Фан Клуб: Реал Мадрид

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ќе ве заебава Леви до последен ден од трансфер периодот....:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.595
Поени од реакции
14.415
Mourinho denes na pres-konferencijata izjavil deka do krajot na transfer periodot ke ima pristignuvanje, no i zaminuvanje na nekoi igraci.. Za Sahin rekol deka e so ednata noga nadvor od timot, no nikako klubot ne saka da go prodade, tuku pozajmica.

I da, agentot na Modric pristignuva vo ponedelnik vo Madrid, samo ne se znae koj ponedelnik, dali ovoj ili naredniot.. :D

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Што е бре ова Шахин ни отишол у Ливерпул:unsure:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
До сабајле се очекува сагата со Модрич да заврши, а? :pos: Аман веќе, нека не иди.
--- надополнето: 19 август 2012 во 01:37 ---
Што е бре ова Шахин ни отишол у Ливерпул:unsure:
Извор?

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
Сеа од нигде никаде breaking news: Mourinho secures the signature of one of the brightest talents in England -Sir Emile Heskey..

Бар за него ќе ми се исплати цела сага што ја истрпивме.. 'бем ти Модриот, ни он незнае шо сака.. Јас да сум за инат не би го потпишал, еден Роналдо не глумеше толку за време на трансфер периодот пред да потпише..

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Сеа од нигде никаде breaking news: Mourinho secures the signature of one of the brightest talents in England -Sir Emile Heskey..

Бар за него ќе ми се исплати цела сага што ја истрпивме.. 'бем ти Модриот, ни он незнае шо сака.. Јас да сум за инат не би го потпишал, еден Роналдо не глумеше толку за време на трансфер периодот пред да потпише..
Што е играчот тука крив?........Hеговата позиција се знае,сака само во Реал да оди.Клубот е тој што оддолговлекува и се ценка.....Тотенехм,т.е Леви е еден од најтешките преговарачи во Европа.
Он и ПСЖ,кои беа спремни одма да платат се што бара Тотенхем,одма ги одби за Реал.
Кога го замолија да остане, одби да дојде со екипата и после тоа уште еднаш ги одби Тотенхем за останување.
Он е најмал проблем,дури ни за плата не бара нешто посебно бидејќи и онака во Тотенхем платата и не му е нешто.Неговиот менаџер одма се договори со Реал,што му понуди Реал тоа прифати.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
А !? Како бе Модриќ не знае шо сака, шо ви е уствари Модриќ крив у ситуацијава !?

Дечкото одбива да тренира со тимот, одбива да иде у Челзи само за да дојде у Реал.

Разберете дека проблемот е у Тотенхем, т.е. у Даниел Леви, цицијата претседател. Два пати копукот у последен час си ги менува понудите.

Првиот пат било даден збор за 29+ Карваљо, и тогаш сите, буквално сите и Марка, Ас, Кадена, ЛаСекста излегоја со вест: „Модриќ утре потпишува“, но евреинов у последен момент им побарал 40м. Вториот пат, завчера договорени 32м, самиот ја договорил таа сума у четири очи со Санчез, сите чекаат само официјално ДА од Тотенхем, тој пак бара нова сума.

Значи проблемот не е у Модриќ, тој едвај чека да дојде, личните услови (4м евра годишно + 500.000 бонуси) ги договориле уште при првиот контакт. Проблемот е во Тотенхем!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Оф топик малце...

Како е ситуацијата во тимот за со Валенсија?Сите се на број?

Ќе ги торпедирате,да ја ставам 3+?

фала унапред...

A

apidrone

Гостин
Оф топик малце...

Како е ситуацијата во тимот за со Валенсија?Сите се на број?

Ќе ги торпедирате,да ја ставам 3+?

фала унапред...
Ставај, али не знам дали ќе биде торпедирање или тесна победа од 3-2 :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.595
Поени од реакции
14.415
Мислам дека е време Перез да запали авионот и да направи еднодневна екскурзија до Лондон..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Стандардниот лански состав само со Коентрао на лев бек според Марка за денеска...:)

Kajgana Shop

На врв Bottom