Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337

Мала е разликата на вкупниот скор, ке биде интересно во следните 2 години :)

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Наредни два натпревари на гости со Мајорка, минатата година кикснавме таму, и на гости со секогаш незгодниот Билбао. Ако ги тепаме овие двете, шампиони сме.
Со Билбао играме дома, имаме и 7 кола во Мадрид што се играа, 5 дома и Гетафе и Рајо у гости, една по друга.
значи 1 и пол месец сме у Мадрид тоа е добро

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.936
Поени од реакции
30.930
Наредни два натпревари на гости со Мајорка, минатата година кикснавме таму, и на гости со секогаш незгодниот Билбао. Ако ги тепаме овие двете, шампиони сме.
Против билбао играме дома.
- Мајорка гости
- Билбао дома
- Сарагоса дома
- Гетафе гости
- Леванте дома
- Сантандер дома
...

Не е лош распоредот после празнициве додека да фатат пак ритам.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Верувам дека никој нема лош збор за можебо најдоброто десно крило во светот Анхел Ди Мариа. Погледнете го ова видео и ќе видите каков играч имаме...!!!
Дечково е полн со МАГИЈА!!! Кое играчиште стана Ди Мариа во Реал(y) Секој потег убав за око.:pipi:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.936
Поени од реакции
30.930
Ангеле е закон, не џабе толку крекав за него да го земеме на времето а некои луд ме правеа.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Добро бе голем к*р ако им бегаме 5 бода.Дај не летајте у облаци дека веќе сме шампиони,има уште многу до крај на сезона.
Зошто и покрај со тоа што сме први,со моменталнава игра не е на арно,се гледа дека имало доста опуштање за време на празнициве.
--- надополнето: 9 јануари 2012 во 15:34 ---
А ти бе ШУТРАК еден,не губи време тука,оди жали се таму кај што треба,може ќе те послушаат :tapp:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Mourinho: "No rotations tomorrow. I know they [Málaga] can beat us. We need to play. I'll line up the best team."

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Mourinho: "No rotations tomorrow. I know they [Málaga] can beat us. We need to play. I'll line up the best team."
Па подобро да играме со стандард формација (со најдобрите 11) отколку со 4-3-3 формација во која ќе играат Лас-Чаби-Кедира (ова според марка).

Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Карим ќе бидит фит? :)

Иначе,јас имаф една поинаква визија за Анѓеле ко играч пред да дојт кај нас.Од просто гледање на неколку утакмици и јутуб видеа..Добив слика на Робињо или Робен,но со малку поголеми уши...За 2 години,Ангеле не смао шо ми го смена мислењето,туку и стекна доверба кај мене..а верувам и кај вас.Створење со две леви нозе,едно котле месо,кое ко ќе трчат колкојте му се мавет еден во еден......Стана најкомплетниот играч во ерата на Мурињо.Покрај толку други мајстори....тој стана најкомплетниот.Брзина,дрбилинг....неверојатно чувство за топка меѓу простор...дијагонали,завршница.....Ушљаку,пензионирај се во белиот дрес :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Иначе,јас имаф една поинаква визија за Анѓеле ко играч пред да дојт кај нас.Од просто гледање на неколку утакмици и јутуб видеа..Добив слика на Робињо или Робен,но со малку поголеми уши...За 2 години,Ангеле не смао шо ми го смена мислењето,туку и стекна доверба кај мене..а верувам и кај вас.Створење со две леви нозе,едно котле месо,кое ко ќе трчат колкојте му се мавет еден во еден......Стана најкомплетниот играч во ерата на Мурињо.Покрај толку други мајстори....тој стана најкомплетниот.Брзина,дрбилинг....неверојатно чувство за топка меѓу простор...дијагонали,завршница.....Ушљаку,пензионирај се во белиот дрес :)
Е за ова ако те прочи случајно, ќе не напушти пе*ер:P

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150470663735415&set=a.247289820414.140529.240839255414&type=1

Добро е, ми се заеба расположење кога видов дека се повреди. Таман почна да гази све пред себе, ќе беше штета да се повредеше посериозно.

Kajgana Shop

На врв Bottom