за Арсенал, а не сум никаков фан на Арсенал. А да се случи истово со Раул во Реал, би бил пресреќен.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Него Мур и 10 стопери да има а да нема десен бек никаков тој Рамос ќе го игра централно а Роналдо ќе го стави десно:icon_lol:

Увиде дека Рамос својот потенцијал со максимизира како централен.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Angel Di Maria's future at Real Madrid is uncertain because of the failure of fulfilling their promise of improved contract [Marca]

[Marca]
[Marca]
[Marca]
:facepalm:

Мора да се просере нешто...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.703
Новинарите газот ќе си го дадат за да напишат нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom