Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
златни како и сахин ги набрка како кучиња зошто??? за да ги гледам мората и диара како им се одбива топката од нозете како од камења немав ни еден лош збор речено за мурињо ама ова веќе не се издржува :mad:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Недај боже да се задржи оваа форма пола од вас ќе прејдете да навивате за сити и барса :P.

Според мене најголема грешка е што не се донесе засилување порано, во овој случај Модриќ или да му дадеше шанса на Сахин. Не се ни свесни кој буст ќе го има тимот со играч како него, креативност во средниот ред пред се. Ќе им дадеше волја и на другите да играат подобро. Сега за сега сите се на одмор. Ќе треба Мур да се намачи ептен додека ги врати.

Читнав нешто по странски форуми дека сево ова до сега е игра на Мур да го притисне Перез да ги комплетира трансферите на Модриќ и Маикон. Знае тој да извлече некој вакви потези додуша стар лисец е за вакви работи. Ама не ми се верува дека не работат координирано со Перез. Еве и денес јавно ја искритикува екипата и играчите, нешто што ретко го прави бидејќи почесто судиите се фактор за поразите. Изгледа ќе летаат партали низ соблекувалната. Во следнава недела најверојатно ќе има на Марка, Мурињо вс. Перез/Касиљас/Рамос или шпанско-португалска војна во Реал. Од првото реми излегоа онака прикриени, али сеа целиот притисок ќе биде над Реал. Што знам интересна ситуација во која се немаме најдено последниве 3 години. Ќе биде интересно да видиме дали ќе ги препороди играчите или ќе се донесе засилување.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
Во среда е совршен момент да се победи Барса, да се дигне еден трофеј кој ќе значи многу за самодовербата на играчите, и малку да се заќутат сите критичари.

И една убава вест за сите вас:

Modric ya está cerrado
http://www.intereconomia.com/noticias-/punto-pelota/modric-ya-cerrado-20120827

Штом кажаа во оваа емисија дека се е готово со Модрич, готово е, ова е слично нешто како официјална потврда. Најверојатно утре ќе пристигне во Мадрид.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
После среда или самодовербата ќе се качи ниво погоре, или ќе отиде уште подоле од сегашнава.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Не плукајте по играчите, не го вреѓајте Мурињо, кој од вас се разбира повеќе од наведениве да го однесам кај Перез да му донесете радост на човекот, а богами и на фановите.
На Телето, Озил, Рамос и Марсело да им го издудлате сите;) Срамота што го издркавте на првиот играч ради Хиго, исто ко вечер у Бариста на Пена Парти(кој е од СК знае) што 26 годишни манијачеа и го љупеа на 14 годишни, бог да чува и да помогне:facepalm: АМИН!!!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Не плукајте по играчите, не го вреѓајте Мурињо, кој од вас се разбира повеќе од наведениве да го однесам кај Перез да му донесете радост на човекот, а богами и на фановите.
На Телето, Озил, Рамос и Марсело да им го издудлате сите;) Срамота што го издркавте на првиот играч ради Хиго, исто ко вечер у Бариста на Пена Парти(кој е од СК знае) што 26 годишни манијачеа и го љупеа на 14 годишни, бог да чува и да помогне:facepalm: АМИН!!!
Хакиран профил? :icon_lol:

Ти ги уби од пцуење и колнење лани до 19 колено. Што ги браниш педерите сега :ROFLMAO:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Хакиран профил? :icon_lol:

Ти ги уби од пцуење и колнење лани до 19 колено. Што ги браниш педерите сега :ROFLMAO:
Па ми текна како ми солевте памет, а сеа по моите поранешни патеки одите...гревчиња:pos:

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
ла лига ја губиме годинава, ама барем ЛШ конечно да освоиме!!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Никад не ми било јасно зашто реал никад не инвестирал у дефанзивци што очајно му се потребни .....од цела одбрана киксери ви се сите од прв до последен (а во задње време и Икер станал тешко киксериште) ама се форсираат напаѓачи и мидфилдери (ваљда зашто продаваат дресови ...) кога ќе ми текне со галактикосите кога у одбрана беа Борха и Мехиа ми се приплачуе ....

За вчера немам некој коментар , ја глеав цела утакмица (за жал) и можам да кажам само дека Озил нема да стане играч ако игра добро само на домашен терен а на гостински терен се губи ко невиност на ескурзија.
Бензема стуб , Мората не ми ни е јасно зашто го става , детето се збуни скроз а за двата гола според мене крив е Рамос...

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Ајде срејчни сте сеа сите, стаса замената за Озил или пак Озил че му биди замена зависи..... :\
Нури Сахин - промаршен трансфер
Лука МодриЧ/ќ - промаршен трансфер...
Без цитати, само онака си пишувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom