O
ob1
Гостин
Озил најдобар поединец утакмицава? За мене еден од послабите на теренот. Нека почнува Мурињо пак со Лас место Кедира и може и ќе освоиме некој бод.
И јас тоа викам !!! Барса ни избега 5 бода !!! ете ти ја разликата уште на почеток ! а Моу нека размисли за Озил во среда против барса !KAKA!Ќе го барате дечково
![]()
Кој Португлаци ги форсираше сеа !? Коентрао и Пепе кои не играа !? Карваљо кој ќе биде продаден !? Едини португалец во тимот беше Роналдо.Не сум голем познавач на шпанскиот фудбал и на реал мадрид и не го гледав овој натпревар, меѓутоа очигледно дека ќе сносите последици се додека моу си ги форсира португалците.
Само Роналдо играше.Не сум голем познавач на шпанскиот фудбал и на реал мадрид и не го гледав овој натпревар, меѓутоа очигледно дека ќе сносите последици се додека моу си ги форсира португалците.
Познавајки го Роналдо, уште истата вечер ке врти на Ферги да го врати во Манчестер ...С
Роналдо нема да биде лошо да поседи на клупа 2-3 игри. Јесте да ни е најдобар играч ама моментално само смета на теренот.
Почеток на сезона е да, ама 5 бода разлика уште од старт се многу и тоа како. Ако Барселона не киксне и го тепа Реал на дербито, тоа ќе бидат 8 бода...Почеток на сезона е... 5 бода не се ништо кога има да се играат уште преку 35-40 натпревари ....
не зборам за утакмицава, општо зборам... оваа не ја ни гледавСамо Роналдо играше.