Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Хесе ке биде голем играч ... која техника ја има 4 околу него не можат да му ја земат топката !
--- надополнето: 17 август 2012 во 22:40 ---
Денис :facepalm: Секоја чест на Кавенаги !:cuc:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Не се послаби за да изгубат
--- надополнето: 18 август 2012 во 00:06 ---
Со ваква игра цела сезона Кастиља ќе бидат еден од подобрите тимови во Сегунда

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Еве компилација од она што би требало да очекуваме од Модриќ следнава сезона, ако дојде де :P.Како отвора игра тоа е страшно нешто, плус има супер пробиви кои најчесто завршуваат со асистенција, ретко да згреши пас... За ЛШ во некоја комбинација со Алонсо и Кедира ќе можеме да им парираме на појаките противнички средни редови, се надевам и на доминација.

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
Само со овој трансфер да не биде ставен на второ место Кедира.. Според мене после Чаби, во Реал он е најбитен во средината.. Ако го запостави него Мурињо, стварно би било срамота.. Нај underrated играч е, а задолжен е за цела игра..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Демек,не сум мадридиста со срце,затоа што срцето еден ден умират....туку сум мадридиста со душа,затоа што душата е вечна? :)
Si! :D

пред почетоков на новава, да се потсетиме и шо се дешаваше минатата сезона !!! :D

http://realmadridinfo.wordpress.com/2012/05/30/cristiano-showing-his-thighs-pipita-quedate-20-of-the-best-moments-of-the-2011-12-season/

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Лука факат није играо за Тотенхему вечерас,највероватније дочи че код нас,ма лудило:D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ или все же појти в Челси! :D

Nuri Sahin and his agent had meeting with Jose Angel Sanchez today. Тhey discussed about Nuri and his future. :unsure:

Не е повикан за утре (заедно со Карваљо), шо значи или чао или судбината шо Ласс ја има(ше) прошливе сезони. Кога сме кај тоа, чудно ми е летово шо ќумбето црно не се бунеше за трансфер! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom