Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Најголемо засилување за оваа сезона ќе биде дечково ако си ја задржи формата и не се повредува:

Ја тражам играчи што можат да направат простор и пробив без да ми текне дека ѕверов игра за нас. Му дава друга димензија на Реал, иако дојде толку неискусен и млад. :cuc:

A

apidrone

Гостин
Абе лесно пробива, али уште полесно ги губи топките, ме нервира тоа. Ако види дека нема каде, нека застане, нека задржи, само да не овозможува противнапади на противникот.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.725
очекувајте утре Comunicado Oficial
ова „утре“ трае 2 месеца. :icon_lol:

Инаку да не го стегнеше лошата повреда Ангеле, како беше тргнат со 15 асистенции у пет меча, Меси и Роналдо трици ќе јадеа... :)

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Поискусен ќе е оваа година. Лани и преклани напредокот му беше страшен. Инаку околу пробивите, тој е некако најбрз од сите играчи што ги имаме, сега секако е ризик ама ако пројде скоро постигнуваме гол. Секако екипата може да се адаптира да внимава на контри доколку изгуби топка тој напред. Ќе мора да се поработи на пресингот, она лани кое го покажаа во првата полусезона беше страшно. Да можат да го вратат и да го имплементираат за сите утакмици, одбраната ќе биде под помалку притисок. Ако дојде Модриќ ќе се игра повеќе на задржување на топка и повеќе пресинг, барем така мислам.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Во следните неколку часа ќе се комплетира трансферот на Модриќ.

Колку постови исти вакви има последниве 2 месеци:D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Страшна сезона следува за Ди Марија.. Само да не отсуствува повеќе од 1 месец севкупно, повеќе голови, повеќе асистенции, попаметна и позрела игра, тоа е она што се очекува од него..

]

Штимац, селекторот на Хрватска: Сите знаеме дека Модрич ќе заврши во Мадрид.

Модрич countdown.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.389
Еј куров ми веќе со ова одбројувањево и со информации од типот само што не потпишал.......
Јест да ми е омилен играч и ептен сакам да го видам у Реал,али и мене ме напнаа веќе.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Extreme до сега ќе потпишеше :pos:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Чекам баш да видам шо цена ќе го земат. Ако се стварно оние 25 милиони фунти, барем ќе знаеме дека се подобрени за трансфери, а не само да фрлаат како ненормални, не дека ги давам јас парите де :P.
Иначе вакви шпекулации имаше и на почетокот на летото кога демек потпиша, па се одолжи работава месец ипол. Нем да биде истава епизода како тогаш, џабе да рипаме. Врв на глупоста ќе биде:
Официјално: Модриќ во ПСЖ.:pos:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Модриќ го фатила контрола во автобус во Мадрид,без карта бил:pos:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Официјално: Модриќ во Реал Мадрид

Имено, Базинга.

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Официјално: Модриќ во Реал Мадрид

Имено, Базинга.
200 пати го сретнавме ова... само од официјалната чекам. Месец и кусур само рифреш правам на страната и никако ова погоре да го прочитам. :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
200 пати го сретнавме ова... само од официјалната чекам. Месец и кусур само рифреш правам на страната и никако ова погоре да го прочитам. :)
Абе, Big Bang Theory не си глеал? :D Bazinga пишав, as in, Gotcha!

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Роналдо ,Меси и Иниеста во потесниот избор за златната...по гласањето на новинарите ..

Kajgana Shop

На врв Bottom