Со Билбао играме дома, имаме и 7 кола во Мадрид што се играа, 5 дома и Гетафе и Рајо у гости, една по друга.Наредни два натпревари на гости со Мајорка, минатата година кикснавме таму, и на гости со секогаш незгодниот Билбао. Ако ги тепаме овие двете, шампиони сме.
Против билбао играме дома.Наредни два натпревари на гости со Мајорка, минатата година кикснавме таму, и на гости со секогаш незгодниот Билбао. Ако ги тепаме овие двете, шампиони сме.
Ја и ти комотно може да бидеме скаутиАнгеле е закон, не џабе толку крекав за него да го земеме на времето а некои луд ме правеа.
Фала богу на раат ќе гледамеMourinho: "No rotations tomorrow. I know they [Málaga] can beat us. We need to play. I'll line up the best team."
Па подобро да играме со стандард формација (со најдобрите 11) отколку со 4-3-3 формација во која ќе играат Лас-Чаби-Кедира (ова според марка).Mourinho: "No rotations tomorrow. I know they [Málaga] can beat us. We need to play. I'll line up the best team."
Е за ова ако те прочи случајно, ќе не напушти пе*ерКарим ќе бидит фит?
Иначе,јас имаф една поинаква визија за Анѓеле ко играч пред да дојт кај нас.Од просто гледање на неколку утакмици и јутуб видеа..Добив слика на Робињо или Робен,но со малку поголеми уши...За 2 години,Ангеле не смао шо ми го смена мислењето,туку и стекна доверба кај мене..а верувам и кај вас.Створење со две леви нозе,едно котле месо,кое ко ќе трчат колкојте му се мавет еден во еден......Стана најкомплетниот играч во ерата на Мурињо.Покрај толку други мајстори....тој стана најкомплетниот.Брзина,дрбилинг....неверојатно чувство за топка меѓу простор...дијагонали,завршница.....Ушљаку,пензионирај се во белиот дрес![]()
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150470663735415&set=a.247289820414.140529.240839255414&type=1Карим ќе бидит фит?
Иначе,јас имаф една поинаква визија за Анѓеле ко играч пред да дојт кај нас.Од просто гледање на неколку утакмици и јутуб видеа..Добив слика на Робињо или Робен,но со малку поголеми уши...За 2 години,Ангеле не смао шо ми го смена мислењето,туку и стекна доверба кај мене..а верувам и кај вас.Створење со две леви нозе,едно котле месо,кое ко ќе трчат колкојте му се мавет еден во еден......Стана најкомплетниот играч во ерата на Мурињо.Покрај толку други мајстори....тој стана најкомплетниот.Брзина,дрбилинг....неверојатно чувство за топка меѓу простор...дијагонали,завршница.....Ушљаку,пензионирај се во белиот дрес![]()