Фан Клуб: Реал Мадрид

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Аман бе не запнавме толку за него....одма не скинаа :D
Се шалам бе, воглавно е така ко шо викаш, ма да немора да значи. Пошто пред две лета се ебававме со Маикон, пред тоа со Виља... и ништо. :)

Абе у прв е да, али самото тоа шо има број поголем од 25, значи дека е регистриран како играч на Кастиља и ќе има право кај нив да настапува. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.491
Не знам како е, што е, и зошто е, али поголем доказ дека ќе биде играч на првиот тим од тоа, нема. :)

Најверојатно ќе игра и тренира со првиот тим, а за Кастиља ќе игра по потреба.. А можеби и има па некои нови правила, кој знае, најважно е дека е во првиот тим.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не остана со 23-ката со цел да може да помага и на Кастиља кога ќе има потреба. Иначе ќе биде у прв тим, тоа е сигурно :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Дефинитивно негово останување ќе значи ако Кастиља купат нов шпиц како што сака Торил, вака сеа е на две столчиња. А Торил сака од сеа да му кажат, за да знае дали да бара нов играч. :)

инаку сеа од 9 играат со Виљареал, кој може нека ја гледа за загревање. :D

Alineación del RM Castilla: Mejías, Fabinho, Nacho, Mateos, Casado, Mosquera, Álex, Juanfran, Denis, Jesé y O.Plan

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Дефинитивно негово останување ќе значи ако Кастиља купат нов шпиц како што сака Торил, вака сеа е на две столчиња. А Торил сака од сеа да му кажат, за да знае дали да бара нов играч. :)

Alineación del RM Castilla: Mejías, Fabinho, Nacho, Mateos, Casado, Mosquera, Álex, Juanfran, Denis, Jesé y O.Plan
Нормално дека ке се гледа оваа :)

Член од
22 мај 2011
Мислења
255
Поени од реакции
93

Slucajno da ne znaes koj ke go prenesuva natprevarot?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.728
Поени од реакции
22.878
Ако не дојде сега во Реал и ако ја изигра сезоната под просек не треба ни на сон да помисли трансфер во Реал :pos:
Нема да се замара целосно, нема да дава 100% од него во натпреварите за Тотенхем(доколку не пристигне уште сега во Мадрид) и ќе бидат принудени да го продадат. Ама, нема врска, најверојатно ќе дојде уште овој преоден рок.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ги искршија од мавање овие од виљареал ...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.491
Ете го Мелберг, засилувањето на Виљареал. :D

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
Океј е тоа, ама не ви е толку итно потребен за оваа сезона(според мене, повеќе ви треба десен бек). И онака ако остане во Тотенхем, сезонава ќе ја одигра под просек и догодина ќе го земете за половина од цената за која сега се шушка. Па, нека се ценка Евреинот. :icon_lol:
Не се знае за догодина може Модрич да се предомисли. Лани му беше сон да игра за Челзи оваа година за Реал, за наредната ке си најде некој друг омилен клуб.:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom